Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jedna tona je igračka za pesak. Počne samo sebe da podiže pri kopanju u tvrđoj zemlji. 😁 Ali opet to je samo 1000€ za korisnu igračku... 🤔😁
Vodio sam se time da su male kasike pa valjda ne bi trebao da bude toliki problem. Za kopanje oko kuce da ne mora da se radi rucnim radom i asovom isplati se posle prve upotrebe.

Ovo je verovatno neka prevara. Ovakve masine kostaju bar 2.5-3 hiljade dolara. Shipping sigurno nije besplatan do kucne adrese, mozda samo deo shippinga. Carina nije ispod 1000 evra.

Ne mora da znači, to je neto cena, a tebe posle, kao i uvoznika, sačekaju dodatni troškovi, transport + kada uvoznik na to doda svoju maržu, pa marža maloprodaje - to dođe otprilike na isto. Još, ako te uhvati naša carina da ti taži razne sertifikate, ateste i sl, lako je moguće da nećeš ni moći da ga uvezeš.

Vodio sam se time da su male kasike pa valjda ne bi trebao da bude toliki problem. Za kopanje oko kuce da ne mora da se radi rucnim radom i asovom isplati se posle prve upotrebe.

Jedino što zauzima dosta prostora za nešto što se neće koristiti tako često oko kuće za privatne potrebe.

'ladno mi naplatili carinu 700din za paket od $27(led sijalice).
Drugi paket 200 din za 18650 battery tester od $10.

BG carina. Nije mi se dešavalo nikad ranije.

Nije carina, to je pdv.
Kolege iz Nisa imaju tih "problema" sa svakim paketom, mi iz Bg retko, ali koliko sam citao krenuce da naplacuju pdv na sve posiljke i carinu + pdv na vece iznose od 50+€

Ja gledam kroz prosek kad nisam platio ili kad sam platio manje pa mi bude (nesto) lakse 🙂

Inace da gule, gule, srecom nema sta krsteno (jeftino 🙂 ) ni da se kupi trenutno.

Ne mora da znači, to je neto cena, a tebe posle, kao i uvoznika, sačekaju dodatni troškovi, transport + kada uvoznik na to doda svoju maržu, pa marža maloprodaje - to dođe otprilike na isto.
Meni ova cena od ispod 1000 evra sto stoji na slici nema nikakvog smisla (znači ta neto cena mi nema smisla). Jedino ako masina dolazi bez motora i jos nekih internih delova. Ili ako ima motor da je onda ostatak napravljen od kartona i šperploče 🙂
Voleo bih baš da neko poruči pa da posle napiše šta se desilo. Mislim da ta mašina neto ne može da košta ispod 2000 dolara (a i to je preniska cena, verovatno je bar 30-50% preko toga).

Nije taj bager po toj ceni, uglavnom vam u opisu piše da za pravu cenu treba da kontaktirate prodavca a cena koju pokazuju je samo avans.

Pa to ti je to što smo pisali, svima naplate neki svoj proizvoljni iznos za te pošiljke.

I just found this on AliExpress:
US $1.82 | 5-Stud Anti-Slip Snow Ice Climbing Grips Crampon Cleats Shoe Covers for Women Men Boot Cover Winter Outdoor Activities

Sad je kasno za ovu sezonu ali treba misliti unapred. 3 para $2.05. Video sam na tviteru da je lik kupio na vreme i da tvrdi da je najbolje potrosenih 300 kinti na Temuu pa pretpostavljam da rade posao.
Ovo je genijalno, naručio 4 kom plus rezervne eksere

Rade dobro i za led ,al je nezgodno kad ne ides po snegu/ledu ,ko da grabuljama krljas po betonu.
Spicevi su aluminijumski i trose se relativno brzo ako se ide po suvom.
Pa ovo se ultra lako skida
Nisu ovo ledničke dereze da ih je solidna zezancija staviti ili skinuti 😂

1768213607766.png

Da li se secate ovih mystery kutija? Kupio sam 6 komada (za 4-5e) od kojih je 5 bilo set eartip-ova i jedan Smabat SL-10 (nikad cuo). U paket ovih slusalica dosao je jos jedan set eartip-ova pa sam mislio da je to 6. kutija. Na moje iznenadjenje, posle mesec dana zakasnjenja stize jos jedna kutija sa JIALAI Carat slusalicama. Da li je neko imao vise srece?

Pozdrav
Mogu nekog mnogo da zamolim da mi ucini i poruci hub jedan za ventilatore, uplaticu mu novac kako zeli kosta 1000 din hub. Nemam trenuzno mogucnost ni karticu da bi porucio a hitno mi treba,kada stigne da mi posalje na adresu. Dacu mu moju adresu telefon, mogu uplatiti na racun ili postnetom kako ko zeli, 1000 din kosta ako treba uplaticu i vise nije problem. Molim vas ucini te mi hitno mi treba da bi sklopio racunar

10.36$ kroz novcice i kupon radnje od 10$ + kod 4 za 29$ koji mora da se iskopira rucno

US $48.51 | KUMI GW6 Smart Watch with ChatGPT AI Assistant, 1.43" AMOLED Display, Bluetooth Call, 100+ Faces, Fitness Tracker, Waterproof
Da li je neko probao ove Kumi satove?

Lep satić, šteta samo što nema NFC.(Neki navode da postoji neka verzija, ali to nije ona sa kojom se može standardno plaćati).

Poslednja izmena:
Pozdrav
Mogu nekog mnogo da zamolim da mi ucini i poruci hub jedan za ventilatore, uplaticu mu novac kako zeli kosta 1000 din hub. Nemam trenuzno mogucnost ni karticu da bi porucio a hitno mi treba,kada stigne da mi posalje na adresu. Dacu mu moju adresu telefon, mogu uplatiti na racun ili postnetom kako ko zeli, 1000 din kosta ako treba uplaticu i vise nije problem. Molim vas ucini te mi hitno mi treba da bi sklopio racunar
Ovo ce za minimum 3-4 nedelje iz kine. Ako ti hitno treba pogledaj na kupujem prodajem

Ako ti treba da povezes vise rgb ventilatora zato sto nemas dovoljno slotova na maticnoj ovo ti treba. Poveze se na jedan sata kabl iz napajanja i svi ventilatori imaju istu brzinu i boju sa onim koji je povezan u prvi crveni slot. Ja koristim isto doduse bez rgb-a

10.36$ kroz novcice i kupon radnje od 10$ + kod 4 za 29$ koji mora da se iskopira rucno

US $48.51 | KUMI GW6 Smart Watch with ChatGPT AI Assistant, 1.43" AMOLED Display, Bluetooth Call, 100+ Faces, Fitness Tracker, Waterproof
Hvala
Kupio
9.26eur - uz kupon, i skinulo oko 2000 novčića
Valjda će da posluži - nek bar bude tačan kao postojeći Huawei GT1 kojeg imam 7 godina...

Da li je to bolje od zeblaze gtr3 pro koji sada koristim?Cena je skroz ok ovako kroz novcice i ove kupone radnje.Ispadne me 9.3 eura.
A novcica imam bas dosta tako da mi to ne predstavlja neki problem.

Tu su negde, isti softver, delovi slicni, ekran AMOLED.

Imate po komentarima pa procenite vredi li vam 10e.

@Lanikor
Koliko vidim ista je velicina ekrana 1.43 incha i ista je gustina pixela 466x466 i baterija je slicna kao i kod gtr3 pro.Porucicu u crnoj boji pa cemo videti kakav je u odnosu na gtr3 pro.
Hvala na linku koji si okacio.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno