Šta je novo?

AliExpress - ŠTA DA KUPIM? (i komentari - iskustva u vezi predloženih proizvoda)

Jesi li ti to kupio bager? hahaha

Ne treba puno, ja imam preko 20K samo sto nemam na sta da ih potrosim, pa uglavnom propadnu
U kom smislu nema na sta da potrosis - nema robe na AE koja se moze kupiti u tom trenutku za novcice ili nema nista sto bi ti trebalo? Pitam jer nisam nikada kupovao za novcice.

Slabi su popusti za koine u zadnje vreme, pa se i koini slabo troše...

Ili napraviš shortcut na početnoj strani, staviš reminder da ponavlja svaki dan u nekoj kalendar aplikaciji, otvoriš samo to svaki 75 coina, meni to dosta, ostalo me neviđeno smara da više otvaram.

Stigla mi prošle nedelje ova trubeljka za bajs, da nije bila tu oko 12 centi US ne bi ni uzeo jer obično trubeljke ovog tipa budu njestra, većinom koriste piezo zvučnike koji su predviđeni za tipa, audio feedback stiskanja tastera, ispuštaju tihe "klik-klik" zvuke. Ovde očigledno nije korišten piezo.

Ljudi moji, ova trubeljka diže iz mrtvih, probija mozak trećem komšiji, već posle 2 sekunde zažalićete što ste stisnuli dugme u zatvorenom prostoru, ako koristite ovo hladno oružje na drugim subjektima preporuka je da ne budu bliže od 50 metara, na kutiji su trebali da stave "zabranjeno za decu i trudnice", holy crap, f-ing hell, ko hoće da završi na lomači stisne ovo 2-3 puta u hodniku stambene zgrade oko 3-4h posle ponoći.
www.aliexpress.com/item/1005009077965889.html
Meni to pokislo i crklo.

I just found this on AliExpress:
US $1.82 | 5-Stud Anti-Slip Snow Ice Climbing Grips Crampon Cleats Shoe Covers for Women Men Boot Cover Winter Outdoor Activities

Sad je kasno za ovu sezonu ali treba misliti unapred. 3 para $2.05. Video sam na tviteru da je lik kupio na vreme i da tvrdi da je najbolje potrosenih 300 kinti na Temuu pa pretpostavljam da rade posao.

Nije mi se desilo. Ako krampon dodje do leda nema klizanja.
Verzija koju imam

Na ovom tvom linku ih izgleda nema vise a najvece su bile do 45. Posto ja nosim 48 (adidas 49⅓ a zimske terrex 50½) nisam ni gledao oziljno ove sa petom a sve su bile 6+ dolara pa mi se nije eksperimentisalo sa malim sansama da mi to stane na patike. Ne znam koji broj obuce nosis ali kakav je tvoj utisak oko "viska" preko 45.

Samo jedna napomena, kad sam pre jedno 25 godina prvi pu video ovakvu stvar, robusniju, sa koznim kaisevima za stezanje, vlasnik mi je rekao da brzo pocnu da ostavljaju tragove na obuci tako da je to prednost ovih gumenih.

Poslednja izmena:
Dobio sam jutros 3 maila u vezi nekog Delivery issue. Prvi put tako nesto dobijam. Za tri paketa.

Prilozi

• Screenshot_1.jpg
    Screenshot_1.jpg
    78.4 KB · Pregleda: 83
Dobio sam jutros 3 maila u vezi nekog Delivery issue. Prvi put tako nesto dobijam. Za tri paketa.
Definitivno su logisticki problemi (sneg i mraz) + nagomilane posiljke tokom praznika (katolickih i pravoslavnih) u pitanju. I meni jedna AE posiljka LA***HU ima od danas Cainiao status Delivery attempt unsuccessful. Treba se samo strpeti.

Poslednja izmena:
isto i meni tako
inače imam neki paket koji je trebao još 10. decembra da stigne, a nema ga još uvek
na pamtim da sam toliko dugo čekao nešto sa alija, u međuvremenu su stigle neke sitnice naručene dosta kasnije

Free shiping za 2 tone ,tesko da moze.
Inace gledao sam klip nekog amerikanca kojem su to isporucili. Doduse ne secam se sta je rekao za shipping osim sto je cekao metar dana.

Ako stvarno isporucuju na nase podrucje to je super za svakog ko majstorise oko kuce. Cenim da bi realno shiping bio jos toliko.

Ovo je verovatno neka prevara. Ovakve masine kostaju bar 2.5-3 hiljade dolara. Shipping sigurno nije besplatan do kucne adrese, mozda samo deo shippinga. Carina nije ispod 1000 evra.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno