Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Meni su za auto gledali sifru boje a onda doneli i neki skener i napravili u dlaku istu boju iako su imale i one pinkle u boji (ne znam kako se zove), razlike nije bilo a auto je imao preko 10 godina.
Zavisi gde ti prave..
Ako je flekovao, nema sanse da se ne primeti. Stani ili cucni, na suncu, sa strane, pomeraj se, tj. pomeraj glavu, menjaj uglove i videces razliku. Teze se primecuje ako je obicna farba, ako nije metalk, i ako je bela ili siva ali ipak se vidi. Ili ako se ispolira i stara i nova, recimo celo krilo ako si ga samo flekovao, ali onda ce to celo krilo da odskace od ostatka i sl.

Dobro, ako ti je auto ceo vek bio garaziran i vozen jednom nedeljno do pijace... pa i onda farba stari.

Ukoliko je radio zaista pravi majstor, sa prelazima i sl. 95% ljudi nece primetiti. Uglavnom, ako se u hladu ne vidi vec samo pod uglom, na suncu, prihvatljivo je.

Los majstor ce reci mora da ima razlika, dobar ima da mesa dok identicne boje, dobar majstor ali i skup i uglavnom radi skuplja auta kada boji veci deo na primer vrata on farba ili celu stranu il ihvata krilo i druga vrata
I sta kazes, dobar i skup majstor nece da flekuje vec radi ne samo ceo panel vec i celu stranu. Sta li onda radi najbolji majstor kada treba da odradi neku fleku na vratima, farba ceo auto?! 🤣

Ja pitao kada mi zena udarila vrata, morala cela vrata da se menjaju, 2 majstora za koja znam da su u Nisu i okolini na glasu su mi isto rekli, mora da se farba krilo (ako neces celo ond deo i deo zadnjih vrata) kada sam pitao sta oni rade , kaze video si koja auta nam dovoze mi radimo celu stranu
Ja posto nisam imao stpljenja da cekam 2-3 nedelje mesec dana odvezo ga kod nekog majstora bas lepo odudaraju vrata od ostatka auta

Gledam da pazarim ovako nesto

https://share.temu.com/hIurMYelrjB

Ali u discount777 uopste mi ne izlaze proizvodi ove i jos dve ok marke, vec neki jeftini no name, da li postoji neka fora kako da mi iskoci proizvod sa linka?
Dodao sam u korpu vise razlicitih, probao sa 2,3 naloga i nista.
evo probao ja upravo i izlazi mi prvi nakon dodavanja u korpu. Samo što mi je istekao discount777, ne znam da li je zbog toga tu

Kod mene je jeftinije jer imam kupon od 1000din i nešto sitno kredita

nema nekog drugog načina da ih izazivaš

Prilozi

• Screenshot_20260506_100135.jpg
    Screenshot_20260506_100135.jpg
    137 KB · Pregleda: 65
I kod mene pise da je aktivnost istekla, jedino sto mi dolazi su one gluposti za igre za invite.

evo probao ja upravo i izlazi mi prvi nakon dodavanja u korpu. Samo što mi je istekao discount777, ne znam da li je zbog toga tu

Kod mene je jeftinije jer imam kupon od 1000din i nešto sitno kredita

nema nekog drugog načina da ih izazivaš
Kad je aktivnost istekla onda ne dobijas popuste i meni se to pojavi na drugom nalogu

Tek nedavno poceo da kupujem na temu i stigle 2 porudzbine, i ni jedna sansa za poklone ili kupone, uvek pise nedostupno ili za nove korisnike, jedino sto je uspelo korekcija cene za prvu porudzbinu gde sam dobio nesta preko 100 dinara kredita, za sledecu vecu porudzbinu su tu opciju izgleda ugasili, pokusao treci put da narucim i odbija mi visa prepaid iako je prethodno radilo bez problema (moram da vidim u banci).
Mozda je ranije temu bio povoljniji, ali ja ne vidim neku razliku u ceni kad poredjujem sa aliexpress, jedino sto stize ranije.

Opet mi ukinuli claimcredit 🤣 I još mi podigli minimalni iznos za poručivanje na 1900 RSD...

Uzimao sam ja price adjustment vise puta i nisu mi ukidali claim credit. Imao sam ga poslednjih 15 dana svaki dan. Prvi dan je cc bio ok. Posle toga sve nize i nize cifre i danas ga nema. Cekam da se pojaci sledeci put, nadam se sa nekom normalnijom ponudom tipa 7000+ na potrosenih 10000

Dosta su smanjili kapljice u farmlandu tako da ... bice ovo dugo zalivanje vidim ja lol

ukidaju samo ako uradite neki return. U ostalim slučajevima vam je prosto tako zapalo.

Za discount777 kupone su mi jedno vreme tražili da kupim 30 artikala 🤣 Naravno za to vreme nije bilo drugih promocija. Naljutili se jer sam vratio glavnu qqqq nagradu

Prilozi

• IMG_0474.png
    IMG_0474.png
    318.3 KB · Pregleda: 44
Prodavac je JBL tako da su original,i kod nas su 5000 ove slusalice, ja sam uzeo jbl t520 i oridzi su,uglavnom kad ti stignu odma probaj da ih povezes sa jbl aplikacijom ako radi to je to.
to kad ima brand oznaku i dalje nije 100% sigurno da je original. Svakako ove jbl deluju ok

Da li je moguce da na Temu nema u ponudi kalaj zica za lemljenje? Ja ne mogu nadjem cak ni fluks. Lemilica i pribora ima ali kalaja ni za leka. U cemu je fora ili sam nesposoban da nadjem?

Moguće je, neke stvari jednostavno ne postoje za naše tržište.

@dedamrsoje Davaj link, jer ni ja nisam pronašao, pa da vidim da li se isplati u odnosu na AE.

Nazad
Vrh Dno