Jel uredjaj ima vec programe za pomfrit,svinjetinu,piletinu,kad pravim batake odaberem piletinu i on sam odabere temperaturu i trajanje programa??Na ovom od 6.5 nema tog alarma na pola vremena. Ima samo za pomfrit i to za količine preko 600g. Ako se temperatura i vreme podešava manuelno nema tog alarma a ni opcije da se uključi. Ne znam zašto su to izbacili kada je korisna stvar.
Da li ovo znaci da se zone ne podesavaju odvojeno uopste? Prakticno 2 jela bi mogla da se spremaju u paraleli ali na istoj temperaturi, i jedno bi moglo da se izvadi ranije ako je potrebno?Xiaomi dual basket
Posle nekog vremena -
Dobro radi zadovoljan sam spremanjem itd
Ali ovo sto kad se izvadi jedna korpa ne radi druga je katastrofa iritirajuce
Koliko vidim, 130.000 FT, sto je oko 300 eur, malo preko.Koja joj je cena?
JA nisam razumeo kako nema rupa? Casori pa i vecinom sve imaju glavnu posudu i onu teflon ili keramicku resetku, plus onu metalnu za gril. Ako mislite na glavnu posudu sa rupama to je uradio sada Filips i nazalost ne radi kako treba, jer su pozadi ventilatori i ono napred bude gotovo a to iza gde su rupice nedopeceno.Pogledah malo taj Cosori, i pade mi u oci da su njegove posude bez bocnih rupa (a i donjih koje i ne moze imati jer je 1 posuda). Imam Medion fritezu koja ima posudu + tepsiju (ocedjivac ili kako ga nazvati).
Laicki malo gledano deluje mi da je mnogo bolje imati sto vise rupa i proreza gde god po posudi kako bi vazduh bolje strujao.
Kad je posuda bez proreza ko serpa, to mi deluje isto kao da stavim serpu u obicnu rernu i ukljucim onaj unutrasnji ventilator.
33 hiljada je kostalaKoja joj je cena?
Svkakao nije za svakog.
Ne naprotiv vrlo je laka za korscenje, samo sam rekao u smislu cene. Nije svako spreman niti zeli da da 300 eura za air frayer. Niti smatram da svakome treba najbolja na trzistu ako ce ti vise skupljati prasinu. Svako sa svojim novcem moze da radi sta mu je volja.Zasto nije za svakog, jel treba neko specijalno znanje za koriscenje ?
Ima tri grejaca. Dole na vexoj posudi ima jedan ispod korpe i iznad, plus duva odzgo. Zazumem sta hocete reci ali ovaj model konkretno je zaista ispao savrsen.Nadjoh neku sliku od Casori, prepostavlja da je to to. Koliko vidim nema nikakvih proreza na posudama bocno. Jasno da dole nema rupa jer je jedna posuda. Ima onu umetnu resetku.
Druga slika je moj Medion (neopran posle rucka 🙂. Posuda ima bocne proreze i dole rupe jer je dupla.
Kao sto napisah logicki mi se cini da je bolje sto vise rupa i proreza da vazduh bolje prolazi kroz hranu. Mozda mi je logika pogresna.
Da ima ta opcija sync. I to je tooop stvar. Dodatni razlog zasto mi Xiaomi 6.5l nije bas odgvarala...Jeste dobra. Generalno, sva kupuje ono sto mu treba tj po svojim potrebama. Očekivano je da ima više grejača jer ima dve posude.
Dobro je sto je neko kupio i prestavio i taj model.
Interesu je me da li si probao za svaku posebnu temperaturu i vreme da podesiš. Npr u jednu posudu meso na 40min ili sl a u drugu pomfrit na 15min i da se isključe u isto vreme?
Verujem da moze i to je stvarno super, da ceo obrok spremiš u istu posudu i da bude u isto vreme
Lepo da te sluzi.
Trenutna situacija:![]()
![]()
![]()
12L, ali sada jedna fioka iznad druge 🙂
Ne vidi se na slikama da li ima donji grejač negde. Ali je lepo sto ima zaštite na grejačima da ne prska masnoca na njih. Hbg ja sam uzela ovaj veliki dualni jer je stvarno u odnosu na sve ostalo kod nas prava kupovina. Neću ga menjati dok ne crkne. Ali mi se ipak mala korpa ispostavila kao nepraktična. Bolje je da ima dve korpe iste veličine.I Xiaomi Smart Double Stack Air Fryer 12L je bio u razmatranje jer i on ima tri grejaca kao i Cosori turbo tower pro smart ali nisam ga u MediaMarketu video uzivo (jos uvek ga nemaju, barem Segedin) pa sam odustao, a i chatGPT mi je napravio skice jedan pored drugog i Xiaomi je i siri i vislji pa nam nije odgovaralo. Ali mi deluje kao top, jos ako i cena bude kao kao ove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari