Meni djeluje da se "raspadaju" zbog nečega što se radi zbog prelaska u drugo vlasništvo...U raspadu su skroz. I jesu za prodaju.
Yettel svakako najprofesionalniji od svih.Pozdrav, gledam yettel hipernet, orion telekom i mts pakete, jel orion telekom za preporuku u beogradu ili ne? konkretno me zanima jer mi istice ugovor sa MTSom za nedelju dve pa gledam opcije
U kom smislu najprofesionalniji?Yettel svakako najprofesionalniji od svih.
nego ako je neko vracao Orionu opremu kurirskom sluzbom do sada, na koju adresu je isla posiljka?
Zemun Polje, Mala pruga 8Yettel svakako najprofesionalniji od svih.
nego ako je neko vracao Orionu opremu kurirskom sluzbom do sada, na koju adresu je isla posiljka?
Kod mene optika radi regularno bez problema, jedan prekid sam za godinu dana na 10min... Beograd (Leva obala)

Ja sam imao problem sa MTSom (hardverski), bilo je packet lossa izmedju 2 rutera koji su posle mene. Dakle PC -> moj ruter -> njihov ruter -> njihov ruter -> njihov ruter -> (...)Jesu moji podstanari čačkali kablove i verovatno sami sebi napravili problem ali 10 + dana za resavanje reklamacije je stvarno previše.
Yettel svakako najprofesionalniji od svih.
Aha, klasična Orion pilićarska fora da na "održavanje" nema popusta (pošto 50% od 2.599 nije 1475 din, to je 2249 / 2 + 350 za "održavanje").ispadne 1475 din mesečno sa 50%
*adsl +iris sd^ biće Box 3😂😂😂
Probaj sa:Može li neko pomoći, imam njihov stari adsl ruter ostao mi, zyxel p-2612hnu ali ne mogu da uđem u setings da promenim šifru za wireless, koju ne znam.
Bile su nalepnice sa donje strane ali otpale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari