Probaj sa:Može li neko pomoći, imam njihov stari adsl ruter ostao mi, zyxel p-2612hnu ali ne mogu da uđem u setings da promenim šifru za wireless, koju ne znam.
Bile su nalepnice sa donje strane ali otpale.
Probao sve te standardne kombinacije, reset i ništa, a dobar ruter 802.11n.Probaj sa:
username: admin
password: 1234
Ja sam danas vratio preko Dexpressa. Preporučujem njih jer imaju sve podatke o Orionu. Ja sam slao iz paket šopa u Bloku 44 jer mi je tako odgovaralo. Poštarina ide na tvoj trošak. Kada šalješ daš svoje podatke i broj mobilnog iz ugovora. Napomeneš kuriru u paket šopu da ti stavi da ti stigne obaveštenje kada oni preuzmu. Dobiješ papir da si poslao paket. Oni tako traže jer idu na doboš kupuje ih mts.Da li je neko već Orionu vraćao kurirskom sluzbom opremu i ako jeste kojom? Ko plaća poštarinu i na koga da glasi paket? Kako da budem siguran a će sve poslato stići do njih i kako da dobijem potvrdu a sam razduzio opremu? Iskreno prvi put čujem da se ovako vraca provajderu oprema.
Kako si zadovoljan Orionom u Nisu i vredi li uzimati?Pre 6-7god kod mene u Nišu, na Durlanu, bio jedan dečko da uvede, podizvođač. Posle par godina, trebala je neka intervencija, bila su druga dvojica. Pre par godina, komšija preko puta uvodio, neki treći lik. Ja sam stekao utisak da je većina podizvođača kod njih.
Više nema pružanja usluga privatnim korisnicima.Kako si zadovoljan Orionom u Nisu i vredi li uzimati?
ovo apsolutno nema smisla, nametanje dodatnog troska korisnicima zbog sopstvene neefikasnosti. Trebalo bi RATELU prijaviti ovoJa sam danas vratio preko Dexpressa. Preporučujem njih jer imaju sve podatke o Orionu. Ja sam slao iz paket šopa u Bloku 44 jer mi je tako odgovaralo. Poštarina ide na tvoj trošak. Kada šalješ daš svoje podatke i broj mobilnog iz ugovora. Napomeneš kuriru u paket šopu da ti stavi da ti stigne obaveštenje kada oni preuzmu. Dobiješ papir da si poslao paket. Oni tako traže jer idu na doboš kupuje ih mts.
Prijavi ti, ko ti brani da prijaviš?Trebalo bi RATELU prijaviti ovo
Ima preko call centra.Više nema pružanja usluga privatnim korisnicima.
nemam osnova, meni nisu trazili da im saljem opremu nazad kurirskom sluzbomPrijavi ti, ko ti brani da prijaviš?
Jesi na optici? Ja sam isto u Kaludjerici ali kod mene ih nema. Ako je optika u pianju, da li si zadovoljan?Pitanje ako neko zna odgovor, da li još uvek postoje agenti prodaje u Orionu? Ako postoje bio bih zahvalan za kontakt broj neke od tih osoba. Obnovio bih ugovor, call centar je maltene nemoguće dobiti. Beograd-Kaluđerica je u pitanju. Hvala unapred.
Da na optici, sa internetom prezadovoljan. Bilo je par prekida za ove 2.5 godine koliko sam kod njih. Onaj njihov laki box je smeće, ali radi ima malo sporiji odziv. Tv i ne gledam to sam uzeo zbog keve i ćaleta. Za 2.200 koliko trenutno plaćam, mislim da nema bolja ponuda. A ta ponuda ističe krajem februara. Za dalje ćemo videti.Jesi na optici? Ja sam isto u Kaludjerici ali kod mene ih nema. Ako je optika u pianju, da li si zadovoljan?
Ma kod mene su na nekih kilometar daleko, ne znaju da li ce se siriti, a sad kad se prodaju mogu da zaboravim na njih...Da na optici, sa internetom prezadovoljan. Bilo je par prekida za ove 2.5 godine koliko sam kod njih. Onaj njihov laki box je smeće, ali radi ima malo sporiji odziv. Tv i ne gledam to sam uzeo zbog keve i ćaleta. Za 2.200 koliko trenutno plaćam, mislim da nema bolja ponuda. A ta ponuda ističe krajem februara. Za dalje ćemo videti.
Meni je ostalo još mesec dana do isteka ugovorne obaveze, niko ne zove za produžetak tako da nešto se dešava definitivno. Videćemo, ako ne produže jedino mi preostaje da probam A1 5g kućni net, jer na Supernovu ne pada mi na pamet da se vraćam za džabe da mi daju.Ma kod mene su na nekih kilometar daleko, ne znaju da li ce se siriti, a sad kad se prodaju mogu da zaboravim na njih...
Ja sam produzio u decembru preko call centra, napisao sam već, dogovorio dobre uslove za triple paket. Budu li iz supernove nešto pipnuli sledi raskid odmah kao i za total tv i prelazak na 5g A1.Meni je ostalo još mesec dana do isteka ugovorne obaveze, niko ne zove za produžetak tako da nešto se dešava definitivno. Videćemo, ako ne produže jedino mi preostaje da probam A1 5g kućni net, jer na Supernovu ne pada mi na pamet da se vraćam za džabe da mi daju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari