Branko Petrovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2020
- Poena
- 95
Kako nastimas na 32C kada je baram kod mene do 30C.Temp.merim obicnim sobnim dig.termometrom iz Lidla.
Jos samo da napises gde se nalazi taj termostat na klimi i kako da okrenem rupice prema klimi?Energy pro plus ima do 32 da ide. Okreni one rupice sa termostata prema klimi
Mislio sam rupice na tom termostatu sa kojim mjeris, obinlcnonsa strana budu rupice koje propustaju vazduhJos samo da napises gde se nalazi taj termostat na klimi i kako da okrenem rupice prema klimi?
Razumeo sam,tako sam i postavio.Ali kako ti imas na displeju klime 32C?Kod mene na obe klime rucno postavljanje do 30C?Mislio sam rupice na tom termostatu sa kojim mjeris, obinlcnonsa strana budu rupice koje propustaju vazduh
Pa isto ti je to. Bitno je da je na maksimalnu mogucu temperaturu podesena.Razumeo sam,tako sam i postavio.Ali kako ti imas na displeju klime 32C?Kod mene na obe klime rucno postavljanje do 30C?
Pa nemam pojma...mislim da je kod tebe godinu dvije mladje godiste pa da su promijeniliRazumeo sam,tako sam i postavio.Ali kako ti imas na displeju klime 32C?Kod mene na obe klime rucno postavljanje do 30C?
To za hladnjikav vazduh je ok kada se klima priblizi zadatoj temperaturi, to je normalno i pozeljno. Da stalno puše toplo konstantno bi prelazilo zadatu temperaturu. Prilikom montaze zbog ovoga je bitno da se klima usmjeri tako da ne puse u dio prostora gdje se najvise boravi da se ovo pirkanje ne osjeti.LukasP,izvrsio sam merenje obe klime na izduvu.Temp.van +4 a sobne za obe klime 22C.Starija klima (2god)pocetna snaga oko 1400W i max.temp. na izduvu jedva 46C.Duvala 15min.Nova klima(2 meseca)stara pocetna snaga oko 1700W i temp.na izduvu preko 50C.Termostat ne meri preko 50C.Povrsine oba prostora su identicne.Kada mozes napisi mi tvoj komentar.Jos nesto,starija hoce vrlo cesto da pirka prohladan vazduh,bude vrlo neprijatno u nekim trenucima.

Pa moguce jeSto se tice resetovanja to sam vec radio a i ti si pisao ranije.Meni samo nije jasno zasto stane na 46C na krilcima.Da li mozda fali freon ili nije dobro vakumirana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari