znam za to za inventar i ne - ne zelim da igram tako sto cu da gledam neki spreadheet koji je neki psiho bez zivota sklopio i okacio na netu.
igru igras tako sto licno prolazis kroz sadrzaj, i sam filtriras sta zelis, sta bi moglo da ti treba, sta je zamenljivo, a sta mozes slobodno da prodas ili recikliras.
mnogo su vas devovi naucili da igru igrate tako sto zavisite od interneta (na stranu online play).
u nase vreme, to se radilo retko i obicno kada bi neko trazio sifre ili fore kako da predje igru jer poseduje ograniceni mentalni kapacitet, jelte.
danas je to izgleda postala norma. koga briga za istrazivanje, pokusaje, iznenadjenja... ma jok, daj druze da igram igru sto efikasnije od prvog dana, ne dao bog da sam nesto provalim, dozivim, budem iznenadjen i slicno.
to za skillpoene nisam bio siguran i napisao sam da pogadjam, ali to ne menja cinjenicu da su skilovi i dalje uzas. rekoh vec da mozda 8 njih ukupno vredi necemu.
ono ostalo - vise klizaj, brze se podigni kad se uhvatis za liticu, i ostale stvari.... tacno nisu znali devovi sta da stave u skill tree.
tako da dzabe i da ti daju jos 30 komada nakon 2 ekspedicije. imaces prednost u odnosu na mene koji nemam nameru da se bavim time. a bices na istom nivou kao i ostali koji ih redovno rade. sve to za puno forsiranog igranja. ja ako ne uzivam, sledi unistall, kao sto je i bio sa ovom igrom.
Ma za tako igranje je solo jedino resesenje, ali i tad igra brzo smori... Mislim, taj "fejk" pve je dosadan, tj mislim na questove koji su genericni a o njihovoj nagradi bolje da i ne pricam.
Izbacuju sve jedne te iste protivnike (ARC), ono varijacije na vec postojece. Kreativnost nula, ali oce to kada se olanjaju na AI. Iskreno meni su svi ti ARC cudni nekako, kao sta oni koji moj rade u tom svetu?! Kao neki dzinovski roboti pauci, setaju tu nekim proplancima, ne kontam, sta je njihova svrha?! BAs mi je nekako taj seting cudan, izvjestacen i nedorecen.
Sto se generalno price i univerzuma tog tice, sve mi deluje nekako nelogicno. Kao, hoces da mi kazes da vojska vise ne postoji, da nemaju ljudi neki pandan tim robotima, nesto sto su napravili da im kontrira, vec se zabili u neka HIPSTERSKA sklonista, gde su sve neke ribe glavne baje tu i naredjuju ti sta da radis. A ti ono u helankicama utegnutim ko gej hipstercic se boris protiv invazije robota vanzemaljaca i to sa sve sklepanim nekim puskicama.
Nisu mi prodali tu fantaziju kako treba, jer ako grupa od 10ak hipstera moze da unisti onolikog robota pauka, valjda bi i vojska vec do sad bila sposobna da se nosi sa tim neprijateljima. MIslim reatardirano mi je sve to, kao juhu, hi hi... ajde bre bezi sa tim kostimima glupim, vadi tesku artiljeriju, gde su dronovi, gde su atomske... Milsim glupo mi je sve to. Koliko kontam sve se desava u nekoj buducnosti, tipa 100+ godina od sadasnjice, pa ipak nigde nekog drona da nama pomogne, recimo u Division 2 imas one dronove da summonujes, pa one turete, pa one pokretne bombe... Zasto nista od te ARC tehnologije nisu iskoristili, pa da igrac ima mogucnost da napravi neke svoje "Arc donove" tipa ona kotrljajuca ****** kao seeker bombs ili neki leteci dron, nego maks tehnoloski napredno oruzje koje mozemo da imamo je neka energetska sacmarica, bacac granata i to je to otprilike.
Uostalom, ako su zaista ti roboti toliko svet unistili, sta onda koji moj tumaraju onako bez ikakvog smisla po mapama - sta cuvaju, sta sakupljaju, ne kontam sta je njihov smisao uopste?! Hocu da kazem da mi taj svet uopste ne izgleda toliko "opasno" da ljudi ne mogu da im se suprostave. I plus na kraju svake runde kao imas tu atomsku bombu ili sta vec koju ovi salju iz svemira, pa dobro brate, ako si bacio tu atomsku kako da se nista u svetu nije promenilo sledeci put kako izadjem iz svog fensi skrovista? Kako objasnjavaju taj fenomen?
🙂