maxy
Čuven
- Učlanjen(a)
- 16.10.2014
- Poena
- 675
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Optički internet
Ne znam kako je u NS, ali u Beogradu ukoliko se stavi katanac, oni neće da očitavaju.Da li je nekome u Novom Sadu stigao nenormalan račun za januar? Meni je u petak (20.02.) stigao račun za januar, malo preko 36k, inače prethodna dva meseca je bio oko 15k. Nema šanse da sam potrošio 2.4x više struje. Nažalost nemam pristup brojilu, pod katancem je, nisam ključ još uvek nabavio pa ne mogu sam da očitavam (kako uopšte radnik EPS-a očita?).
Pa pola moje zgrade nema ključ od ormana. Mrzi gospodu da narežu isti i daju neki dinar. Kada iskoče limitatori ili kada žele da provere potrošnju, kucaju na vrata i pitaju "komšija da nemaš možda ključ"... Da ne ispadne da vređam, ali za pola ljudi u mom okruženju ja ne znam kako uopšte žive i šta im je u glavi.To nije 2,4 puta više struje. To je verovano oko 700 kWh više, ali većinom u crvenoj zoni.
Ne znam koja je logika da nemaš prstup strujomeru po kom plaćaš račune. Koja je logika sa tim? To je prvi korak da bi uopšte mogao da se žališ na pogrešno obračunatu potrošnju.
Ne grejete se kojim slučajem na struju? Koliko ste kWh potrošili prošlog januara?