Ako si trazio na trafikama tamo ih neces naci, vec samo u MTS poslovnicama.U Zemunu nema kartica
Pozivi se mogu primati godinu dana od dana poslednje uplate kredita.2. Koliko se meseci, nakon isteka mesečne pretplate, mogu primati dolazni pozivi?
Ako si trazio na trafikama tamo ih neces naci, vec samo u MTS poslovnicama.U Zemunu nema kartica
Pozivi se mogu primati godinu dana od dana poslednje uplate kredita.2. Koliko se meseci, nakon isteka mesečne pretplate, mogu primati dolazni pozivi?
I u mom (do)sadašnjem "Biz Morava 1" paketu su isto razgovori u okviru MTS mreže besplatni... Ali se oduzimaju od početnih 250 minuta (iz pretplate) ka svim mrežama. Zato sam bio možda malo dosadan.Tako.
Razgovori u okviru Globaltel mreže su besplatni.
Kolko znam, da su uvek razgovori u globaltel mreži neograničeni.I u mom (do)sadašnjem "Biz Morava 1" paketu su isto razgovori u okviru MTS mreže besplatni... Ali se oduzimaju od početnih 250 minuta (iz pretplate) ka svim mrežama. Zato sam bio možda malo dosadan.
(To sve u rečenici ispred "ali" nikad nema veze... ɯǝɹǝs im se u kapitalizam.)
@stevanovic019, @DGoran, @slaksm, @magnetic - Hvala!
U Freepaid Ultri dobija se neo sms, neo min, 25gb neta. Ako sam te razumeo trosi se prvo 25gb. Kod mene je to premalo, kad potrosim, izaberem 50gb dodatak, potrosim Npr 30gb, tih preostalih 20gb se ne prenosi?Ja razmišljam da pređem kod Globaltela i ova nova ponuda mi je OK. Samo mi se ne sviđa što se sadržaj iz paketa troši pre bonus sadržaja, što znači da se gigabajti ne nagomilavaju. Zvao sam da proverim.
Jesi ih zvao radi reklamacije?Imam sledeci problem: Imao sam oko 400 i nesto dana nakupljenog neta i sve sto ide uz freepaid paket. Uplatim 1550 din i sve ono sto sam unapred uplatio mi ne vazi tj. ponistili su mi i sad pojeo vuk magarca. Ima li jos neko da kaze na ovo nesto?
Ovo je za mene cist lopovluk od strane GLOBALTELA.
Bilo je mestimičnih žalbi od strane drugih članova u vezi volšebnog poništavanja saobraćaja i kredita. Zovi call centar, videće sve šta si aktivirao i vratiće ti.Ima li jos neko da kaze na ovo nesto?
Zovi call centar dok ne dobijes nekog muskog operatera, jer mislim da su oni vise upuceniji nego dame.I zvao i pisao.
A ona u kol centru kao bot samo vrti istu pricu i pokusava da mi kaze da je to normalno i ok da sve sto sam uplatio do sada ne vazi. I sad primetih da im ni jedna drustvena mreza nije dostupna.
Imam na jos jednom broju do novembra sve sto sam uplatio,ali ako bih sad uplatio ponovo sve bi mi to pojela maca. E,to je kradja. Ako se jos nekom desi neka javi pa da dogovaramo da ih tuzimo grupno ako nesto ne urade po tom pitanju.
Mislim da nema razlike,sve su to botovi. Probacu,ali ne verujem sta mi govore. Bez imalo sramote kaze da je to anulirano i to sto sam platio ko me j**e.Zovi call centar dok ne dobijes nekog muskog operatera, jer mislim da su oni vise upuceniji nego dame.
Moze,to radim vec odavno. Sve sto se ne potrosi se prenosilo i sabiralo. Kad god sam uplatio kredit odmah sam obnovio paket.Kod globaltela se paketi obnavljaju na 30 dana, ne moze unpared za 400 dana. Znaci sam obnavljas pred istek 30 dana ili ukljucis opciju automatske obnove u aplikaciji, pa ti sistem sam obnavlja na 30. dan. Tvoje je da obezbedis dovoljno kredita za obnovu, npr. 1550 dinara svaki mesec.
Odlično je ovo @e6111 objasnio, posebno zadnju rečenicu!Kod globaltela se paketi obnavljaju na 30 dana, ne moze unpared za 400 dana. Znaci sam obnavljas pred istek 30 dana ili ukljucis opciju automatske obnove u aplikaciji, pa ti sistem sam obnavlja na 30. dan. Tvoje je da obezbedis dovoljno kredita za obnovu, npr. 1550 dinara svaki mesec.
Jos nesto veoma bitno, ako si uplatio kredit unapred (vise nego sto treba), kredit vazi 90 dana od poslednje uplate, a neiskorisceni se ponistava.
Takvi su uslovi koji su jasno definisani na njihovom web site-u: Kredit koji dopunite važiće 90 dana od aktivacije kartice, odnosno poslednje dopune. Svakom dopunom kredita u iznosu od 200 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja kredita se produžava za narednih 90 dana.A zasto da poniste kada je odavno uplaceno i nije im smetalo?
Ponistavaju zato sto je to u njihovu korist, a u skladu sa njihovim pravilima koriscenja. Uplacuj kredit za 90 dana. Nemoj za 400 dana.A zasto da poniste kada je odavno uplaceno i nije im smetalo?
Jel ti citas sta sam napisao?Takvi su uslovi koji su jasno definisani na njihovom web site-u: Kredit koji dopunite važiće 90 dana od aktivacije kartice, odnosno poslednje dopune. Svakom dopunom kredita u iznosu od 200 dinara i više, uplaćeni iznos se dodaje na neiskorišćeni iznos kredita i period važenja kredita se produžava za narednih 90 dana.
Neko hoće npr. da uplati veću sumu jer želi da šalje SMS-ove van Srbije ili pak da zove van Srbije. Neko da bi dopuni kredit članovima porodice ili familije preko Globaltel aplikacije.
Pa kako da imam kredit kada sam uplatio paket?A kredit? Do kada ti važi kredit, na tom broju na kome ti paket važi do novembra?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari