Izbidzovao Les Sentinelles, ispade mnogo bolje nego sto sam ocekivao.
Podseca me na Wolfenstein-a, morbidna klanica i po jos malo overnatur.
Drugacija od ovih amer stanc serija, meni se dopala.
ova druga sezona mi je kao drugi deo greenland filma..bas sporo lose i neinteresantnoOdgledao sam prve dve epizode u novoj sezoni Paradise i mogu reci da ne moze ni da se meri sa prvom sezonom. Kao da su srozali budzet i otpustili sve scenariste
Spoljni svet i prezivljavanje za resurse je vec vidjeno milion puta. Mnogo zanimljivije je bilo ispod kupole prosle sezone
Pogledajte prilog 530495

Evo 6ta epizoda. Nit sam fan GoT, iako sam gledao, ni nešto specijalno ta tematika, ali serija je bomba.
Preporuka za Les Sentinelles, francuska serija koja prati grupu mladih vojnika iz elitne jedinice, poboljsanih na poseban nacin...
Hmmm. Ja je sad odgledao. Nisam primetio to zatamnjivanje ekrana nijednom. Preko cega si gledao? Ja na Skyshowtime-u.Meni je diskvalifikacija bila sam način snimanja. Jedna te ista iritantna melodija u pozadini (preglasna za pozadinu) i ono zatamnjivanje ekrana na mestima gde bi trebalo da idu reklame. Kako da je neka TV novela iz 80ih.
Takav je i izbor glumaca, Penja i Dakota kao da su zalutali u ekipu lokalnog pozorišta. Izdržao sam nekako zbog cliffhangera na kraju svake epizode.
Iznajmio u Narodnoj biblioteci naravno. Ajde za zatamnjivanje, mozda su tako sekli reklame iz izvora za rip ali kako ti ovo nije smetalo a dominira maltene u svakoj sekundi serije? Mogli su Norijegu da isteraju sa tim. A tek kad stisne gas na Rivianu a ono zabrunda neki sestak 🤣Hmmm. Ja je sad odgledao. Nisam primetio to zatamnjivanje ekrana nijednom. Preko cega si gledao? Ja na Skyshowtime-u.
Nisam primetio ni da je iritantna i preglasna muzika u pozadini. Jedinu zamerku imam ne nesto duze trajanje epizoda. Moglo je da traje krace ili da ima manje epizoda. Ocena sa imdb-a je ok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari