Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

One piece

Majko moja kakva je ovo glupost. Krindz level 1000. Ovo je gore od Mocnih rendzera, koje ni kao klinac nisam mogao da gledam. Ovde se namucih da zavrsim prvu sezonu. Poceo drugu, mucio se do 3. epizode i sve sam obrisao. Moja zena me terala da prekinemo jos na pola prve sezone, a ja budala gledam ocenu na IMDB i neke komentare ovde.
Ljudi, tako losa gluma, ideja, scenario, likovi, ma uzas. Ako ste mazohista, onda gledajte ovo. Posle svake epizode sam se pitao sta mi ovo treba. Ne znam sa cime ovo da uporedim. Ovo je za 0 na IMDB.

Druže to moj klinac gleda koji je u osnovnoj. Matori smo mi za to, mislim da ako te radi Anime da se toga držiš adaptacije su uglavnom promasaj.

Jel gledao neko seriju Manifest? Kakva je? Mislim da je dostupna na Netflixu.

Prva sezona dobra.

Druga sezona:

giphy.gif

Dosadna, razvučena, spora

Sviđa mi se doduše u kom smeru ide priča, pretpstavljam da alex tj kompjuter uspeva da promeni/resetuje timeline i tako spasi svet ali videćemo

Za sada ne više od 7/10, najvše zbog prve sezone.

The Last Thing He Told Me​

Serija je dosta dobra i drži pažnju, iako na IMDB ima ocenu samo 6.6
Upravo je završila i druga sezona.
Jennifer Garner je odlično odigrala.

Његова & њена прича (https://www.imdb.com/title/tt33035373)
Занимљива мини серија са неочекиваним обртом (ко је убица). Уме и нетфликс да убоде повремено. Слажем се са оценом на IMDB - може 7/10.

odgledao sam prve sezone svih za sada serija iz opusa Bibliotekara

The Librarians (2014-2018)
vrlo poželjno je da se prvo isprati filmska trilogija jer se serija takoreći nastavlja na to. dobre priče, ekipa glumaca solidna sa (većim ili manjim) TV zvezdama Rebecca Romijn, Christian Kane, John Larroquette i epizodno Noah Wyle. sve u svemu, zabavna serija sa budžetom koji nije mali, i sa dobrom primenom CGI-ja

The Librarians: The Next Chapter (2025-)
gledao sam premijerno prošle godine neke epizode a sada sam pogledao preostale da zaokružim celu sezonu. poželjno je da se prvo isprati prethodno navedena serija
snimano u Srbiji, uglavnom u Beogradu. to mi se dopada, kao i naši mitovi i Zastava 101 (u vidu Scala 55). dosta epizoda su režirali naši režiseri, ima i naših glumaca. ovo je neka evropska varijanta Bibliotekara koja je, realno govoreći, zakasnila barem 5+ godina.
mana je primetno manji budžet, mada CGI nije loš, i što je ekipa sastavljena od nepoznatih glumaca. epizodno se pojavljuje Christian Kane koji je ovde najpoznatiji glumac. nije primenjena formula iz starije serije, što je šteta. možda će se situacija popraviti u 2. sezoni.
zanimljivo je da su u istoj epizodi Isidora Simijonović čiji je prvi film kontroverzni Klip (2012) i Arielle Dombasle koja je glumila u blago rečeno erotskom filmu Les fruits de la passion (1981)

Poslednja izmena:
Serija sa najboljim kastingom jos od gejmotrona. Koji ne bi trebao nesto da funkcionise zbog gomile nepotizma i diverziteta od kog bi se i Netflix producenti slogirali. Cak su i Iransku Emu Watson nasli. A tu je i skinny Pete iz BB.

12 Reči
S1 jako dobra gledao onomad kad se pojavila.

S2 i S3 odgledao u zadnje 2 nedelje, S2 dobra ali lošija od S1. S3 najlošija ali može da prodje. Sam rasplet S3 mi s enije svideo jer je delovao zbrzano a onda na tenutke kao priprema za S4 i onda na kraju boom kraj serije. Ok je završena ali bezveze što nisu smeli da prikažu
prpcesuiranje korumpiranog ministra niti kako ga hapse da mu vidimo kiselu facu nego je to sve prekočeno

12 Reči
S1 jako dobra gledao onomad kad se pojavila.

S2 i S3 odgledao u zadnje 2 nedelje, S2 dobra ali lošija od S1. S3 najlošija ali može da prodje. Sam rasplet S3 mi s enije svideo jer je delovao zbrzano a onda na tenutke kao priprema za S4 i onda na kraju boom kraj serije. Ok je završena ali bezveze što nisu smeli da prikažu
prpcesuiranje korumpiranog ministra niti kako ga hapse da mu vidimo kiselu facu nego je to sve prekočeno
Gde ima da se pogleda?

Koji ne bi trebao nesto da funkcionise zbog gomile nepotizma i diverziteta od kog bi se i Netflix producenti slogirali.
To ne bode toliko oči koliko bi očekivao jer je serija u proseku prilično dobra i jer je većina "diverzitetnih" glumaca makar kompetentna i sporedni likovi polako dobijaju neku dimenziju (nisu tu baš samo da se ispune kvote).
Ali ono što mi naročito sad u drugoj sezoni sve više i više smeta tj iritira ne (i više od onog info-dumping kroz dijaloge) je sve preteranija liberalno-levičarska propaganda jer je to odavno izašlo van okvira nečega što bi moglo da se smatra "kritikom društva".

Ne znam da li sam zaboravio pa se pogrešno "sećam" kakav je balans toga postojao u season 1 ali mi season 2 deluje kao da je toga drastično više. Nije još nivo kao u kasnijim sezonama "The Good Fight" serije ali liči već da ide ka tome.

Kad vidim ljude sa kojima supruga radi u bolnici, The Pitt je još i dobar, haos.

Da li je to nova sezona From_a na hbo maxu? Po imdb pise da jeste.

Na kanalima HBO nema u programu a za HBO MAX videćemo...inače već unapred obnovljeno i za petu sezonu.

Po jednoj od aplikacija po kojoj pratim, kaže sutra u 3 ujutru po našem vremenu.

Nazad
Vrh Dno