Koliko je potrebno vremena da se skupi 5000 koina na AE?
Jesi li ti to kupio bager? hahaha
Ne treba puno, ja imam preko 20K samo sto nemam na sta da ih potrosim, pa uglavnom propadnuKoliko je potrebno vremena da se skupi 5000 koina na AE?
U kom smislu nema na sta da potrosis - nema robe na AE koja se moze kupiti u tom trenutku za novcice ili nema nista sto bi ti trebalo? Pitam jer nisam nikada kupovao za novcice.Jesi li ti to kupio bager? hahaha
Ne treba puno, ja imam preko 20K samo sto nemam na sta da ih potrosim, pa uglavnom propadnu
oko 40 dana ,svakodnevnim logovanjem i par minuta za taskoveKoliko je potrebno vremena da se skupi 5000 koina na AE?
Meni to pokislo i crklo.Stigla mi prošle nedelje ova trubeljka za bajs, da nije bila tu oko 12 centi US ne bi ni uzeo jer obično trubeljke ovog tipa budu njestra, većinom koriste piezo zvučnike koji su predviđeni za tipa, audio feedback stiskanja tastera, ispuštaju tihe "klik-klik" zvuke. Ovde očigledno nije korišten piezo.
Ljudi moji, ova trubeljka diže iz mrtvih, probija mozak trećem komšiji, već posle 2 sekunde zažalićete što ste stisnuli dugme u zatvorenom prostoru, ako koristite ovo hladno oružje na drugim subjektima preporuka je da ne budu bliže od 50 metara, na kutiji su trebali da stave "zabranjeno za decu i trudnice", holy crap, f-ing hell, ko hoće da završi na lomači stisne ovo 2-3 puta u hodniku stambene zgrade oko 3-4h posle ponoći.
www.aliexpress.com/item/1005009077965889.html
Ta je najbolja jer noga kojom se koraci napred moze da prokliza na peti. I naravno, paziti po kakvom se snegu ide, jer ispod snega moze da bude led pa da prokliza, bez obzira na postojanje krampona.Ja imam verziju koja ide i na prste i petu.
Nisi me razumeo. Kada preko leda postoji sloj snega koji nije cvrsto vezan za led ispod, tada dolazi do proklizavanja.Led nije problem , kramponi se zabiju u led.
Ako dodje onda je OK, a u suprotnom sledi proklizavanje. Za sve postoji 1. put.Nije mi se desilo. Ako krampon dodje do leda nema klizanja.
Verzija koju imam
![]()
10 Stollen Schnee-Eisklaue, rutschfest, Schnee-Eis-Thermo-Kunststoff-Elastomer, Kletterschuhe, Spikes, Griffe, Stollen über Schuhe, Abdeckungen, Steigeisen - AliExpress 322
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Na ovom tvom linku ih izgleda nema vise a najvece su bile do 45. Posto ja nosim 48 (adidas 49⅓ a zimske terrex 50½) nisam ni gledao oziljno ove sa petom a sve su bile 6+ dolara pa mi se nije eksperimentisalo sa malim sansama da mi to stane na patike. Ne znam koji broj obuce nosis ali kakav je tvoj utisak oko "viska" preko 45.Nije mi se desilo. Ako krampon dodje do leda nema klizanja.
Verzija koju imam
![]()
10 Stollen Schnee-Eisklaue, rutschfest, Schnee-Eis-Thermo-Kunststoff-Elastomer, Kletterschuhe, Spikes, Griffe, Stollen über Schuhe, Abdeckungen, Steigeisen - AliExpress 322
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Definitivno su logisticki problemi (sneg i mraz) + nagomilane posiljke tokom praznika (katolickih i pravoslavnih) u pitanju. I meni jedna AE posiljka LA***HU ima od danas Cainiao status Delivery attempt unsuccessful. Treba se samo strpeti.Dobio sam jutros 3 maila u vezi nekog Delivery issue. Prvi put tako nesto dobijam. Za tri paketa.
Meni upravo izaslo na coins-imaDa li je ovo najskuplja stvar koju salju u Srbiji? Pogledajte prilog 522276
![]()
CE Euro 5 Landward 3,5 Tonnen Minibagger, maßgeschneidert mit Kubota-Motor, 1,8 Tonnen 2 Tonnen Minibagger, Heimgebrauch, kostenlose Lieferung - AliExpress 202216001
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com

Jedna tona je igračka za pesak. Počne samo sebe da podiže pri kopanju u tvrđoj zemlji. 😁 Ali opet to je samo 1000€ za korisnu igračku... 🤔😁Meni upravo izaslo na coins-ima
Pogledajte prilog 522661Pogledajte prilog 522662
Sto je najveci fazon i uzeo bih takvo nesto samo da znam koliko ce carina izaci na kraju 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari