Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Morate biti precizniji, kod mene radi i jedno i drugo.

Pozdrav, gledam yettel hipernet, orion telekom i mts pakete, jel orion telekom za preporuku u beogradu ili ne? konkretno me zanima jer mi istice ugovor sa MTSom za nedelju dve pa gledam opcije

Pozdrav, gledam yettel hipernet, orion telekom i mts pakete, jel orion telekom za preporuku u beogradu ili ne? konkretno me zanima jer mi istice ugovor sa MTSom za nedelju dve pa gledam opcije
Yettel svakako najprofesionalniji od svih.

nego ako je neko vracao Orionu opremu kurirskom sluzbom do sada, na koju adresu je isla posiljka?

nego ako je neko vracao Orionu opremu kurirskom sluzbom do sada, na koju adresu je isla posiljka?
Zemun Polje, Mala pruga 8
Uostalom kad pozoveš za raskid ugovora, sve će ti reći.

Nemojte kod njih nikako. Raspadaju se! Malo malo pa ne radi internet po par dana. Evo danas ceo dan, kada ih zoves podrska je u fazonu radimo na resavanju problema i tako i krug svaki put. Najgori moguci provajder.

Kod mene optika radi regularno bez problema, jedan prekid sam za godinu dana na 10min... Beograd (Leva obala)

Kod mene optika radi regularno bez problema, jedan prekid sam za godinu dana na 10min... Beograd (Leva obala)

A kod mene već 20+ dana radi ovako (paket 500 Mbps a u proseku 70% vreme je na relaciji 300-350 Mbps):
Screenshot_20260105_224546_Chrome.png
Screenshot_20260105_224623_Chrome.png

Određenim danima u nedelji i po 15- 20 sati ne prelazi nikad preko 350 Mbps.

Isti rezultati i ka drugim serverima u Srbiji (SBB, Serbian Open Exchange, YuNet, Yettel...) osim kao MTS gde je stalno preko 500 Mbps.

Jesu moji podstanari čačkali kablove i verovatno sami sebi napravili problem ali 10 + dana za resavanje reklamacije je stvarno previše.
Ja sam imao problem sa MTSom (hardverski), bilo je packet lossa izmedju 2 rutera koji su posle mene. Dakle PC -> moj ruter -> njihov ruter -> njihov ruter -> njihov ruter -> (...)

U svakom slucaju vidi se da je do njih, ja zovem, prijavim problem - kazem koji je ASN i koji ruter - ovi me odmah prebace na "tehnicki tim", ponovim sta je problem, da ima packet loss, da se vidi da je do njih - da je taj i taj ruter, taj ASN - tehnicki tim me pita "sta je ASN?" 😢

Sve u svemu, posle 3 dana su popravili problem ALI zato sto je problem bio preko 48h smanjili su mi racun za taj mesec 50%. Mozes da proveris da li ima neka opcija i kod ovih da ti smanje racun.

Ja sam se svakako odlucio za yettel internet, orion telekom sam bio na cekanju 51min da bih saznao da nema kod mene u kraju, MTS mi objasnjavao kako 400/400 internet je mnogo bolji od 600/300 koji imam sad (????) tako da sam se odlucio za yettel. Hvala za preporuku.

Trenutno testirano pre par min. Hypersonic paket na 1.5m udaljenosti na wifi 5 ruter, telefon spojen na 5ghz wifi. Na desktopu regularno na lanu 920-940mbps Down/Up...Ne pratim detaljno kretanje i analitiku brzina ali uvek kada testiram radi u sličnim okvirima.

Prilozi

• 1000010977.jpg
    1000010977.jpg
    67.1 KB · Pregleda: 65
Moje iskustvo sa Orionom je veoma slično koleginom iznad. Takođe Hypersonic paket, sada sam čini mi se u trećoj godini korišćenja. Wi-Fi 5 brzine takođe veoma slične, kabl nikada nisam ni povezivao (tj. nisam kablom povezivao uređaj na kojem bih mogao da izmerim da li dobijam 1 Gb D/U). Kada se zakači neki Wi-Fi 6 uređaj, brzine idu do 1,5 Gb/s.

Postoji li neki trenutno vazeci promo kod za prepaid televiziju?
Vidim na sajtu ima polje za promo kod pa ako neko zeli da podeli?

Pitanje ako neko zna odgovor, da li još uvek postoje agenti prodaje u Orionu? Ako postoje bio bih zahvalan za kontakt broj neke od tih osoba. Obnovio bih ugovor, call centar je maltene nemoguće dobiti. Beograd-Kaluđerica je u pitanju. Hvala unapred.

@atidragan ja sam pre neki dan zvao za ortaka da uvede u Borči, jer jedino Orion optiku ima u hodniku.
Regularno sam zvao 011/4100-100 pa opcija za nove korisnike, jer Orion agent koji je ostavio broj u hodniku - paradoksalno više neće da ugovara privatne korisnike.
Javi se devojka u kol centru, kaže za nove optičke ugovore - prvi mesec gratis a preostala 23 meseca 50%
Ortak uzeo solo net 1000/500, ispadne 1475 din mesečno sa 50%

tako je, 50% popusta na cenu solo interneta bez stavke ''održavanja 350 din'' jer ta stavka uvek stoji odvojeno na računu

Ja sam to isto dobio 50% ali meni se čini da će oni pružati u budućnosti usluge isključivo pravnim licima.

Šta će biti onda sa fizičkim licima, ostati bez usluge, biti prebačeni kod drugog ili jednostavno ko je potpisao ugovor ostaje i dalje u "igri"?!

Već su im kanali SD na mobilnoj aplikaciji Izuzev nekoliko Koji su 1280x720 😂

Nazad
Vrh Dno