Šta je novo?

Arc Raiders

u9aaebvrnvfg1.jpeg

Ortak i ja smo oboje solo friendly i kada igramo Duo isto je, samo se pozdravljamo sa ljudima, ja uvek preko proximity chata. Igrali smo Stella Montis night za trials krljali pop's. Pozdravljali ljude, organizovli zurku ispred ekstrakta, proveli 28 minuta unutra niko metka na nas nije ispalio 😀

Ja ovo odavno cepam kao PvE igru, mislim desi se tu poneki zalutali al to je sada najvise zato sto su opet probili zastitu pa krekovana igra moze da se igra na oficijalnim serverima.
Ne postoji krekovani Arc Raiders.
Ja sam friendly, pa dok sam ubijao solo sredere, 2 lika zapucali na mene, sa ostalima blejao.
Duo kada igramo ja i jos jedan drugar koji je pogotovo frendli, uvek nas krljaju, 8/10 nas napadaju.
Trio je prakticno nemoguce da se sa nekim sretnes i da ne bude krljanja...likovi gadjaju sa 200m bez ikakve poente, samo da bi gadjali.
Pricam o mojih 350h u igri za sada.

Ne postoji krekovani Arc Raiders.
Postojao je, opet su zakrpili. Idi pogledaj na cs rin ru pa ces i sam videti.

Suska se da su opet stelovali ABMM vidim da se i ljudi na Redditu bune da iako ne gadjaju nikoga budu gadjani i to nekoliko partija za redom. To sve govorim od ovog predposlednjeg patch-a. Sta znam, pre nove godine igrao sam dosta sa tim drugarom, Duo, sretali smo dosta ljudi pricali sa njima i niko nas nije gadjao. Doduse ja imam nekih 180h topside.

Poslednja izmena:
Meni samo 20% close combar u duos.

Mada mi ne pucamo na ljude prvi.

Solo nikad skoro napad nisam imao.

Sve zavisi kako igras, ako neko zapuca na tebe a ne pogodi te prvi, omasi te, a ti krenes da ga pucas i pogodis ga prvi, ti se racunas kao agresivni igrac.

jel vi igrate extraction shooter, ili extraction chat simulator? pa pucaj, naravno bre, cim vidis nekog. i ortak koji se kunuo da ga interesuje samo PvE u ovoj igri, se preobratio, i odmah po okidacu cim vidi nekog.....
ako mi se druzi sa nekim i brblja, ipak to radije radim sa drustvom u kafani, a moze da se izloota i neki dobar rostilj usput.....

Ja sam skroz za to jer da , trebalo bi da je extraction shooter.
Da nije vise socijalni eksperiment nego shooter.
U shooterima su oruzja uglavnom dobra. Ovde ti treba ceo sarzer samo da oboris nekog. Teoretske sanse nema da potisnes protivnicki tim a da ne spominjem da ih pobijes/oboris.
Ok, moze da se zadesi da ti na mentisu zapadnu dvojica sa light stitom koji ne znaju sta rade i ti ih pokrsis sa sacmom recimo, ali mnogo zvezdi se trebaju poklopiti...

Radim misije skupljam sta mi treba, nemam dodira sa drugim igracima.

Ko hoce da puca, moze, onda ce da upada u lobije gde se puca i to je to.

Sve zavisi kako igras, ako neko zapuca na tebe a ne pogodi te prvi, omasi te, a ti krenes da ga pucas i pogodis ga prvi, ti se racunas kao agresivni igrac.
Racuna se samo dmg, previse bi bilo da oni prate ko je na koga prvi zapucao, ko se branio a ko nije. Racuna ti se dmg dal si se branio ili prvi pucao nebitno je.

E da: Devovi rekose da je ovo Extraction adventure, tako da ono, igramo svi kako kome odgovara. Samo rokajte 😛

Racuna se samo dmg, previse bi bilo da oni prate ko je na koga prvi zapucao, ko se branio a ko nije. Racuna ti se dmg dal si se branio ili prvi pucao nebitno je.
Pa to su oni rekli.

Da gledaju i ko puca prvi na koga, ali da postoje problemi tog tipa koje sam spomenuo ako te neko prvi puca a omasi, a ti vratis pa pogodis, igra to vidi kao da si ti prvi puca.

Bio je isecak po onim grupama na FB ali ne mogu da nadjem sad da posaljem.

Inace kome treba neki BP nek se javi, immam bobcat, vulcano, trailblazer, compenzator 3, grip 3...

Takodje ako neko ima viska deadline, vitaspray, vitashot a ne treba mu, bio bih zajvalan.

@DexterMorgan Koliko sam ja ispratio intervjue sa devovima gde oni pricaju, ne da neko prepricava ili ih navodno citira, niko nije spomenuo da se gleda ko na koga prvi puca. Video sam dosta AI slopova sto su ljudi ostavljali sto nije imalo veze ni sa cime sa sve pricom da je zvanicno od devova.

Evo ovde se bas spominje da se ne zna da li uzima u obzir kada se uzvraca vatra ili kada se puca prvi. Clanak je objavljen cetvrtog januara. Jedino da negde posle toga nisu pricali o tome.

Poslednja izmena:
Da li se za agresivnost računa samo dmg od igrača ili i dmg od arkova?
Recimo ja volim da lovim robotiće.

Po arcovima (PvE) udri koliko hoćeš, matchmaking radi za PvP isključivo. Meni za sada PvE nije dosadan, niko me ne dira, kad pokupim sve blueprintove vjerovatno krećem PvP. 🙂

@arcibalde Moguce da je neko nesto na pamet pricao, secam se da sam to video i posle nisam cuo.

Al ovo za dmg je onda bezveze, sta mene napadnu ja ih naduvam i mene stavlja u agresivni MM... Nema smisla.

Ja sam onda u problemu, jer imam 115 knocked out i 171 downed players, ukupno 300.000 dmg naneto 😀

Sve sam u fazonu - bataliću igru, pauzirao mesec dana, danas upalim i odradim 4 savršena izvlačenja. U zadnjem pokušaju smo čak sredili i kraljicu a neki lik, Indijac što je bio sa mnom mi čak donosio delove od Kraljice dok sam je ja gađao hulkrakerom. 😆
Inače kuburim sa inventarom, nemam više gde da stavljam stvari, užas, treba mi bar duplo više mesta od sadašnjeg maksimuma.

Ne treba ti, prodajes strvari kada se napunis, trosi iteme za craftovanje, leveluj oruzija odmah na 4lvl, sve modove stavi na neka oruzija da ne zauzimaju prazne slotove, takodje gledas da iteme poput mechanical ili electrical compenents i slicne stvari, imas samo u kolicinama koje ti tada trebaju, pravis samo kada ti zatreba, ne da cuvas u inventaru.

Ovo bi trebao da je jedan od novijih augmentova, upravo našao blueprint 🙂 Bilo koje oružje može u safepocket, to je do sada bio san svakog raidera 😎

7905.jpg

Jao bože, deset minuta sam se smejao zbog ovog lika.
I ja happy kad naletim na jedno epic oružje...

Nije morao bas sve da pokupi. Nakon ozivljavanja je mogao da ostavi ovom coporu koji ga je podigao ostalo.
To pozivanje na slavu - ej ja sam vas beloved strimer bi od mene zaradio metak u celo na prvu.

Lik je trenutno najveci strimer na svetu, 150k mu je prosecno dnevno pracenje strima od 10 sati, igra da se sprda i zato ga svi gledaju, vise gubi no sto dobija.
Jedva je bio skupio 5 miliona za reset i to zato sto mu je drugi strimer poklonio fazon 2 miliona inventara.
Obicno mu ljudi cak i bacaju sami svoj inventar...ovo sto je na snimku je 99% neki pratioc usao da mu da, nema sanse da je na Buried Cityju neko usao sa tim stvarima.

Bilo je i slucajeva kada je nekoga ubio greskom, pa ih dodao, igrao sa njima par rundi i vratio im ceo inventar.
Ja ga pratim otpocetka Arca i cesto ga gledam. Tarkov nisam mogao da gledam lada je igrao, ta igra mi je kancer 🙂

Znam vrlo dobro ko je on, i kako je nastao i sve ali bez obzira, naletim li na strimera - pucam.
Upropastili su gaming, popularizovali tajne igara, i mehanike i zbog njih niko vise ne igra da bi uzivao i igrao se nego samo da sto pre pohvataju nove tehnike i postanu sto efikasni.

I to je bas kod njega razlicito, on ne igra da bi pobedio, nego da bi se(i druge) zabavio, zato ga ljudi i prate.
Lik gine fazon 70% rundi bas zato sto se za*ebava i igra kao da nije strimer.

Ja nema sanse da bih gledao nekoga kako igra igru, prosto mi je dosadno, jedino njega nekada gledam jer su mi zanimljivi.

Shroud je cak kada su igrali prvi put hteo da izadje jer su gubili stalno posto se ovaj sprda, a Shroud je klasicni sweat-er.

Poslednja izmena:
Fasciniram sam tvojim obozavanjem i rezonovanjem ljudi od kojih nemas apsolutno nista sem mozda trenutne zabave.

Obozavanje...da li obozavas glumce i glumice iz serija i filmova koje si gledao?
Upravo tako, sve je to zabava, da li gledanje filma, gledanje strimera, igranje igre...a ne znam sta si hteo reci sa ovim da razonujem ljude, sta to uopste znaci na srpskom?

Ne. Ne obozavam nikoga, cak ni ljude koje znam.
Rezonovanjem u smislu racionalizovanje njihovih odluka, osobina, dobrih i losih , posto vidim da je ovaj strimer "super" jer eto nije preozbiljan za razliku od... ostalih strimera koji se bas ubise da ostvare svaki frag. Ti ex-esportisti bas tipa Shroud koga si spomenuo su retki, i ne znam zasto ljudi tripuju da ih ima svuda i da je odjenom sada ovaj peanut neka revolucija. To sto je za kratko vreme postao popularan vise govori o njegovim sledbenicima nego o njemu, jer sem njegovih reakcija, lik nema nista.

uf, meni onaj DrDisrespect toliko ide na onu stvar, nerealno, jos kad ga vidim sa onim tipicno americkim brkovima iz gay barova.....
iako ga ne pratim na YT, non stop mi iskacu njegovi strimovi i klipovi....

Ne. Ne obozavam nikoga, cak ni ljude koje znam.
Rezonovanjem u smislu racionalizovanje njihovih odluka, osobina, dobrih i losih , posto vidim da je ovaj strimer "super" jer eto nije preozbiljan za razliku od... ostalih strimera koji se bas ubise da ostvare svaki frag. Ti ex-esportisti bas tipa Shroud koga si spomenuo su retki, i ne znam zasto ljudi tripuju da ih ima svuda i da je odjenom sada ovaj peanut neka revolucija. To sto je za kratko vreme postao popularan vise govori o njegovim sledbenicima nego o njemu, jer sem njegovih reakcija, lik nema nista.
Sta tacno govori o njegovim "sledbenicima"?
Pretpostavljam da mislis da svako ko gleda njegove klipove, njegov je sledbenik, obozavatelj i slicno?

Previse ozbiljno dozivljavas neke likove koji igraju igre na netu i druge kojima je zabavno da ih gledaju.
Mene podseca na CS 1.6 dane kada smo se sprdali na serveru i igrali iz ciste zabave, lik je prosto zabavan i to je to.

Ja sam pokusao da ti pojasnim fazon oko njega i njegovo sprdanje i ljudi oko njega, a ne da te nagovorim da tebi bude zabavno nesto sto ocigledno ne gotivis.

Ne znam ko tripuje da Shrouda i slicnih ima svuda i kakve to veze ima sa Peanut-om?
Ja ne mogu da gledam Shrouda i slicne "mokre krpe" od ljudi, mogu neki kul klip od 20s i to je to.

Pa to su oni rekli.

Da gledaju i ko puca prvi na koga, ali da postoje problemi tog tipa koje sam spomenuo ako te neko prvi puca a omasi, a ti vratis pa pogodis, igra to vidi kao da si ti prvi puca.
Bio su u pravu, gleda ko je koga prvi POGODIO.

Nazad
Vrh Dno