Razmišljam o 2. nalogu, pa da li prolazi isto ime na jednoj IP adresi odnosno da li im sistem detektuje da je to klon nalog te ne nudi kao da je nov korisnik?Konačno mi ugasili qqqq na dva od tri naloga, na ovom poslednjem imam još par dana do glavne pa očekujem da i tu nestane.
S jedne strane falim te bože 😖 s druge strane usladilo mi se da biram poklone, nekoliko baš lepih stvarčica sam ulovila. Čak mi se i ona manje lepa (nesrećni x88 pro 13) fino isplatila pošto se pretvorila u 5 i nešto hiljada kredita 😁
Trenutno od promocija na jednom nalogu imam samo onu 2-3-6 artikla besplatno uz potrošenih 2-3-5 hiljada, na drugom za divno čudo posle 100 godina imam i claimcredit, koji mi trenutno uopšte ne treba pa nisam ni gledala šta mi
Mislim da je neko gore već pisao da ima dva naloga na jednom telefonu, tako da nemam pojma 🙂 meni su svi nalozi otvoreni na zasebnim uređajima sa različitim mejlom, svojom sim karticom/brojem i potencijalnim mobilnim internetom, pa su u nekom trenutku svi prešli na istu adresu i ista dva broja telefona 😁 i niko se ništa nije bunio dogod se troše pare.Razmišljam o 2. nalogu, pa da li prolazi isto ime na jednoj IP adresi odnosno da li im sistem detektuje da je to klon nalog te ne nudi kao da je nov korisnik?
Jel moguce da su razlicite cene u zavisnosti od drzave do drzave?Ovo je dobar punjac https://share.temu.com/rsCtR5jQuPB
Na 2 stara akaunta od samog pocetka temua koja imam nikad se promenilo nije 1700,na novom akauntu koji imam 6 meseci isto skocilo na 2100,izgleda nema pravila.Nakon 5 poručenih paketa sa 1700 otišlo na 1900din minimalno za isporuku, da li je to klasika i da li se povećava vremenom?
uzimao sam neki crveni i pustio mi boju na sporetu,zavrsio u kanti,jedva zena ocistila posle🤣Da li je neko uzimao liveno gvozdje (iron cast) tiganje, ja sam uzeo jedan mali, al se razmisljam sa ga nabavim onaj test na olovo, jer su mi ti sve tiganji sumnjivi dal se prave od otpadnog gvozdja ?
Mislim da je ista situacija i na aliju, pa tako da moze neko i sa alija da se javi, dal se odlucio na test dal ima olova u iron cast tiganjima.
Sto?😀gde si nasao crveni od livenog gvozdja 🙂

Ja sam kupio identične od domaće firme preko Ananasa. Još ih nisam koristio, ona muka oko pripreme, a preko Temua sam dobio onaj tiganjčić onako plići, i znatno manji nego na slici, uvek prodaju manji, ni njega nisam koristio, iz istog razloga🙂, sada imam 2 😆Zašto mi ovo ne liči na tiganj od livenog gvožđa iako piše da jeste? I "nelepljivi premaz" neodoljivo podseća na teflon, što nikako ne ide sa livenim gvožđem tj. razlogom zašto bi ga neko kupio.
Obično ovako izgleda:
Pogledajte prilog 533106
Pošto si ga imao u rukama, koliko je težak?
Nije mi bilo bitno uopste od cega je,kliknuo nabrzaka da dopunim za claim credit reko nek se nadje,doduse jeste bio tezak.Zašto mi ovo ne liči na tiganj od livenog gvožđa iako piše da jeste? I "nelepljivi premaz" neodoljivo podseća na teflon, što nikako ne ide sa livenim gvožđem tj. razlogom zašto bi ga neko kupio.
Obično ovako izgleda:
Pogledajte prilog 533106
Pošto si ga imao u rukama, koliko je težak?
муку мучим са каблом за пуњење телефона, јер док сам у хоризонталном положају користим природни сталак (мој стомак) да придржавам телефон и тада често убодем и кабл за пуњење и онда је тежина на каблу испод конектора што наравно доводи до хабања и прекида у истом. Дајте неку крштену варијанту за неки ојачани кабл односно нешто што неће захтевати да променим начин држања телефона 🙂
Nazalost je nema. Vecina robe je i do 2x skuplja nego na Aliju, izbor za iole nesto korisnije drasticno gori, i uglavnom su neke "magicne" gluposti koje zapravo ne rade..Šta bi bila odgovarajuća strategija za Temu? Ako je ima naravno.
Ne želim da visim u aplikaciji, igram igrice skupljam džiđža bidže i hranim šopingholičara u sebi.
Dakle zanima me kad nešto pazarim da obavim stvar po mogućnosti što brže i povoljnije uz minimalno robovanje sistemu.
Što je i logično. Nećeš sigurno kupiti TV ili veš mašinu kada je 100.000, nego kad bude popust na 86.000.nasim ljudima jedino da dele dzabe da bi bili zadovoljni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari