Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Normalno funkcioniše forum. To je nešto do tvoje konekcije.

To samo Kutija moze da ti odgovori

Koristim ff i na win i na mint, nikada nisam dobio tu gresku
@DukeLander Nemam tacnije receno ne koristim Win OS poodavno,skroz sam presao na Linuks...sada je ceo HDD samo Mint Mate 22.3 LTS.FF dolazi preinstaliran vec na ISO osim Mint ISO ima jos par ISO-a,jer koristim Ventoy i tako je Mint i instaliran (uz pomoc Ventoya).Sad evo radi bez greske...nadam se da ce,i ostati tako👍

Poslednja izmena:
Forum se predugo učitava. Tek sam se pridružio i dugo čekao. Prije toga se uopće nisam mogao prijaviti. Je li to isto za sve?

А баш ЛЕПА профилна слика 😁

jel ova tema trajno ili privremeno zatvorena/zaključana?

Do daljnjeg, jer necemo gubiti vreme na brisanje gomile namerno pisanog offtopika

u sredu u 12 u podne sam napisao novu temu/pitanje na "Šta da kupim".
primetio sam da kad sam izlogovan sa foruma ta moja tema se ne vidi.
u četvrtak uveče sam video da sam prvi odgovor dobio u četvrtak oko 8 ujutro.
napisao sam svoj odgovor tada, četvrtak oko 9 uveče.
sada je petak oko 7 ujutro, kada sam izlogovan sa foruma ne vidi se moj odgovor koji sam napisao oko 9 uveče.
kada se ulogujem vidim da sam oko 10 uveče dobio odgovor na taj moj komentar od 9 uveče.

o čemu se radi ? zašto se vidljivost sadržaja razlikuje kada jesam ili nisam ulogovan ?
razumete valjda da postoje ljudi koji forum pregledaju iako nisu/nismo ulogovani ili nisu uopšte registrovani.

da li prvobitna ne/vidljivost moje novootvorene teme (od 12 sati u sredu do četvrtka ujutru kada mi je došao prvi odgovor)
i sadašnja ne/vidljivost mojeg odgovora koji sam napisao u četvrtak oko 9 uveče (sada je petak oko 7 ujutro)
važe samo za neulogovane posetioce foruma, ili postoji vreme u kojem moje poruke nisu uopšte vidljive i (pretpostavljam) čekaju proveru ?

o čemu se radi ? zašto se vidljivost sadržaja razlikuje kada jesam ili nisam ulogovan ?
Forum se sporije kešira za neulogovane korisnike. Štednja resursa. Svim ulogovanim korisnicima tvoja poruka/tema bila je vidljiva odmah, dok se neulogovanima prikazuje nakon nekog vremena. Više puta je o ovome bilo reči.

Mislim da postoji bug na generisanju i slanju verifikacionog koda kod logovanja na forum.

Kada me forum automatski izloguje nakon 30 dana ili koliko je već setovano da ide automatski logout, samim dolaskom na forum.benchmark.rs, bez da sam otkucao svoj username, na email mi stigne verifikacioni kod, znači da forum uzme mog user-a verovatno iz cookie-a i pošalje mi email bez da sam i probao da se ulogujem.

Nakon toga kada stvarno ukucam svoj user i pass kako bih se ulogovao, opet mi stiže email sa verifikacionim kodom.

Taj prvi email je višak, kod iz njega ne može da bude važeći, jer da bi se došlo do unošenja verifikacionog koda, moram da unesem user i pass, a tada će mi sigurno stići email sa verifikacionim kodom, što znači da onaj prvi postaje nevažeći.

pozdrav,

To je nesto do tebe sigurno. Kod mene se to nikad nije desilo ni na kom uredjaju.

И мени исто увек 2 имејла стижу, па морам да размишљам који је исправан. И обично прво унесем онај неважећи 😜

Kada me forum automatski izloguje nakon 30 dana ili koliko je već setovano da ide automatski logout, samim dolaskom na forum.benchmark.rs, bez da sam otkucao svoj username, na email mi stigne verifikacioni kod
Vrv ti browser radi auto fill-send.
Kod mene na FF se to nikada nije desilo ni na jednom OS i uredjaju

Ne radi autofill in, to mi je uvek isključeno, auto fill in i pamćenje lozinki u browseru mi je uvek ugašeno. Dobro je da je i Tozovac sa istim ponašanjem, da se ne osećam usamljeno 🙂

Ne radi autofill in, to mi je uvek isključeno, auto fill in i pamćenje lozinki u browseru mi je uvek ugašeno. Dobro je da je i Tozovac sa istim ponašanjem, da se ne osećam usamljeno 🙂
Ja ti verujem, ali tvoj brows nesto radi sto kod vecine ne.
Koji brow i os imas da testiram?

To što Mixi opisuje se i meni dešava već duže vreme. Stignu dva 2FA mejla, a drugi uglavnom sadrži validan kod.

Ако треба за тестирање, мој браузер је Опера, на Андроиду.

Едит, прво написах ФФ, али је Опера.

Ja koristim Edge na Mac-u.

Ja upravo probao na FF-u na Linux Mint-u i radi kako treba.

Radilo je i kod mene kada uradim logout, pa otvorim stranicu i idem na login, tada sam stigne jedan email, nakon što prođem login formu. Ali kada uradi sam logout, onda nešto zeza. Retka je prilika, jer je taj autologout nakon 30 ili koliko već dana.

Onda je do tih pretrazivaca. Kod mene FF I Safari sve bez problema Win Mac iOS

Isto Win+FF i stiže jedan mail.

Takođe dva mejla zadnjih nekoliko meseci (i samo kad me sam forum odjavi).
FF na Debianu i Vivaldi na Androidu.

Ne znam kako vam to uspeva,mora da imate neke extenzije ili addone.

Samo uBlock Origin i na desktopu i na telefonu na FF kod mene pa se desava, sve azurirano na poslednju dostupnu verziju.

Mislim nije neki problem jer je to jednom mesecno pa samo ignorisem stariji od dva koda ali eto, ako planirate da se cimate oko toga.

Nikad ne radim logout inace, uvek me sam odjavi forum.

Sta je potrebno da pixel, oppo i vivo dobiju svoju temu u Mobilni Telefonu a ne da su dio "Ostali proizvođači" ?

Da pređu jedan promil vlasništva kod članova foruma?

Nazad
Vrh Dno