Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Ni meni nije stigao račun, portal moj mts ne radi jer nemam nijednu uslugu kod njih, a ne mogu da se registrujem zbog greške. Poslao mail, rekli da će se neko javiti i od onda ništa. U poslovnici mi je rečeno da je račun oko 3200 za mart (kod Oriona bio 2450), paket je 1/0,5 Gbps sa tv i fiksnim telefonom. Podneo sam na licu mesta prigovor pa ću videti šta će reći.

Na jednoj adresi sam plaćao samo net optički 2459, a na drugoj wifi net i tv 3000IMG_9947.jpeg

Dobio sam tek danas SMS da je evidentirana uplata od pre 20 dana za prepaid internet.

Svratio sam danas do poslovnice MTS. Pitao sam zašto mi je račun povećan 200%, plaćao sam 1200 a sada mi je stiglo 3500, kaže pa dobili ste obaveštenje, rekoh nisam dobio nikakvo obaveštenje, još uvek sam pod ugovorom. Naravno da je odmah videla da mi ugovor traje do 15. maja i onda sam podneo prigovor. Inače sada sam skinuo račun za mart sa aplikacije u pdf.

Svratio sam danas do poslovnice MTS. Pitao sam zašto mi je račun povećan 200%, plaćao sam 1200 a sada mi je stiglo 3500, kaže pa dobili ste obaveštenje, rekoh nisam dobio nikakvo obaveštenje, još uvek sam pod ugovorom. Naravno da je odmah videla da mi ugovor traje do 15. maja i onda sam podneo prigovor. Inače sada sam skinuo račun za mart sa aplikacije u pdf.
Znači oni ipak imaju uvid u naše postojeće ugovore

• Like
Reagovanja: J__
^ pa imaju za onoga ko je u potpunosti migriran (bez servisa “u radu” u mts aplikaciji)

@zojape
Da, sada radi skidanje računa u pdf formatu, ali što im je stavka na računu, Naknada,
a na drugoj strani piše Osnovna mesečna naknada i ispod toga Popust na osnovnu naknadu neka smešna cifra, i ništa ne može da se zaključi o tome.

Evo upravo mi stigao mejl od MTS sa računom i nekim objašnjenjem, mrsko mi da citiram, uglavnom nude nam super usluge a tri računa od marta do Maja su sa 50 posto popusta. Znači ja bi trebalo da plaćam 7200 ono što sam plaćao Orionu 1200.

I meni je upravo stigao mail od MTS sa računom

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je od marta Orion telekom WiFi postao deo Telekom Srbija grupe.

Za Vas, kao našeg korisnika, ovo znači:

• Kontinuitet pružanja usluge biće obezbeđen, bez prekida u korišćenju,
  • Značajno brže i stabilnije internet konekcije,
  • Bogatiji izbor TV kanala, uključujući brojne HD sadržaje,
  • Modernizovane dodatne usluge i aplikacije koje ranije nisu bile dostupne,
  • Pristup naprednijoj korisničkoj podršci i servisima,
  • Najbolja 5G i optička mreža, ali i najatraktivniji multimedijalni sadržaj.
Nastavljamo da pružamo sve ugovorene servise, koji će biti dodatno unapređeni, a na korišćenje usluga primenjivaće se svi važeći opšti i posebni uslovi korišćenja usluga Telekoma Srbija a.d, koji su javno objavljeni i dostupni na stranici mts.rs.

Unapređeni paket iz komercijalne ponude Telekoma Srbija a.d. koristite od marta meseca, a u znak dobrodošlice, mesečne naknade za mart, april i maj, biće umanjene za 50%.

Počev od 1. aprila 2026. plaćanje računa za usluge moći ćete da izvršite na tekući račun Telekoma Srbija a.d. koji je naveden na računu.

Želimo da naglasimo da su svim korisnicima u potpunosti zagarantovana sva prava u skladu sa važećim propisima. Vaše podatke o ličnosti prikupljene tokom realizacije ugovornog odnosa sa Orion telekom WiFi nastavlja da obrađuje Telekom Srbija a.d. u skladu sa Politikom zaštite privatnosti, dostupnoj na linku: mts.rs/Binary/1896/Politika_zastite_privatnosti_TS.pdf.

Za sva pitanja, informacije i korisničku podršku dostupni su Vam kanali komunikacije:

Sigurni smo da će Vam nova ponuda i poboljšani kvalitet usluga doneti bolje korisničko iskustvo.

Zahvaljujemo na ukazanom poverenju.

S poštovanjem,

Vaš Telekom Srbija

Znaci danas su nas i zvanicno obavestili.
Sve ono sto smo “nezvanicno” vec saznali u prethodnom periodu 🙂

@Vujkee to ti je cena sa 50% popusta, ne zavaravaj se

@Manda94 Mislim da sam se tad iscenjkao sa promoterom da imam 3 meseca gratis + 21 sa 50% popusta. Cim istekne ugovor naravno menjam provajdera u zavisnosti od ponude

• Značajno brže i stabilnije internet konekcije,

• Sigurni smo da će Vam nova ponuda i poboljšani kvalitet usluga doneti bolje korisničko iskustvo.

I Think You Should Leave Tim Robinson GIF by The Lonely Island

Od kad su prebacili - cgnat, sporije, bar 4-5 puta pukla konekcija, skuplje. Cekam dan kad ce mts da imploduje, slavicu ga kao krsnu slavu.

Koji su ovo carevi, upravo stigao PDF račun na imejl. Kao i kod kolege @zojape jedina stavka na računu je "Naknada", a na drugoj strani je naveden paket koji sam imao u Orionu i stavka "Popust" od celih 83,33 RSD. Sve ukupno, sa popustom 3735,02 RSD 😀 U mejlu piše da ću u znak dobrodošlice 3 meseca koristiti usluge sa 50% popusta, uz razne druge zanimljive informacije 😀

Odmah sam im opet pisao, priložio taj račun i podsetio ih da imam otvoren prigovor i da me što pre obaveste da li ću nastaviti da plaćam cifru iz ugovora ili da se rastajemo.

Evo sadržaja mejla:

1775569002943.png

Poslednja izmena:
Ista stvar i kod mene, stigao mail sa dobrodoslicom. Zvao ih i posle 30 min cekanja potvrdili mi da je prigovor otvoren (poslao mail za vikend), reko otvori jos jedan za svaki slucaj, nek se nadje 😀 Ovo postaje sve zanimljivije.

I ovde stigao racun. Veci je mozda za oko 100 din nego na orionu.

Stari (Orion): TRIPLE PLUS: Internet do 2.5Gb+ IPTV+TOP TV+TEL NEO+2XSTB+PREMIJA

Novi paket: GPON Super PLAN 3 XL (Fiksni + Net 2000 + TV)

1775569243098.png

@zojape
Da, sada radi skidanje računa u pdf formatu, ali što im je stavka na računu, Naknada,
a na drugoj strani piše Osnovna mesečna naknada i ispod toga Popust na osnovnu naknadu neka smešna cifra, i ništa ne može da se zaključi o tome.
Meni je u Supernovi uvek samo jedna stavka na računu "Naknada".
Kada sam potpisao ugovornu obavezu, morao sam da sačuvam i skrinšot sa njihovog sajta, da bih kasnije znao koji paket koristim, i koja je bila cena, da bih se kasnije mogao buniti kada povećaju cenu. 🙂

Imam 2 ugovora sa Orionom. Danas sam dobio od mts-a račune za oba ugovora u pdf-u, s tim da je jedan račun uvecan za 1.300 rsd, odnosno sad iznosi 3.880... Pročitao sam vašu prepisku i interesuje me da li mogu da raskinem ugovore koji još nisu istekli na šalteru ili moram da se dopisujem sa bolesnicima iz mts-a

Ne znam kako su ovo formirali račune, ja imam samo net 2000/500 bez Tv i fiksnog i novi račun mi je 3547,92 (stari 1200) a evo vidim da nekima koji imaju Super plan 3xl sa fiksnim, netom i TV isti račun od 3547,92! Ovo je neko teško muljanje.

Nazad
Vrh Dno