Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Izbor robe na Temu mi se čini baš mali. Npr. Aparat za palačinke postoji u svega 3-4 modela, dok se kod nas u prodaji može naći 20+ čak je i cena kod nas niža ( osim ako se kupuje uz claimcredit)

Za NVME 1TB isto katastrofa ponuda pa bolje cu naci na eponudi , 22000 traze da SIX NVME od 7400mb haha pa za te pare cu Samsung 990 1tb jos malo pa uzeti.

Ponovo mi se pojavio qqqq kalendar poklona. Medjutim kako predhodi put zbog uslova oko kupovine ništa i nisam iskorisio ovaj put mi se i ne počinje novi krug.
Gde mogu da se pročitaju uslovi koji trebaju da se ispune da bi se dobila ultimativna nagrada?
Gore desno gde piše pravila i detalji ništa oko toga ne piše.

Prilozi

• Screenshot_20260503_235713_Temu.jpg
    Screenshot_20260503_235713_Temu.jpg
    145.8 KB · Pregleda: 59
Meni je taj kalendar ugasen kad ikad, posle 2 ili 3 kruga, ali sam nastavio da igram sa zeninog telefona. Od proslog kruga su mi izmenili malo pravila, ubacili neke novcice koje koristis da otvoris dane unapred. I tu lezi najveca promena, kad ti ponudi da kupis nesto da bi dobio te novcice kao prvo sad ti treba 1000din za jedan dan u odnosu na ranijih 500din, a kao drugo, ti tek kad napravis porudzbinu dobijas novcice pa onda sa njima otvaras dane unapred i onda ako npr dobijes nesto na poklon, opet moras da kupis nesto za 1000din da bi to dobio. Ranije se to automatski dodavalo na prethodnu porudzbinu. Naleteo sam jednom na foru pa zato znam 😀 Inace, bas pre neki dan mi je krenuo novi krug, utisak mi je da su oni obicni pokloni za nijansu vredniji nego prethodnih puta, a ultimativni je i dalje vrednosti 3-5 hiljada.

A sto se tvog pitanja tice, ne znam, nije svima isto, ali uglavnom se razlikovao minimalni iznos, sto znaci da svakako moras uzeti 2 artikla da bi pokrenuo kalendar, a onda pretpostavljam da je dovoljno da samo ulazis 20 dana na to, i da vidis koliko ce ti traziti na kraju da kupis. Mislim da izmedju toga sem svakodnevnog ulaska nece biti nekih uslova da bi se igra nastavila. Posle koliko vremena ti se pojavio kalenda ponovo?

Poslednja izmena:
5Ah za Makitu je ~100€, polovne idu 1Ah = 10€.
Kad ti stigne ta od 6Ah za 1700 Dinara, izvadi jednu ćeliju i testiraj je da vidimo koliko mAh ima?

Saša, ne menjaj boje i ne piši velikim slovima. Sve može normalno da se napiše, bez drame, a ima i bolji efekat da skrene pažnju na problem do koga ti je stalo. Pored toga, ne piši post za postom.

@Corvus Corax

Nisam uspeo da editujem prvu poruku tj. da ubacim citat 🙁

Namerno sam pisao velikim crvenim slovima , jer imamo zaista mnogo primera
sa najrazlicitijim proizvodima gde pokusavaju da varaju.

P.S pise i na tarabi svasta . Da li je neko testirao te baterije od 1200mAh. Moje iskustvo sa non brend Ali prodavacima je da jedva dobace 50%.

@lignjorad

👍👍

koja je "šema"
10% - do 1000
60% - 1001-???

Kuponi

500 na 500+ - znaci moras da kupis nesto za 2200+ da bi iskoristio taj od 500
1000 na 4000
i
1500 na 5000+

Da li je neko kupovao četkicu/olovku za tačkasto farbanje ogrebotina u originalnoj boji automobila? Postoji li to?

Da li je neko kupovao četkicu/olovku za tačkasto farbanje ogrebotina u originalnoj boji automobila? Postoji li to?

Odes u prodavnicu gde rade auto lakove i boje i mogu da ti naprave bas u tvojoj boji, ne bih eksperimentisao sa temuom za to

neka preporuka za malo jacu srafilicu? ne one xiaomi varijante, to mi je slabo...

Može i to, onda neki tool za tačkasto farbanje ako postoji, a da je bolje od običnih tufera ili štapića za uši 🙂

Naprave ti kao olovku ili marker, ne treba ti alat nikakav preko toga. Ili boja ovako i cetkica za sminku ili likovno neka ona sa vrhom tankim

Ja sam to uzimao u ovlašćenom, nije bilo nešto preskupo, 20-30e ako se dobro sećam a u to imam najviše poverenja.

To i kada uzimas boju taj sto pravi na osnovu sifre boje ne moze da pogodi 100%, zivim preko puta limara i oni su morali da kupe mesaonu jer kupe oni boju po sifri i kao je veca povrsina za farbaje vidi se razlika u nijasni, zato je najbolje da kupis cetkice svaka farbara koja mesa boje za autolimare ih ima i kupsi min boje koju prave i bacis se a posao

To i kada uzimas boju taj sto pravi na osnovu sifre boje ne moze da pogodi 100%, zivim preko puta limara i oni su morali da kupe mesaonu jer kupe oni boju po sifri i kao je veca povrsina za farbaje vidi se razlika u nijasni, zato je najbolje da kupis cetkice svaka farbara koja mesa boje za autolimare ih ima i kupsi min boje koju prave i bacis se a posao
Razlika u nijansi mora da se vidi. Stara i nova farba, stara koja je vec bila pod raznim atmo. uticajima tipa sunce, kisa itd... i nova farba, pa, mora da se razlikuju, i proci ce izvesno vreme dok se ne ujednace.

Nazad
Vrh Dno