Da li je neko kupovao četkicu/olovku za tačkasto farbanje ogrebotina u originalnoj boji automobila? Postoji li to?
Pa na to sam i mislio, da može kod naručivanja da se unese originalna šifra boje, pa oni naprave.Postoji ali treba ubosti boju.
Može i to, onda neki tool za tačkasto farbanje ako postoji, a da je bolje od običnih tufera ili štapića za uši 🙂Odes u prodavnicu gde rade auto lakove i boje i mogu da ti naprave bas u tvojoj boji, ne bih eksperimentisao sa temuom za to
Može i to, onda neki tool za tačkasto farbanje ako postoji, a da je bolje od običnih tufera ili štapića za uši 🙂
To i kada uzimas boju taj sto pravi na osnovu sifre boje ne moze da pogodi 100%, zivim preko puta limara i oni su morali da kupe mesaonu jer kupe oni boju po sifri i kao je veca povrsina za farbaje vidi se razlika u nijasni, zato je najbolje da kupis cetkice svaka farbara koja mesa boje za autolimare ih ima i kupsi min boje koju prave i bacis se a posaoDa li je neko kupovao četkicu/olovku za tačkasto farbanje ogrebotina u originalnoj boji automobila? Postoji li to?
Razlika u nijansi mora da se vidi. Stara i nova farba, stara koja je vec bila pod raznim atmo. uticajima tipa sunce, kisa itd... i nova farba, pa, mora da se razlikuju, i proci ce izvesno vreme dok se ne ujednace.To i kada uzimas boju taj sto pravi na osnovu sifre boje ne moze da pogodi 100%, zivim preko puta limara i oni su morali da kupe mesaonu jer kupe oni boju po sifri i kao je veca povrsina za farbaje vidi se razlika u nijasni, zato je najbolje da kupis cetkice svaka farbara koja mesa boje za autolimare ih ima i kupsi min boje koju prave i bacis se a posao
Razlika u nijansi mora da se vidi. Stara i nova farba, stara koja je vec bila pod raznim atmo. uticajima tipa sunce, kisa itd... i nova farba, pa, mora da se razlikuju, i proci ce izvesno vreme dok se ne ujednace.
Los majstor ce reci mora da ima razlika, dobar ima da mesa dok identicne boje, dobar majstor ali i skup i uglavnom radi skuplja auta kada boji veci deo na primer vrata on farba ili celu stranu il ihvata krilo i druga vrataMeni su za auto gledali sifru boje a onda doneli i neki skener i napravili u dlaku istu boju iako su imale i one pinkle u boji (ne znam kako se zove), razlike nije bilo a auto je imao preko 10 godina.
Zavisi gde ti prave..
Uuuu vrh tebra /\vratio se posle sto godina. Za kupovinu od 5000din - 4950din kredit i 3000din u kuponima
otvorio sam aplikaciju i dobio ponudu za onaj paket kupona od 33,000din ako naručim bilo šta, bilo koje vrednosti (samo jedan artikal) uz one njihove poruke da imam odličnu reputaciju, da sam premium korisnik itd 🤣 reko' daj da probam claimcredit i eto. Pre ovoga je bilo skroz suvo od početka godineUuuu vrh tebra /\
Da li ti je pre toga nudio one bednoce od 2800, 2500, 2200 na 5000+ ? Da znam da li da sacekam jos malo 😀
-Dajte mi svega makar mi preselo XD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari