Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Do ja.. je film. Nepredvidiv skroz.
Nit je naročito dobar film (par zabavnih momenata, ta anti-AV, anti-zombifikacija tinejdžera tema je za određene starosne grupe gledalaca glavni plus) nit je "nepredvidiv skroz".

Apsolutno je "telefonirano" na nekih 60 minuta filma ili kad se već tačno pojavljuje scena iz budućnosti kad je klinac sa majkom u bunkeru koji ženski lik iz prošlosti / sadašnjosti mu je majka.

Film se baš raspada u zadnjoj trećini.

Za mene je to 6.5/10 (i to ako se uzme u obzir to koliko su drugi moderni filmovi krš, a ovaj eto kao nije taj nivo "lošosti"; inače po starim kriterijumima bi bio 5/10) i nivo recimo Zombieland 2. Kao što rekoh već tema je jedini i najveći plus tog filma. I to naravno ne iz aspekta mlađe populacije nego nas matorijih.

Neandertalka sa silikonskim usnama nije govor mržnje nego je spojler btw 😭
Извини ако сам ти спојловао, нисам имао намеру, једноставно сам био превише разочаран филмом, па сам хтео да одговорим друге од гледања.

Crime 101 - Генерално није лош, мада су му могли скинути барем 20 минута радње. Сандра са 63 глуми жену од 53. Лепо јој стоје године (или је и код ње адренохром ? 🤔)
И тако... Тор & Хулк заједно... Може 7/10.

Naravno da sad izgleda grozno kad je prsla 😂
Tj ovih dana je kao nešto malo manje anoreksična u poređenju sa kako je izgledala u Ted Lasso.

Ta slika od pre 100 godina mi danas bas nista ne znaci. Tu je bukvalno ko dete
Mr Nobody > 2009. godina = 20 godina imala.
Ok je izgledala u Vinyl seriji 2016. godine. Posle toga je u nekom mementu počela da ne jede ništa, pegla kosu i reklamira ušesa i čelendru 😅

Crime 101 - Генерално није лош, мада су му могли скинути барем 20 минута радње. Сандра са 63 глуми жену од 53. Лепо јој стоје године (или је и код ње адренохром ? 🤔)
И тако... Тор & Хулк заједно... Може 7/10.
Ne znam koja Sandra 🙂, Hali Beri ima 60 , odlicno izgleda

Прекомостио сам - гледао неке трејлере па побрљавио.

Nit je naročito dobar film (par zabavnih momenata, ta anti-AV, anti-zombifikacija tinejdžera tema je za određene starosne grupe gledalaca glavni plus) nit je "nepredvidiv skroz".

Apsolutno je "telefonirano" na nekih 60 minuta filma ili kad se već tačno pojavljuje scena iz budućnosti kad je klinac sa majkom u bunkeru koji ženski lik iz prošlosti / sadašnjosti mu je majka.

Film se baš raspada u zadnjoj trećini.

Za mene je to 6.5/10 (i to ako se uzme u obzir to koliko su drugi moderni filmovi krš, a ovaj eto kao nije taj nivo "lošosti"; inače po starim kriterijumima bi bio 5/10) i nivo recimo Zombieland 2. Kao što rekoh već tema je jedini i najveći plus tog filma. I to naravno ne iz aspekta mlađe populacije nego nas matorijih.
Izvini ali mator nisam niti ću ikada biti, dete ima da budem do dana dok ne umrem. To što sam 40+ me baš...

Meni je film odličan pogotovo ta druga polovina gde je teška sprdačina. Kad sam pomenuo nepredvidiv nisam na to mislio to je i više nego očigledno koliko su forsirali njegov crtež. Mislio sam na aspurdnosti i situacije.

Što se tiče samih gluposti sa druge polovine filma gledam kao stvari koje ljudi
generišu i lupetaju na AI sajtovima. Nisam proveravao ali ako nisu one scene sa macom radili ai toolom nekim baš sramota. Čak i scenario tako deluje sa petljama i celim krajem koji u suštini govori ono što govori i Matrix da je sve svo vreme simulacija. Što i jeste ako obratiš pažnju na sitne detalje u svakodnevnici 😉

Predestination ne bih stavljao u isto bure..
Jer je presao igricu sto se tice time travel filmova.

Mada je po tom pitanju, Tenet pobio kocic, i digao zanr na novi nivo.

Овај филм је лош на тако пуно нивоа. Збрзано, предвидиво, и најлошије од свега, неандерталка са силиконским уснама. Не верујем шта сам гледао. Не памтим да сам гледао овако лош филм. Не препоручујем.
I meni su zapale za oko ove silikonske usne čim se pojavila u kadru.
Stvarno za ne poverovati da nekome ko je radio ovaj film nije kliknulo u glavi da ne može tako.
Ideja je sasvim okay, potencijal je bio dobar, ali realizacija je katastrofa.

Good Luck Have Fun Dont Die, odličan

Ne znam zašto ga nema u bioskopima kod nas...bitno da ima Scream 7 i Stetem film 15. deo

War Machine
Мени одличан, уживао сам. Алан Ричсон много готиван лик. Баш добра забава, нисам баш много очекивао, јер сам читао овде коментаре, али испало је одлично. Жељно ишчекујем други део. Једина замерка
оно чудо их јури цео филм, а може да оде у неки град и убије 100 пута више људи.
Bice i drugog dela?
Film sam i ja gledao zbog Ricsona

nemojte da napravite moju gresku i da ga odgledate
Lol, a kako objašnjavaš da ima onih koji su ga eto gledali i svideo im se?
Budimo iskreni, nešto strašno mora da nije u redu sa njima kad im se sviđa.

Jos sam pod utiskom na sta sam potrosio dva sata. Mislim da cu da odmorim jedno mesec dana, necu nista da gledam. U medjuvremenu cu da nastavim da pratim temu i da se divim ljudskoj gluposti.

Good Luck Have Fun Dont Die.

Izdržao sam nekih 40min, smeće.

Film je upravo to ukazivanje kakva smo glupost i gde nas to vodi.
Tačno tako.
Takva je vrsta filma da se baš neće svideti svima i to je ok.
Samo što često takvi obavezno pričaju o pameti a eto iritira ih solidan film o ljudskoj gluposti.
Ima više mana, ali nebitnih. Preporuka za pogledati pa kako vam se svidi. A rekao bih da ih ima kojima se neće svideti. Što se mene tiče sigurno ću ga još koji put obrnuti.

Nazad
Vrh Dno