Burst serija, pa sigurno sam ih imao preko 100 komada reklamiranih, na kraju su i povučeni.Da, bilo je problema sa P serijom od Patriota, pisalo se ranije na forumu...
P200 serija, ako se dobro sećam, za P300 nisam potpuno siguran.
Neka iskustva sa Spatium 480 PRO od 1TB? Nalazim samo testove za 2TB, pa ne znam da li je ovaj od 1TB jednostrani (nema cipova na poledjini)? Ima ga na Pajnaplu, a uskoro ide rodj, pa da iskoristim vaucer ako je OK...
Edit: 470 PRO je za izbegavanje koliko vidim, DRAMless i najverovatnije QLC. Tako da ne razumem sta je tu PRO u odnosu na 470 koji ima TLC...
TLC NAND, odlican (pomesah ga za drugim modelom)WD SN5000
Sta mu ne valjaNV3 mi se uopšte ne dopada, taj WD mi je već sasvim okej i našao sam ga za 100€ za 1TB, što je za današnje uslove prihvatljivo.
Malo sam gledao i mišljenja po netu i uglavnom se svi slažu da je pristojan budžetski disk.
Ima li još nekih ideja? Ili mišljenja o WD SN5000?
Hvala, da promenim porudžbinu dok nisu poslali.NV su treća klasa kod Kingstona i nikada se nezna šta strpaju u njih. Sa WD Blue se bar zna da su pravljeni za uštedu i jefinoću.
Била је нека грешка одмах по појављивању, ако се добро сећам "деградирао" је диско убрзо по инсталацији, али је то решено половином прошле године.990Pro
a kakva greska?
To za 1TB?
Koliko je koštao?Stigao jutros. Ipak 2gb na kraju, cene poludele...obzirom da su ga hvalili više od samsunga, reko da probam. Jest da ga neću koristiti na nvme 5 portu ali doće verovatno uskoro vreme kada će se i to promeniti.
Edit: što je slika naopako, pojma nemam...u galeriji je redovana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari