Aleksandar87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.08.2012
- Poena
- 169
Da li jos nekome ne radi youtube app? Ne radi mi na sva tri uredjaja. Pise youtube nije podrzan na ovom uredjaju. Hvala.
Nema šanse. Box pakete ne nude ni preko Supernove koju su kupili i "integrisali" pre X godina. Već tu nude "Plan" pakete koji iako su sad već neko vreme identične cene i identičnog sadržaja striktno gledano nisu "MTS paketi" / nisu Box ponuda niti daju identične promo ponude i popuste kad kreneš da se cenkaš i/ili podnosiš zahteve za raskid ili prelazak kod drugog provajdera.Verovatno će mts paketi biti dostupni preko Orion infrastrukture.
Nije objavljeno i nije kupljeno su dve različite stvari.Prvo, Orion Telekom nije kupljen od strane Telekoma Srbija još uvek.
Alta xDBas se pitam koja ce to banka da bude 😃
![]()
Važno: Izmene o načinu plaćanja - Orion telekom
Obaveštavamo vas o promenama u načinu plaćanja, novom broju žiro-računa i obustavi plaćanja putem web prodavnice.oriontelekom.rs
Na linku https://oriontelekom.rs/privatni/prodajna-mesta/ bi trebalo da bude spisak ali je prazno.Meni istice ugovor u Januarau, koja je sad ovde situacija da li ce ovi i dalje da rade kao nezavisna firma, zna li ko?
Danas sam video vest da zatvaraju trajno poslovnicu na NBG, na sajtu im vise nema (ili ja ne mogu da nadjem?) spisak poslovnica/prodajnih mesta.
Sad ako hoces da produzis ugovor ides...gde? Posto je bila ona vest od pre par nedelja da vise ne mozes ni da placas racun u poslovnicama ali gde onda sklapas ugovor?
Da li se uopste isplati sklapati ugovor sa njima sada?
Ja nisam nigde išao , sve online završio, poslali mejlom ugovor/cenu/paket, klikneš na link i potvrdiš.Sad ako hoces da produzis ugovor ides...gde?
Da li se uopste isplati sklapati ugovor sa njima sada?
Pošalju mailom da je oprema razdužena, zatražiš prilikom raskida, sačuvaš potvrdu kurirske službe i uradiš screenshot tracking-a pošiljke na stranici kurirske službe.Ovo je gore nego samoubistvo Orion ukida prodajna mesta i oprema se kod njih vraća kurirskom službom. To nijedan provajder do sada nije tražio. Ostaje nejasno šta kada neko umre kome odneti izvod iz matične knjige umrlih i slično. Ja ću najverovatnije kod njih prepaid optiku da uzmem jer ugovor se više ne isplati. Nikada niko nije tražio vraćanje opreme preko kurirske službe. Nema potvrde o vraćenoj opremi preko kurirske službe, kurirska služba da potvrdu za paket ali ne i za vraćenu opremu.
Bas se pitam koja ce to banka da bude 😃
![]()
Važno: Izmene o načinu plaćanja - Orion telekom
Obaveštavamo vas o promenama u načinu plaćanja, novom broju žiro-računa i obustavi plaćanja putem web prodavnice.oriontelekom.rs
Alta xD
Stigao racun pocinje sa 160 banka je Intesa 😅Meni je zanimljivije da li će to uopšte da bude Orionov račun. Nešto mi se javlja da će biti račun Telekoma. Možda grešim.
Zanimljivo da Orion homepage sada nudi usluge za poslovne korisnike. Nešto mi miriše da ćemo mi privatni korisnici da doživimo sudbinu korisnika Total TV-a???
Nešto mi smrdi da je u pitanju prodaja ceče kompanije Orion mts-u. Ja sam svakako tražio prebacivanje na prepaid optiku.Meni je zanimljivije da li će to uopšte da bude Orionov račun. Nešto mi se javlja da će biti račun Telekoma. Možda grešim.
Zanimljivo da Orion homepage sada nudi usluge za poslovne korisnike. Nešto mi miriše da ćemo mi privatni korisnici da doživimo sudbinu korisnika Total TV-a???
Nije tacno Orion nije prodat Mts-u imas neki link da potvrdis tu infromaciju da je ceo Orion prodat? Lule nema tih para da kupi ceo Orion.Nešto mi smrdi da je u pitanju prodaja ceče kompanije Orion mts-u. Ja sam svakako tražio prebacivanje na prepaid optiku.
Od jutros ne radi internet.Nego žali se drugar da od noćas ne rade pojedini kanali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari