Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Stigao mi je tuki bexsom. Jedna baterija od 5 000mAh siva, druga ljubičasta od 10 000mAh. Bolje da sam uzela obe od 5 jer je ova od 10 baš teška i debela. Broj za praćenje je bio hrb pa onda LP-PP, 100 din mi je naplaćeno a dve UC-HU pošiljke je doneo poštar bez troškova.

Sad i na PostalNinja ima koliko treba da platim za CN paket koji stiže sutra. 🤣

Prilozi

• Screenshot_20260319_161942_Opera.jpg
    Screenshot_20260319_161942_Opera.jpg
    122.5 KB · Pregleda: 120
I dalje nema podataka gde idu 260 Dinara. Za njih niko ne izdaje račun pa ni ta carina (VAT).

Zar carinjenje za njih ne radi CN Express iz Šimanovaca, a Pošta ih samo dostavlja?

Gledam neke silikonske luxory maskice za mob , uglavnom aliexpress i temu.
Da li je neko uzimao i moze da preporuci? Uglavnom svi modeli imaju za sve tipove telefona.
Elem, vidim sad imaju maskice sa ugradjenim magnetom u poledjini za drzac telefona u automobilu. Da li taj magnet steti/smeta telefonu, senzorima itd?
Npr kad se koristi GPS?
Generalno meni taj magnet i ne treba, jer imam klasican drzac telefona u automobilu (nije na magnet).

Gledam neke silikonske luxory maskice za mob , uglavnom aliexpress i temu.
Da li je neko uzimao i moze da preporuci? Uglavnom svi modeli imaju za sve tipove telefona.
Elem, vidim sad imaju maskice sa ugradjenim magnetom u poledjini za drzac telefona u automobilu. Da li taj magnet steti/smeta telefonu, senzorima itd?
Npr kad se koristi GPS?
Generalno meni taj magnet i ne treba, jer imam klasican drzac telefona u automobilu (nije na magnet).

Ja sam za moj Honor uzeo ove 3 maske, preko coinsa su izasle 2,48$ komad.
Nije naplaceno nista od pdv i carine.
Meni se veoma dopadaju, pise i za providu da ne zuti, ali to cemo tek videti.
Proveri u prodavnici da li imaju za tvoj uredjaj iste ovakve.

• Like
Reagovanja: s5p
Meni danas stigao paket sa Alija, zaštitno staklo za fon, 1.5e. Doneo poštar na kućnu adresu, ništa nisam platio.

Još uvek dolaze paketi koji su dugo stajali u pošti.

Ako je CN onda 20% pdv, ako je LA 20%+260 din.
Ja ne mogu da ga spustim ispod 12.8$, koje kupone aktivirate?

Sve zivo sto je moglo da se klikne ukratko 🙂

I Liitokala Li-500 punjac je oko 8$ opet, vredi svaki dinar.

Stigla zamena za T3, ima nekih razlika ali tu su negde.

~11$ sa svim popustima i kuponima

I just found this on AliExpress:
SoundPEATS Q3 pro Wireless Earbuds Active Noise Cancelling Bluetooth V6.0 Earphones with 4 Mic,13mm Driver,Multipoint Connection
I ovde su sada 8.58$.

Nazad
Vrh Dno