Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li neko zna da li će mi i koliko naplatiti jedan daljinski ako ne vratim kada budem vraćao opremu?

Zovi ih sad, reci da je dete polomilo. Možda ti daju drugi, pa im vrati taj isti 🙂

Ne znam kakvo je sad stanje, ali ranije su rutinski delili daljinske, bez posebnih provera. Isto pitanje je bilo ovde, pre oko pola godine, i u nastavku ima dosta potvrda da su ljudi lagano dobijali nove ili nisu vraćali stare. Evo i još starijeg pomena i potvrda ovde nadalje. Sećam se da se o tome pisalo, a konkretne poruke sam iskopao pretragom reči "daljinski" u ovoj temi. Tako da usput eto i opšteg saveta za novajliju na forumu, radi pristojno pretraga. E, sad, nadam se da nisu menjali politiku skorije. 😃

Jel ima ovde tema za kanale? Meni nije jasno da ni arena tenis ni RTS javni servis ne prenose meč sa AO između naše olge danilović i legende venus vilijams

Jel ima ovde tema za kanale? Meni nije jasno da ni arena tenis ni RTS javni servis ne prenose meč sa AO između naše olge danilović i legende venus vilijams
To bi verovatno bila ova tema
Postojala je nekad i tema o sportskim kanalima ali su tu mod foruma imali previše posla banovanjem korisnika i brisanjem postova da smire strasti u raspravi i vređanju koje se pojedini prenosili i na privatne poruke pa su je na kraju zaključali.

Još uvek ne mogu da kupim eon van mreze.... Izbacuje mi poruku došlo je do greške. Iz njihove podrške kažu da je sve u redu.

Ispratio sam te ali ne detaljno. Jesi probao drugi pretrazivac ili icognito mod?

Au… Gde izbaci gresku? Na kraju? Probaj Dinu ukucati. Nemam ideja

Mora kad je najkvalitetnija tv app u Srbiji. Yettel van mreže nudi samo basic paket.
To se slažem, mada mi se sve čini da sa gašenjem SBB ide i EON u istoriju, pretpostavljam da će SBB brend zadržati samo za coax mrežu. Koristim EON Light van mreže u prepaid varijanti i nigde nemam opciju prelaska na aktuelne pakete, a ranije je u oviru profila postojala mogućnost promene paketa

Cesto imaju ove oscilacije u brzini tipa sa 292/30 na 40/30 ?.
speedtest cas da jedan cast drugi..

Selim internet sa jedne adrese na drugu stime da na staroj adresi je coasialni kabl a na novoj optika ,receno je da ce nas kontktirati za prebacivanje ,e sad me interesuje dali je neko prebacivao ovako ,kakva je procedura kad se vraca sttara oprema i dali ve pokusati da mi uvale novi ugovor

Još uvek ne mogu da kupim eon van mreze.... Izbacuje mi poruku došlo je do greške. Iz njihove podrške kažu da je sve u redu.
Probaj preko ovih partnera
Ili ovih

Selim internet sa jedne adrese na drugu stime da na staroj adresi je coasialni kabl a na novoj optika ,receno je da ce nas kontktirati za prebacivanje ,e sad me interesuje dali je neko prebacivao ovako ,kakva je procedura kad se vraca sttara oprema i dali ve pokusati da mi uvale novi ugovor
Jesam ja pre godinu dana. Morao da raskinem ugovor i vratim coax opremu i potpišem novi ugovor za optiku. Ali dobio benefit kao da sam novi korisnik.

Da li neko zna koje popuste daju za obnovu UO i/ili za nove korisnike? Istekla nam je Net TV Premium i prebacili bi se na samo TV Premium, ako ima smisla. Alternativa je Yettel Net TV Premium.

Da li neko zna koje popuste daju za obnovu UO i/ili za nove korisnike? Istekla nam je Net TV Premium i prebacili bi se na samo TV Premium, ako ima smisla. Alternativa je Yettel Net TV Premium.
Skoro obnovio dobio sam 12 meseci po jedan dinar. Mene su zvali da obnovim ugovor i kada sam ih odbio ponudili su mi ovo.

Da li neko zna kako promeniti lozinku WiFi 5 GHz? Pokušavam iz SBB aplikacije, ali mi izbacuje "pokušajte kasnije" grešku

Ako se zNas zakaciti na taj ruter,imas kredencijale ,za logovanje,na njemu pa tako. Kucas adresu u pretrazivac pa dalje.

192.168.0.1 ali nisam mogao da nađem podatke za logovanje.
Uspeo sam preko aplikacije. Prvo mora da se promeni za 5 GHz (izbaciće grešku), i onda kad se promeni za 2.4 GHz sačuvaće se obe promene.

Mislim da je prazno /admin ali se ne secam.To prvo promenim.

Zavisi od uređaja, ali mislim da te kombinacije sa admin (više) ne rade. Npr. Huawei (koji daju na optici) ima odštampane podatke za logovanje na sebi (root je korisičko ime, a šifra je jednokratna, potrebna je zamena nakon prvog logovanja), dok Ubee (koji daju uz coax) pri prvom pristupu traži pravljenje naloga (i korisničkog imena i šifre), ne postoje podrazumevane vrednosti. To su zapravo moja dva iskustva, i oba ta naloga imaju mogućnost promene šifre bez problema.

Nazad
Vrh Dno