ja znam kad su mi menjali onaj stari box za novi da nije hteo uzeti daljinac (uzeo samo box) a ja onda daljinac bacio u kantu.Da li neko zna da li će mi i koliko naplatiti jedan daljinski ako ne vratim kada budem vraćao opremu?
To bi verovatno bila ova temaJel ima ovde tema za kanale? Meni nije jasno da ni arena tenis ni RTS javni servis ne prenose meč sa AO između naše olge danilović i legende venus vilijams
MIslim da ce ostati sve isto kao i do sada dok im ne istekne pravo na koriscenje Eon platforme tj do datuma do kog su platili koriscenje Eona.Jel se eon app za smart tv gasi 1.aprila?To jest prelazi na yettel app?
A jel baš mora EON? Postoji i Yettel TV usluga van mreže, trebalo bi da je ista programska šemaJoš uvek ne mogu da kupim eon van mreze.... Izbacuje mi poruku došlo je do greške. Iz njihove podrške kažu da je sve u redu.
Mora kad je najkvalitetnija tv app u Srbiji. Yettel van mreže nudi samo basic paket.A jel baš mora EON? Postoji i Yettel TV usluga van mreže, trebalo bi da je ista programska šema
To se slažem, mada mi se sve čini da sa gašenjem SBB ide i EON u istoriju, pretpostavljam da će SBB brend zadržati samo za coax mrežu. Koristim EON Light van mreže u prepaid varijanti i nigde nemam opciju prelaska na aktuelne pakete, a ranije je u oviru profila postojala mogućnost promene paketaMora kad je najkvalitetnija tv app u Srbiji. Yettel van mreže nudi samo basic paket.
Probaj preko ovih partneraJoš uvek ne mogu da kupim eon van mreze.... Izbacuje mi poruku došlo je do greške. Iz njihove podrške kažu da je sve u redu.
euroconnection.rs
Jesam ja pre godinu dana. Morao da raskinem ugovor i vratim coax opremu i potpišem novi ugovor za optiku. Ali dobio benefit kao da sam novi korisnik.Selim internet sa jedne adrese na drugu stime da na staroj adresi je coasialni kabl a na novoj optika ,receno je da ce nas kontktirati za prebacivanje ,e sad me interesuje dali je neko prebacivao ovako ,kakva je procedura kad se vraca sttara oprema i dali ve pokusati da mi uvale novi ugovor
Skoro obnovio dobio sam 12 meseci po jedan dinar. Mene su zvali da obnovim ugovor i kada sam ih odbio ponudili su mi ovo.Da li neko zna koje popuste daju za obnovu UO i/ili za nove korisnike? Istekla nam je Net TV Premium i prebacili bi se na samo TV Premium, ako ima smisla. Alternativa je Yettel Net TV Premium.
12 meseci po 1 dinarDa li neko zna koje popuste daju za obnovu UO i/ili za nove korisnike? Istekla nam je Net TV Premium i prebacili bi se na samo TV Premium, ako ima smisla. Alternativa je Yettel Net TV Premium.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari