Klima je u prostorij koja je duzine 8m,podesena na ifeel i na najjace duvanje da bi mogla da bolje "izmesa" vazduh. Daljinski je na kraju sobe,uperen u klimu jer drugacije ne moze da dobija podatke o temperaturi (menjao baterije vise puta) . Mislio sam ako postoji neki termostat koji moze da se upari sa klimom(a sad vidim da ne postoji) da ga fiksiram na zid i da mi on prati temp.sobe.Pozdrav, ne postoji wifi termostat za klimu. Sta je tacno problem, tj za sta ti treba ?
Moj ti je savjet da batalis ifieel jer je ova klima prilicno precizna samo se mora stimati temperatura za jedan stepen niza jer je tako kalibrisana, medjutim mislim da je kod tebe problem sto si je stavio u preveliku prostoriju, koja je kvadratura ?Klima je u prostorij koja je duzine 8m,podesena na ifeel i na najjace duvanje da bi mogla da bolje "izmesa" vazduh. Daljinski je na kraju sobe,uperen u klimu jer drugacije ne moze da dobija podatke o temperaturi (menjao baterije vise puta) . Mislio sam ako postoji neki termostat koji moze da se upari sa klimom(a sad vidim da ne postoji) da ga fiksiram na zid i da mi on prati temp.sobe.
Ne. Desava mi se samo ona klasika, da se gasi samo kada je vani toplo, onaj prelazni period jer ne moze nize modulirati, ovako kad zahladi jedino tu i tamo defrost, inace konstantno puсe kako zadam@LukasP Pitanje za tebe za energy pro. Kad je napolju malo jaci minus a ona nabila temp jel ti se desava da ne podigne krilca nego da nastavi da duva samo smanji fan?? I ako probas da promenis fan ne reaguje? Meni se to sinoc desilo na obe nordic odrzavale na 500w ali smanjile fan drasticno...
Postoji zidni kontroler kao dodatna oprema za Hisense klime.Klima je u prostorij koja je duzine 8m,podesena na ifeel i na najjace duvanje da bi mogla da bolje "izmesa" vazduh. Daljinski je na kraju sobe,uperen u klimu jer drugacije ne moze da dobija podatke o temperaturi (menjao baterije vise puta) . Mislio sam ako postoji neki termostat koji moze da se upari sa klimom(a sad vidim da ne postoji) da ga fiksiram na zid i da mi on prati temp.sobe.

Zabeležio sam ovo na mojoj Vivax AEYIs klimi, za koju mislim da koristi istu platformu, s tim da se malo razlikuje. Shvatio sam da se ovo dešava zbog veoma niske vlažnosti vazduha u sobi. Stavio sam čaj da isparava, i klima je počela da radi. Mislim da je potrebno koristiti ovlaživač vazduha ako imaš ovu klimu.@LukasP Pitanje za tebe za energy pro. Kad je napolju malo jaci minus a ona nabila temp jel ti se desava da ne podigne krilca nego da nastavi da duva samo smanji fan?? I ako probas da promenis fan ne reaguje? Meni se to sinoc desilo na obe nordic odrzavale na 500w ali smanjile fan drasticno...
4x8m, 32m2. Kad je na automatskom npr bas se oseti razlika u temperaturi,iz tog razloga ifeel koristim. Inace klima je okMoj ti je savjet da batalis ifieel jer je ova klima prilicno precizna samo se mora stimati temperatura za jedan stepen niza jer je tako kalibrisana, medjutim mislim da je kod tebe problem sto si je stavio u preveliku prostoriju, koja je kvadratura ?
Kod klime, na njeni senzor za vlažnost, vlaga je uvek manja za 5-6%. Primetio sam da se to dešava kada je vlažnost manja od 30%.Ima smisla. Kad se to ponovi desi probacu bas da vidim sta ce da se desi. Pocinje dosta da bude suv vazduh u kuci. Ja sam mislio posto nemam izolaciju i nisu mi svuda alu stolarija nego imam duple drvene u dnevnoj i spavacoj da nece biti problema ali moracu da kupim ovlazivac definitivno.
Ima da se kupi u Delta Termu u Beogradu.Kod nas ga nema u Srbiji. Pitao Ribolovac jos prosle god Hiseanse

Ako sam odsutan 2-3 dana onda da, a u suprotnom ne. Smatram da je ova logika subjektivna i zavisi od slucaja do slucaja i po meni ne treba biti pravilo.Zimi kada se putuje se klima ostavi upaljena, eventualno smanjis za 2 stepena.
Nije ti ni pametno drzati iznad 24 jer onda postaje veoma neefikasna. Ako je drzis na 30 tek onda ce da trosi struju. Ako si se pre toga grejao na drva ili cebtralno svakako treba da se naviknes. Najgore je na nogama uvek se oseca ladnije malomomci, hisense energy se hi nano 18k , 40kv soba, zagreje brzo sobu ali nešto mi nije to to, očekivao sam da kad se stavi na max biće pakleno u sobi ali kao da ne može da zagreje to na više od 24,25 stepeni,spoljna jedinica je sva mokra ispod, napravi mi iza kuće popriličnu baru, da li je to normalno?, izvinjavam se ako sam izlupetao nešto, ali laik sam. , kad stavim na 30 i ispod ruku, jeste toplo ali ništa preterano, više mlako, očekivao sam da to bude mnogo bolje, možda sam mnogo očekivao od nje, ali 40kv nova klima trebalo bi lagano da i ohladi i zagreje, sad mi deluje da se muči nekako, mada lako dostigne 24,25 u sobi temp.
Verovatno se napinje da odrzava zadatu temp. i zato roka DF na svaki 45-60min 🙂Sta se desava sa ovim cudom od klime?Danas skoro ceo dan radi odmrzavanje na 45-60 min.Ne traje dugo ali 5-6 minuta u vecernjim satima bude neprijatno.Napolju je temp.1-2 stepena iznad nule.Klima ppdesena na 24 i na 4-5 crtice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari