Pise u mailuOkacio sam iznad racun, nigde ne pise da je 50% popusta, pise neki popust od 83rsd, ne znam otkud to
Unapređeni paket iz komercijalne ponude Telekoma Srbija a.d. koristite od marta meseca, a u znak dobrodošlice, mesečne naknade za mart, april i maj, biće umanjene za 50%.
Meni radi prigovor u okviru portala, ali ja imam nalog na MojMTS odranije.Da li nekome možda radi opcija Prigovor na račun preko Moj mts portala/aplikacije?
Okacio sam iznad racun, nigde ne pise da je 50% popusta, pise neki popust od 83rsd, ne znam otkud to

I ja se to pitam. Danas mi je stigao racun od 2.057,12 din, a bio je 750,00 din.Malo sada upadam, ali da li neko zna sta se desava sa postpaid TV ugovorima sa 50% popusta? Moguce da je neko napisao, ali tema je postala aktivna kako se mts umesao.
Da, baš tako. Ali iznos odgovara celokupnom paketu za optiku na koji ulažem prigovor.Ali ti kad biraš prigovor na račun + razlog pretplata za uslugu nudi / piše samo fixni telefon??
Tako je kod ujaka koji je imao Triple a sad piše da ima Plan 3 (a internet usluga se ne vidi nigde i spominje jedino u detaljima računa za mart).
Nadam se samo da ovi racuni od 1. aprila nisu prvoaprilska sala.Danas dobio račune za dve adrese na kojima imam Orion. Otišao u mts poslovnicu i tražio raskid oba ugovora, kad kažu, prvo mora prigovor, pa tek ako ne budem zadovoljan, onda raskid. Navodno do kraja nedelje će me neko zvati na mobilni. Ako se ne jave, eto mene u utorak po Vaskrsu da raskidamo ugovore.

I nama danas poslali uvecan, pa smo poslali prigovor i zahtev za raskid UODanas dobio račune za dve adrese na kojima imam Orion. Otišao u mts poslovnicu i tražio raskid oba ugovora, kad kažu, prvo mora prigovor, pa tek ako ne budem zadovoljan, onda raskid. Navodno do kraja nedelje će me neko zvati na mobilni. Ako se ne jave, eto mene u utorak po Vaskrsu da raskidamo ugovore.
149% pa naviše...Treba svi da ih izbombardujem raskidima da im propadne kupovina i akvizicija. Ne znam zasto su mislili da ce im proci ovo gde podizu ljudima 100% cene, kakav je to delulu OKG land?
Da, nama je bas toliko podignuto, ali vidim da uglavnom ide na 100%149% pa naviše...
Ne mogu nista da menjaju bez tvoje saglasnosti ! Sve ostalo je prevara. Ne nasedajte.Ne znam zasto su mislili da ce im proci ovo gde podizu ljudima 100% cene,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari