Performanse mogu da se reše parama ili vremenom ali ako je igra loša tu nema pomoćiSamo da ne ispadne ono staro "They bit off a lot more than they could chew."
Najviše se bojim za performanse.
Performanse mogu da se reše parama ili vremenom ali ako je igra loša tu nema pomoćiSamo da ne ispadne ono staro "They bit off a lot more than they could chew."
Najviše se bojim za performanse.
Katastrofa... ovo kao da je pravljeno za pijaniste Beogradske filharmonije.Igra lepo izgleda ali što se mene tiče ima jednu manu, a to je što 99% zahteva mnogo brze prste...ja kao mator čovek to nemam...
Na gamescomu igru su pokretali sa 4080 u nativnoj rezoluciji, ne znam sada da li je 1440p ili 4k. Koriste in-house engine što je za svaku pohvalu. UE5 nikada ne bi mogao da isprati ovu vrstu igre. Stalker 2 je pravi primjer koliko je engine smeće za open world.
Ovo do sada što smo vidjeli od UE5 nije za pohvalu. Traversal stutter, blurovan render, lumen koji ima tonu ghostinga. Vidjećemo kako će to izgledati u W4. Ova igra da je rađena u unrealu, sigurno bi je odložili za 2027. 😂Nije ti to baš merodavan primer. Stalker 2 je igra koja je započeta u UE4 verziji motora, a onda prebačena u UE5 i bukvalno sklepana. Da li je UE5 dorastao ovakvom zadatku tek ostaje da se vidi, a za to će biti prilike kada bude izašao Witcher 4. Sve ovo što je izašlo do sada a da ima etiketu UE5, su zapravo igre koje su koristile rane verzije nedovršenog motora. Pri tom su developeri mešali babe i žabe, tj. koristili se malo starijim metodama rada, a malo novom tehnologijom, što je nešto što je bilo izričito podvučeno žutim od starta da ne bi trebalo raditi. Epilog svega toga je rezultat kakav smo dobili - igre koje izgledaju lepo ali seckaju, štucaju i hramlju.
Tokom developmenta su shvatili da je bolje da naprave single player iskustvo. E sad nije to kao da je od skoro, na pola razvoja odlučeno da bude SP.
Od same najave iz 2019. drže kontinuitet prezentacije igre i ovo je SP akciona avantura u pitanju:
Dakle nije Akcioni RPG, već hack & slash naslov u open worldu. Ima RPG elemenata ali nije RPG. Priča je postavljena i nema C&C momenata, gdje se prave odluke kao u Witcher 3. Glavna premisa je combat, praćen istraživanjem OW za pronalaženje bolje opreme, resursa za upgrejdovanje/craftovanje i poena za skillove. Pored main i side kvestova postojaće side aktivnosti kao nekakav filler.
Bitno je da odrade dobro pacing i progresiju karaktera. Recimo prvih 15 sati da se koristi normalan mount i kretanje. Nakon toga se otključava ona glajding opcija, pa swing kuka i sve to ispraćeno sa upgrejdima za combat. Da tokom playthrougha od 100h, iskustvo bude raznovrsno i da se razbije repetetivnost. Potvrdili su da je zmaj i mech mount end game, tako da vjerujem da su razmišljali o svemu ovome.
Na gamescomu igru su pokretali sa 4080 u nativnoj rezoluciji, ne znam sada da li je 1440p ili 4k. Koriste in-house engine što je za svaku pohvalu. UE5 nikada ne bi mogao da isprati ovu vrstu igre. Stalker 2 je pravi primjer koliko je engine smeće za open world.
Pa sad ne znam da li je došlo do nekakvog ozbiljnijeg downgrejda ali koristiće igra njihov hair i cloth physics tech:Ne bi se bas slozio, recimo u tom reveal traileru koriste hair strand sistem na svim likovima, kako za odjecu (fur) tako i za kosu, sto nije slucaj u ovim zadnjim trailerima, gdje je pao tezi downgrade sto se tog detalja tice.
Isto tako, 99% ovakvih igara uvijek ima neke after-efekte u combatu: letece orbove, bodove, svjetlucanja i razne vizualne gluposti. Pri svakom udarcu iskace hrpa nepotrebnih efekata koji samo odvlace paznju i kvare osjecaj borbe, ako me razumijes.
Dok je, recimo, u igri poput Ghost of Tsushima, to odradjeno puno suptilnije, cisce i prirodnije, pa combat djeluje fluidno, realisticnije i puno ugodnije za igranje. To je po meni jedna od rijetkih koja je uspjela u tom.
Znam da ima ljudi koji ovo ne vole, ali meni je MUST HAVE. Totalna imerzija, nalik na RDR2 samo još obimnija.
Nemas sta da radis?Meni za RDR2 najveća zamerka,veliki svet, a nemaš šta u njemu da radiš.
Pratiš taj glavni quest i to je to.A da se oteliš za skupit neke novce za bolju pušku.
Malko se bojim da će postati repetativan,čak dosadan na momente ovije Desert.
Stime šta ga rade isti ljudi,na početku je bio vauuu al posle splasne sve,govorim za Black Desert
Na momnente ja bio čak preterani grind da biš dobio attack +1
uu pa ovo nije dobro, ne pamtim da je dobra igra isla u paketu sa grafickom, sa obe strane...Pogledajte prilog 528550
eto, ako neko planira da kupi grafiku i igru, nek kupi samo grafiku, uz masu modela i proizvodjaca dele sad tu igru kao poklon
Au, izgleda da ti to nisi igrao uopšte... I ako jesi, onda nisi kako treba... Ima TOLIKO stvari da se radi da u nekima i dan danas uživam više nego u samim zadacima.Meni za RDR2 najveća zamerka,veliki svet, a nemaš šta u njemu da radiš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari