tozovac
- P. Živković -
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 755
Precenjen.Ovakvi se filmovi vise ne prave. Scenario, gluma👌. Prelep a tako tezak film...![]()
9/10
Kad smo kod ovog filma. Da li je ovo sve tehnički moguće ko se razume u tehniku tog doba ili decenija?Много добар, немачки. Не знам шта бих рекао, право освежење у односу на Холивуд. Погледајте.![]()
Делује ми да јесте. Нисам баш толико обраћао пажњу на техничку могућност, али оно што сам испратио, делује могуће.Kad smo kod ovog filma. Da li je ovo sve tehnički moguće ko se razume u tehniku tog doba ili decenija?
Ne bilo koji SSSR već možda i najbolji tim svih vremena da napadom Krutov - Makarov - Larionov! Sa Fetisovim i Kasatonovim su bili strah i trepet ali desilo im se da izgube taj meč što je bilo stvarno ravno čudu i sigurno bi od narednih 99 mečeva dobili svih 99, ali eto.
Morao sam posle ZOI i hokeja u Italiji da ponovo pogledam ovaj film.
Što reče Herb Brooks toliko dream teamova i nikako do medalje da se dođe a on okupi klince i pobedi tadašnji SSSR
8/10
Što reče Kurt Russel ( ne znam da li je i pravi Herb isto rekao):sigurno bi od narednih 99 mečeva dobili svih 99, ali eto.
Lektira, što se kaže...Много добар, немачки. Не знам шта бих рекао, право освежење у односу на Холивуд. Погледајте.![]()
Gledao juče sa lepšom polovinom, solidna komedija ako se uzme u obzir da nisam gledao ništa od domaćih filmova koji su izašli zadnjih 20tak godina. Priča izgleda može nekome i da zasmeta , nekoliko parova izašlo na sredini projekcije.За наше стандарде, фин филм. Није баш толико урнебесно како су ми најављивали ови што су већ гледали, али има по нека добра форица.![]()
7/10.
Posle su se logovali na bench forum da napišu: "film je srnje, prekinuo sam na pola..."Gledao juče sa lepšom polovinom, solidna komedija ako se uzme u obzir da nisam gledao ništa od domaćih filmova koji su izašli zadnjih 20tak godina. Priča izgleda može nekome i da zasmeta , nekoliko parova izašlo na sredini projekcije.
Verovatno je to bio razlog zašto su pojedinci napustili na pola. Čuo sam razne dijalekte u sali i pretpostavio sam da se manji deo publike osetio prozvan određenim delovima filma da ne spojlujem sad. Ko je gledao zna o čemu pričam. Ili je možda manjina bila lično pogođena istim.Пре свега, политички некоректан филм, бар према нашем подневљу. Разлог тога је и снимање у "комшилуки", претпостављам... Ко је гледао, знао о чему причамо.
Филм је за наше подручије одличан, а што је публика напуштала пројекцију говори доста о томе какви смо људи постали, тужно.Verovatno je to bio razlog zašto su pojedinci napustili na pola. Čuo sam razne dijalekte u sali i pretpostavio sam da se manji deo publike osetio prozvan određenim delovima filma da ne spojlujem sad. Ko je gledao zna o čemu pričam. Ili je možda manjina bila lično pogođena istim.
Da dočaram, bioskop u Švedskoj i domaća (Srpsko/Hrvatska) projekcija je verujem spojila dosta ljudi iz bivše sfrj koji su došli da gledaju opuštenu komediju bez da uopšte imaju predstavu o čemu se radi. Nama je film fino legao jer sam mozak ostavio kući pre polaska mada dosta su fora kupili u filmu od američkih komedija tako da meni lično sve već viđeno ali eto u domaćem izdanju i na neki malo neobičan način.
Sto se te Heavy Metal scene tice, objasnili su, kakva metallica i STDa se razumemo nije najbolji horor koji sam gledao, pa ni među prvih trideset. Sa druge strane jako poštujem kada se u današnja sterilna vremena neko usudi biti imalo originalan i drugačiji. Od mene 7+
p.s. Iron Maiden 666 scena je najblaže rečeno čisto savršenstvo. Moje komšije su je takođe čule i ne verujem da su delili oduševljenje nedeljom u 20h 😀
![]()
Pogledaj i ovaj ruski: https://www.imdb.com/title/tt2182001/
Morao sam posle ZOI i hokeja u Italiji da ponovo pogledam ovaj film.
Što reče Herb Brooks toliko dream teamova i nikako do medalje da se dođe a on okupi klince i pobedi tadašnji SSSR
8/10
Meni je tu ostalo u secanju prstem Gilenhala i šestar na njemu. Nisam siguran šta su hteli time da kažu ali više je nego orimetno u nekoliko kadrova. A film je klasa.
Први пут гледам, држао пажњу до последњег тренутка… 8/10.
Sad možeš ovaj od čiče Klinta
Први пут гледам, држао пажњу до последњег тренутка… 8/10.
Jesu li ubacili neke hot glumice po obicaju bar?Je Vrisak 7
Vezu me secanja na tinejdzerske godine za ovaj serijal jos od kad se pojavio prvi deo 1996 postao mi je jedan od omiljenih horora, naravno bio sam mnogo mladji , tako da verovatno ovakvi filmovi vise odgovaraju tom uzrastu, sto potvrdjuje i cinjenica da sam bio okruzen decom u sali, i to dvoje nekulturnih koji su non stop pricali i nakon moje opomene.
Gledao sam naravno sve do sada delove ali vise je postala reciklaza uz neke nove momente , 5 i 6 sam vec zaboravio a bogami i 4 deo.
6/10 Dao sam mu verovatno visu ocenu nego sto zasluzuje uz neke nelogicne glupe scene i ne bas dobar kraj , vidim da ima kriminalno niske ocene kritike
Zaredjao sam sa glupim plitkoumnim filmovima , ali sam sam kriv kad biram lako stivo
Abigejl
Jos jedan biser u Netflix produkciji, zanimljiva postavka i solidan potencijal, ali to je sve , celokupan utisak los
5/10
Tanko , prva riba je dobra a cerka od Nev Kembel koja glumi tinejdzerku, a ima 26 godina, simpa al nije bombaJesu li ubacili neke hot glumice po obicaju bar?
Odličan film!I Swear
https://www.imdb.com/title/tt31514146/?ref_=ext_shr_lnk
Odlican film i gluma glavnog protagoniste.
Radnja prati odrastanje momka u Skotskoj, 80ih godina proslog veka, koji kao tinejdzer dobija prve simptome tureta.
Bolest za koju se tih godina a i dugo nakon malo znalo, pogotovu u udaljenijim krajevima Skotske.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari