Tako je. Radi na svim mrežama u Srbiji.Nema geoblock za srpske IP adrese na SK,bar ne preko bosanskog EON-a.
Tako je. Radi na svim mrežama u Srbiji.Nema geoblock za srpske IP adrese na SK,bar ne preko bosanskog EON-a.
Nema geoblock za srpske IP adrese na SK,bar ne preko bosanskog EON-a.
Nisam ni znao da negde i dalje postoji srpska verzija SK. Mislio sam da je to izbačeno.Srpske verzije SK stream imaju geoblock za srpske IP adrese, a nemaju za bosanske IP. Sa izuzetnom "SK HD" kanala. SBB/eonserbia nalozi, naravno
Na njima dosta često ( ali ne uvek) ide prenos bez komentatora dok istovremeno na bosanskom stream ide ista stvar sa hrvatskim komentatorom.
Zakon čak i u slućaju "nestanka kanala" usled više sile (što ovde OČIGLEDNO nije slučaj) daje korisniku pravo na raskid bez penala....prestao sa emitovanjem i da je zato sklonjen. To nisam ja rekao vec su njemu tako rekli. I opet kazem, naglasio sam AKO je tako, i nema razloga za raskid ugovora.
Evo novog razvoja situacije u vezi sa prevremenim raskidomKoristim EON Premium, juče stigne račun, bacim pogled na drugu stranu, kad u ćošku ovo obaveštenje:
Pogledajte prilog 494836
Reko, sjajno, eto prilike da stvarno raskinem ugovor. Odem do poslovnice danas, dobar dan, želim da raskinem ugovor zbog ukidanja besplatnih poziva u okviru UG mreže od 1.7. Žena me belo gleda, kaže otkud vam toJa joj pokažem račun, ona zove menadžerku telefonom, kaže joj "čovek hoće da raskine ugovor zbog ukidanja besplatnih poziva, ne ne, nije zbog kanala, zbog besplatnih poziva, dobio je obaveštenje na računu"
Oni bukvalno ne znaju da su poslali obaveštenje. Sluša malo menadžerku, kaže, znate za to morate da napišete dopis pravnoj službi, pa da oni to odobre. Ja joj kažem, ali isto obaveštenje o poskupljenju je bilo u avgustu 2024. i bez problema sam podneo zahtev za raskid na osnovu njega. Kaže, ne ne, nije ovo isto, za ovo mora dopis. Sednem, napišem dopis, ona ga zavede i pošalje, javiće vam se neko u roku od 8 dana, ako se ne javi u roku od 10, dođite opet da pitate zašto se niko nije javio
Hit!
Ta je cena aktuelna još od januara, a poskupljenje je najavljeno na novembarskom računu, koji si dobio u decembru. A otkud da je tebi poskupelo tek u maju, najviše mi smisla ima da si prošle godine produžio ugovor po modalitetu nekoliko meseci stare cene, a zatim aktuelna, a da ti da aktuelna važi sad od maja, kada već uveliko i jeste 4149.Ljudi kakvo vam je stanje sa računima za maj? U sred UO mi je cena skočila sa 3749 na 4149.
Ovo je već smešno i neozbiljno sa njihove strane. Mada možda se javio neko ko se tek zaposlio, hajde da pokušam da razumem.Pozvao sam call centar i kađu da nemaju odogvor šta se desilo da ih pozovem za par dana da će imati odgovor.
Svi su realno skupi bez popusta, mada sad stvarno jeste situacija da "sestrinski" Yettel ispada jeftiniji.Podigli su cene paketa bezobrazno.
Ovo zavisi od lokacije. Gde mogu, daju toliki upload na najmanjem paketu. Tabelu imaš ovde. Svima to daju (ili su makar davali pre dva-tri meseca i više), iako je po zvaničnom cenovniku (aktuelan je ovaj) čak tih 1000/100 isključivo uz mesečnu doplatu od hiljadu dinara mesečno, što je stvarno hit.sramotnog uploada (u najvecem paketu 100mbs)
Oni će pokušati da te ubede da nemaš pravo (ako prođe prođe) možda i na bezobrazan način što im je stari manir nezavisno od vlasnika, ali svejedno da li ti na računu piše da da imaš prava po ZEK-u, ti ih SVAKAKO IMAŠ tj. zakon je na tvojoj strani kada je prevremeni raskid bez penala u pitanju.Istekao mi je promo period od 12 meseci po 1 dinar i sada ide puna cena. Paket je EON premium. Interesuje me da li ako prodje ovaj razlog za raskid (besplatno pozivanje u okviru UG mreze), imam pravo da raskinem ugovor bez penala ? Tj da li ce traziti da platim neku razliku zbog tog promo perioda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari