Nije njihov problem, već tvoj.
Ti si ostao bez svog novca. Nisu oni.
Ja te razumem, ali razumi i ti situaciju.
Tvoj problem je i što jedini ideš svojom putem, iako ti i oni i mi objašnjavamo da to ne funkcioniše tako.
Više puta je rečeno da
kredit traje 90 dana od momenta poslednje dopune i da paket traje 30 dana od momenta poslednjeg dodavanja.
Ne možeš dodavati i koristiti pakete, bez da nisi dopunio kredit.
Propašće ti uloženo.
Kao i što jeste.
Verujem da su ti oni greškom potvrdili da funkcioniše onako kako si ti do sada radio, samo zato što vidim da ne objašnjavaš precizno ono što hoćeš reći, jer si i nas ovde više puta zbunio.
A do sada tebi jeste funkcionisalo tako kako si radio, samo zato što si se sasvim slučajno nalazio u gore pomenutim granicama rokova važnosti.
Ne vidim drugo objašnjenje, sem da je zaista u pitanju neki bug u njihovom sistemu.
Znači, ja da sam na tvom mestu, zaboravio bih sve što sam do sada radio i kako sam shvatao da funkcioniše i počeo da koristim onako kako je definisano i kako koristite ostali:
Dopunio bih kredit koliko mi je potrebno i
dodao bih paket koji mi je potreban i postavio bih ga na automatsku obnovu.
Zatim bih vodio računa da sa kreditom budem u okviru 90 dana važnosti. A i u 30 dana važnosti paketa, ako ga nisam postavio na automatsku obnovu.
Veoma jednostavno.
Stvarno takav način korišćenja nije uobičajen.
Nije ni praktičan, jer nema potrebe za tim.
Dovoljno je imati kredita i tim kreditom dodavati pakete po potrebi.
To sasvim fino funkcioniše i jako je praktično.
Naš kolega je shvatio da kredit može dopuniti jednom i paket dodati jednom više puta zaredom i da je narednih X meseci miran.
Nego.. zaista trenutno postoji greška neka.
Juče tokom našeg razgovora, gledao sam kako je kod mene na njihovim sajtu pod Moj nalog i pisalo je do kada mi važi kredit.
Sada toga nema:
Pogledajte prilog 534559
Ispraviće verovatno uskoro.
Ako me ne bude mrzelo, prijaviću im zapažanje, ali verujem da ako nije namerno, videće već i sami.
Svakako, da me je neko drugi sada pitao da li se mogu dodati više paketa zaredom, ja bih rekao da može, s'tim da će njihova važnost biti 30 dana od momenta dodavanja poslednjeg paketa.
Kao i što jeste.
Ja ako u toku 30 dana važnosti paketa potrošim svojih 100 dodatih minuta, uvek mogu i hoću dodati još.
Globaltel je to svojevremeno fino smislio i uredio.
Bez dodatnih zavrzlama, bez dodatnih briga.
Sada je mts to malo zakomplikovao raznim promocijama i sl, ali su srećom Uzbudljivi razgovor ostali isti i jednostavni - samo jedan korak: dopuna kredita na 90 dana.
Tip:
Ja imam dva broja i u svoj task u kalendaru upišem datum koga mi kredit ističe. Tako da uvek znam kog dana kredit trebam dopuniti.
Kalendar me o tome obavesti i nema greške niti kašnjenja evo, godinama već.
Paket je na automatskoj obnovi, tako da je njegovo dodavanje automatizovano.