Šta je novo?

Arc Raiders

Ok, seeker grenade su fenomenalne.
Ne samo da su super efikasne nego su i veoma jeftine za pravljenje, uvek nosim po 10-15 po meču i uvek odrade posao.
Sad sam provalio da su dobre i za shreder-a, 3-4 komada i gotov je.
Planirao sam da odradim ekspediciju, ali u roku od dva dana mi pali bluprintovi za Seeker grenade, Aphelion, Deadline mine i Wolfpack i sad se baš dvoumim da li da nastavim jer mi se ne sakupljaju ti bluprintovi ponovo. 😕

Ma radi brate sve se to nadje dok si trepnuo. Aphelion je i onako krs jedino od legendarnih sto vredi je Jupiter. Mrcina. Sta ce ti Deadline, 3x Trailblazer i delete Bombadier/Bastion (mogu i dve ako bas lepo bacis) na Stelli nafarmas one plinske boce samo tako (za Trailblazer). Jedino eto Wolfpack, koristan je za skidanje Rocketboya, sem ako nisi daleko pa ga glichujes sa uzastopnim pogotcima i unistis pre nego sto dodje na engage daljinu.

@vladimirus E da ubacili su onu catchup mehaniku pa ti sada za 950.000 dobijas 2 skill pointsa, znaci za manje o 5 milki imas 10 komada. Ako nisi radio prvu ekspediciju.

I sta, sada smo mi budale sto smo se resetovali prvi put? 😀

Ja necu ni drugi put.

Iskreno bas su fejlovali ato nisu izbacili novu mapu oko nove godine, malo me je smorilo, sve sam misije zavrsio, 75lv, imam sve, da se resetujem nema sanse jer nagrade nisu nista specijalno.

Trebali su jos ovoliko kontenta (misija) da ubace kao sto je vec bilo i jednu mapu.

Zato sam ja i prestao da igram, bar dok se ne dogovore sami sa sobom koji je cilj igre, jer hordovanje onog krsa da bih spojio neko od onih oruzja koja nisu nista naroctio (satro su dobre za neke stvari, a krs za sve ostale) to definitivno ne bi trebao da bude.
Iz aviona se vidi da je igra trebala da bude nesto drugo, pa su skrepovali tu ideju i od ostataka smandrljali igru. Tehnicki njoj nista ne fali, cak super situacije mogu da proizadju iz svakakvih neprilika, ali je igra provibtno trebala da bude 4 player coop PVE. Velika je to razlika u odnosu na extraction shooter. Treba sve dooobro osmisliti pa tek onda od ovih sastojaka napraviti to. Ovako , paz da ne pucam od srece sto sam u jos jednom raidu u Esperanzu dovukao 4 opruge, 3 sijalice i udoban jastuk za onog pevca sprdacinu.

ali pevac koji te daruje djubretom, ovo ni najkretavniji muzicari na heroinu ne bi smislili..... 😀

Završih Expedition i Trophy Display kao i sve kvestove.
Trenutno radim trials i kad to završim možda probam Harvester-a i da uzmem Jupiter bluprint.
A posle toga ću verovatno probati malo pvp, da utrošim ovo što sam nakupio pošto ima skoro dve nedelje do resetovanja.
Do sada igrao isključivo kao pacifista i sjajno je iskustvo.

Edit:
E da... prvi put naleteh na ovakvu Stelu Montis, baš je super izgledalo...
Arc Raiders Screenshot 2026.02.09 - 20.44.55.02.jpg

Bacih Bobcat BP jednom Francuzu (inače možda i najlakši BP za nalaženje, gotovo da ne mogu da ga promašim na locked gate eventu u tunelima, našao sam ih bar 10 do sada), žao mi je što nisam snimio taj izliv emocija... 😀

Generalno, primetio sam da kada jednom nadjes neki BP, posle padaju kao ludi.

Upravo sam sinoc spremio jedan Bobcat od 55 soma da uletim na Stellu Montis sa drugarom, trebalo bi sutra da se oprostim od njega, nadam se nakon barem 5 potrosenih sarzera 😀

Inace, evo kako to ide kod mene...ne pucam nikoga, kuliram, cak nosim i defib da ih dizem, trazim poslednji Ion Sputter koji mi fali, ali dzaba, uvek se nadje neko, prosto neverovatno. Ovde 3 lika koji su pucali prvi.

Poslednja izmena:
Ja sam više od dvadeset puta ulazio tražeći Flow Controller, da bi mi se prokletija pala dva puta u jednom meču kada mi više nije trebala.
Ako ništa drugo počeo sam solidno da se orijentišem u Steli i sad se više ne cimam za vreme ekstrakcije.

Ovaj lik mi je odlican za Trials solidne forice se mogu pokupiti. Sto se navigacije Stelle tice ovaj video mu je odlican:

Šteta što je AI.

Kupio Arc Raider. Neki tips and trics za početak?
Još uvek nisam počeo da igram, večeras/sutra krećem.

Ako imaš društvo igraj u grupi, to je čist pvp.
Ja od pvp-a bežim kao đavo od krsta.

Ako nemaš, igraj solo. Probaj da ne pucaš u ljude osim ako je samoodbrana. Bar u početku. Igra će te posle par mečeva automatski ubaciti u lobije sa mirnijim igračima, tj. nećeš morati da se cimaš da li će te neko ubiti s leđa. Uglavnom.
Uvek ima po neka trula jabuka.

Bilo bi dobro da imaš mikrofon, ako nemaš koristi emotes za osnovnu komunikaciju. Koristi osnovni Hello i Don't shoot emote da ljudima kažeš svoje namere.

Fokusiraj se da izleveluješ svoje stations-e (za oružje, medicinu, bombe...).
I svog pevca.

Upoznaj neprijatelja, tj nauči šta koji ark radi i koje su mu mane.
Početni Rattler je užasna puška, Koristi Ferro i Kettle za arkove a Sticher ako te napadnu drugi igrači.

Ako imaš opciju da igraš mapu noću iskoristi je, bolji je loot.

Ako ti padne bluprint za neko oružje ili slično a nemaš otključan safe pocket na svom liku, odmah beži na extraction point (Lift ili voz).

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: Ube
  • Like
Reagovanja: Ube
Prvi put napolju odradio šta trebalo, napunio svoj loot do kraja i kada je trebalo extraction Arc me dobro ranio ali uspeo sam da zatvorim lift xD.
Baš tad me neki drugi raider skinuo al u pravom trenutku se vratio xD.

Nastavljamo sutra dalje

Jeste zabavna, igra je one of the best 10 godina unazad sigurno ako ne i vise samo su trebali kontent novi za novu godinu da ubace, bar jedno 30-40 misija i jednu mapu bar, novi arc, i posle par meseci su mogli da kuliraju sa sitnicama nekim.

😆
Ovako je i na solo, kad god vidim free loads u 90% slučajeva gledaju da te smaknu čim se ukaže šansa.

Juče sam radio trial za tick-ove u Steli Montis i neko me izdaleka pogodio kod samog voza i to u mirnom lobiju pa su prva dvojica koji su se tu našli platili ceh i bili zbunjeni što pucam ali nisam smeo da rizikujem. Nisam im uzeo opremu, naravno, i pustio sam ih da se vrate u Speranzu. Jednostavno mi se nije ponavljao trials zbog neke budale.

Poslednja izmena:

nek prenese neko dal su malo sredili oruzja, i dal treba i dalje 3 sarzera da se zaspe za 1 kill.

Ja sa jednim sarzerom ubijem troje ljudi, ne znam o cemu pricas. Sa Renegade mozes ubiti 7-8 ljudi sa jednim sarzerom.

naravno da mozes... ako su svi bez stita i sa 3% healta..

Sa 100% healtha i 100% shield-a.
2 metka iz Renegade u glavu ubijaju, imas 20 metkova sa velikim sarzerom.
U telo su 3 do 4 metka.
Ako masis 90%, naravno da ti trebaju 3 sarzera.

Nista specijalno, ne znam sta ti ljudi rade.

Ako ovako nastave izgubice publiku.

Deck gotov jer sam imao vez 800 poena, onaj proekat nista toliko spec brzo se zavrsi, okej ima nove misije nisam ih radio jos ne znam koliko ih ima, i to je to.

Igra vristi za novom mapom.

Nazad
Vrh Dno