Šta je novo?

Arc Raiders

Ja uglavnom nosim Anvil pa u 95% slučaja 2 metka rešavaju protivnika, eventualno 3.
Pošto nisam resetovao, fali mi jedan blueprint i imam gomilu svega, igranje se svelo na vikend da se odrade trial-ovi ili kad ubace nešto novo kao danas...
Za nekih 4h igre odradio novi projekat, nove misije, čak mi se poklopilo pošto igram solo da natrčim na Dam-u na grupu prijateljskih ljudi pa smo "rešili" i novu sobu sa zagonetkom. Za novi deck sam imao poene u rezervi jer mi je pre nego što su ograničili na 800 ostalo preko 2k poena... sve u svemu, ok update ali definitivno fali bar dve nove mape.

Sustina ove igre je da ti na kraju ostaje samo borba sa drugim ljudima, kao i svaki extraction shooter.
Razlika kod ove je sto imas jos 100 drugih stvari pored same klasicne borbe sa drugim ljudima.

Bojno polje 6 je ispalo totalni promasaj, bacene pare.. :/

Kakvi su Pljackasi Arka? Jel bude igra nekad na popustu?

Cena je uglavnom oko 30e.

Kucaj na Google, imas za 25e kljuceve.

Nije bez mana, ali nema bolje... 😀

Uh, tek sad videh da su izmenili Wolfpack blueprint, tj. sad se teže pravi jer mu treba rocketeer driver.
I mada mi nije pravo mislim da je ovo dobra promena. Sada će biti teže ubiti veće arkove, a da ne pominjem kraljicu ili matrijarha.
A kad pomislim da sam nosio 5-6 komada po meču. 😆

Nisam ulazio 7-8 dana, nisam to znam, hmmm, glupo je da se mijenja blueprint. Bolje da su stavili da se teže nalaze i da budu random lokacije, barem 7-8 sam ih našao do sada a Bobcat mi se smučio više, 15+ sam ih našao... 😀.

Ja wolfpack nikad nasao nisam, jedino mi on fali, sve ostalo imam u rezervi jos jedan komplet

Ja sam sve BP prodao, a trenutno imam skoro pa sve aktuelno, prosto ovog puta hocu da se resetujem ljudski, pa da trazim ponovo 🙂
Wolfpacka ne znam da li sam 10 napravio ukupno.

Najvise ce mi faliti Looting Survivor 3ka, ali cu je brzo i naci, to cu prvo da gadjam.

Najvise ce mi faliti Looting Survivor 3ka, ali cu je brzo i naci, to cu prvo da gadjam.
Gde obično tražiš? Od blueprint-a nikada nisam uspeo da dobijem za ona legendarna oružja što padaju od Harvestera, uvek me neko pretekne.
I imam milion neupotrebljenih ključeva, dok ja dođem do lokacije neko je već otključao.

Aphelion se nalazi na Stelli stalno, Looting Survivor mozes na Stelli u Medical i nekada takodje u bolnici na Buried City ili najbolji i najsigurnije mesto za sve epic augmente je Blue Gate reinforced reception u sobi iza 3 baterije. Samo vodi racuna da ako te neko tu zatvori, nema izlaza, pa nemoj dides na free loadout, da mozes u guzicu nesto strpati 🙂
I naravno, taj tu hodnik je zariste, vecinom se svi tu sjate.
Jupiter je super, jer bukvalno ignorise armor i zato se sa njim gadja direktno kroz armor u korove arkova, Aphelion je solidan allrounder, ali problem svih tih pusaka je sto ce ljudi na tebe da se okome nakon 2 ispaljena metka.
Equalizer je najbolji za skidanje armora i nista drugo, ali je to mozda i najbolja varijanta, jer mozes i sa Matriarch i sa Queen da poskidas armor sa nogu i lootujes za korove kada se deagro( ili sa dimnim bombama i photoelectric cloak), bez da moras da ih ubijas.

Poslednja izmena:
Okomiće se na njega ako igra PVP, ja igram isključivo PVE, Jupiter nosim ka primary, Anvil IV kao secondary, pucam ko Maksim po diviziji bez problema. 😀 Znaju da mi priđu na proximity i bace komentar tipa "nicee gunss maaan", itd, obavezno bacim po neki BP ako imam (često nosim duple sa sobom da bih darivao), e koje je to pucanje od sreće kad častim nekog Bobcat, Aphelion, Wolfpack ili slično jer su obično to novi igrači pa im je to wow. 🙂

potkupljujes ih da te ne upucaju xD

Aphelion se nalazi na Stelli stalno, Looting Survivor mozes na Stelli u Medical i nekada takodje u bolnici na Buried City ili najbolji i najsigurnije mesto za sve epic augmente je Blue Gate reinforced reception u sobi iza 3 baterije. Samo vodi racuna da ako te neko tu zatvori, nema izlaza, pa nemoj dides na free loadout, da mozes u guzicu nesto strpati 🙂
Ubacili su taster unutra odavno, ne moze vise neko da se zatvori 😀

Damn... trebaju mi pare za poene iz prethodne ekspedicije. Trenutno sam na 4,5 miliona sa sve inventarom, mora da probam još barem 500k da skupim za ova četiri dana.

Sad videh kod nekog strimera, ako na mapama sa uraganom trčite suprotno od smera vetra bićete spori, ako trčite u smeru vetra postajete Jusein Bolt.

Nemam bluprint za nju.

Ja dosta igram duos i trios, pa je dinamika igre totalno drugacija, i ako niko od nas ne igra agresivno...a single sam najvise igrao Stellu 🙂

Damn... trebaju mi pare za poene iz prethodne ekspedicije. Trenutno sam na 4,5 miliona sa sve inventarom, mora da probam još barem 500k da skupim za ova četiri dana.

Sad videh kod nekog strimera, ako na mapama sa uraganom trčite suprotno od smera vetra bićete spori, ako trčite u smeru vetra postajete Jusein Bolt.
Zar ti ne treba 600k za jedan poen? To je 3mil za proslu i 3mil za ovu ili sam ja nesto pogresno razumeo?

Zar ti ne treba 600k za jedan poen? To je 3mil za proslu i 3mil za ovu ili sam ja nesto pogresno razumeo?
Ma ja sam nešto pobrkao lončiće, mislio sam da mi treba 1 milion po poenu iz propuštene ekspedicije, ispade da je 300k po poenu.
expedition.jpg

Kad naučiš BP puške koja koristi energy clip municiju, npr. Ekvilajzer, automatski možeš i da kraftaš tu municiju.

Radim ekspediciju za 3 dana i sad mi pao Jupiter blueprint. 🙄

Dacu ti ja blueprintove posle. Imam ja mislim dve ove zute puske sad koje tacno ne znam, imam jos dosta ostalih, bobcat, vulcano, itd.

Stoje mi u inventori smaraju me, zauzimaju mi mesto a zao me da ih prodam ako mogu nekom da dam.

Nemam bluprint za nju.
Stavili su da sada svi po def imaju municiju aka ne treba ti BP nijedne puske da bi dobio mogucnost da pravis municiju. Kada je prodas ostaje ti cisto 3860, na 5 komada.

@BitrAtE Brate ranije je samo ucenje pravljenja Equlizera davalo energetsku municiju. Cak i kada naucis Jupiter i Aphelion nisi dobijao energetsku municiju 😀

Poslednja izmena:
Ja sam ili slepac ili ne umem da obradim ono što sam pročitao.
Bio sam u uverenju da ću moći da nadoknadim sve poene iz prethodne ekspedicije ali prc.
Samo 5 poena za mene umesto 10.

Takozvana Catch Up mehanika se odnosi samo na ljude koji su započeli prvu ekspediciju ali tada nisu imali dovoljno para za sve poene.
Ljudi koji rade ekspediciju prvi put (poput mene) ne mogu da dobiju te propuštene poene, jer su propustili prvu ekspediciju. I sve nagrade će im biti iz prve ekspedicije a ne druge jer im se ovo računa kao prva ekspedicija.
Pretpostavljam da ću eventualno moći da sustignem ostale sa poenima kad igra dođe do maksimalnog broja poena (kad se popuni ceo skill tree) ali ću uvek kasniti 2 meseca dok se to ne desi. Ako sam skontao kao treba?

Ne (odnosno da 😀 ), rece dev da nece davati poene da moze da se popuni ceo skill tree, znaci u jednom trenutku ce prestati da ih daju i onda ces stici. Do tada ces uvek biti 5 poena iza.

Ajd sta ja ni ne planiram da ih radim, jer me toliko smara da skupljam BP-ove posle da jednostavno u mom mozgu je to veliko ne.

Nazad
Vrh Dno