dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Za CN Cainao napise na trakingu PDV
Na nalepnici je bila naznacena vrednost koju sam platio.Meni su računali vrednost umanjenu za sve popuste.
Stigao paket sa AliExpressa vrednost 600rsd, dodatni troškovi(verovatno carina) naplaćeni 380, plus se odužila isporuka. Može li se stati na put ovim lešinarima? Kome mogu da se žalim?
Šta u slučaju recimo da ne želim da preuzmem paket?
Koji bednici, klasično otimanje...
Može i mora!...Može li se stati na put ovim lešinarima? Kome mogu da se žalim?
kako se određuje da li će biti CN, LA ....Na LA se dodatno plaća 260 din za magično (ne)otvaranje paketa+PDV, LA idu preko Mađara pa su malo sporije.
CN idu direkt letom za BG i onda preuzima FelixLogistics i naplati samo 20% na plaćenu cenu.
UC idu isto preko Mađara, izgleda da se za njih ne plaća ništa dodatno, ali su najsporije.
Tačno je to što pišu, da je PDV na Temu uključen i da se ne plaćaju dodatni troškovi (za sada
AE Selection Standard mi je 2x bio CN, oba puta sam platio PDV.kako se određuje da li će biti CN, LA ....
Naplaćuje pošta, ja sam u pošti platio. Valjda oni posle prosleđuju carini.A naplaćuje ih?
A gde je tačno naznačena ta informacija, propustio sam je.Tih 260 dinara nije pošta.
200 dinara je carinska deklaracija, 60 din je uplatnica za carinsku deklaraciju.
Unesi ovde i vidi šta će ti izbaciA gde je tačno naznačena ta informacija, propustio sam je.
Da tu stoji PDV po pravoj ceni Ali posiljke, a jel ima traga onih 260 din za preged ili vec koliko?
Na papirima nisam našao nigde, samo mi je tako rečeno u pošti kad sam pokazao taj papir sa carinskog sajta i pitao odakle 260 din dodatnih.a jel ima traga onih 260 din za preged ili vec koliko?
Za ocarinjene pošiljke, Pošta dodatno naplaćuje uslugu podnošenja pošiljake na carinski pregled u uvozu, u zavisnosti od vrste usluge (pismo, paket, M vreća), prema važećem cenovniku i proviziju za uplatu iznosa carine na tekući račun Carine.
Znaci tih 260din ide posti, delivery do carine. Prepostavimo da uvek odnose na stotine ako ne i hiljade paketa po danu ili kontejneru. Dobar biznis definitivno. To je pandan kao da ja otovorim notepad svaki dan, upisem crticu i dobijem 17631din za to 🙂Za ocarinjene pošiljke, Pošta dodatno naplaćuje uslugu podnošenja pošiljake na carinski pregled u uvozu, u zavisnosti od vrste usluge (pismo, paket, M vreća), prema važećem cenovniku i proviziju za uplatu iznosa carine na tekući račun Carine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari