Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Доста добар сај-фај, има и љубавну компоненту уплетену, али није чииизи. Асоцирао ме је на крају на Arrival, са Ејми Адамс. Препорука!

""About 15 years ago, David Fincher filmed Leonardo DiCaprio for a RED camera test.
The scene was lit only by a single match.
It was shot around the time Fincher was making The Social Network, and it still looks better than most digital films today.""

Korektan film u maniru Agate Kristi, nisam ni gledao prva dva dela, prvi nesto pocinjao ali nikad ceo.
Sve ono sto sam ocekivao od thursday mistery Club-a.
Da cu ga vrvr brzo zaboraviti, hocu, plejada poznatih glumaca sa meni nepoznatim glavnim glumcem
Ocena 6/10

i pored svih strimova i hd ili 4k materijala opet pogledam sd rezoluciju
Descent (2005) vrv svima dobro poznat horor, pogledan 3 put. Preporuka ako neko nije gledao

Pominjao se prethodno i Pol Verhoven, pa preporuka za njegov film koji naisao na odobravanje kritike( ne nije starship troopers)
Show girls

Vrv ste ga svi vec gledali, kada se pojavio , moj stariji drugar je na pitanje mog tate kakav je film odgovorio, odlican, kaze , ma tebi se svidja zbog riba,a ortak rece, ne ne ovako je dobar. To je i moj utisak

I jos povezivanja gradiva , glavnu glumicu iz Show girls gledao ja mislim jos jednom , isto preporuka film o musko zenskim odnosima iz 2002 Roger doger

Poslednja izmena:
Heat

Posto je izasla vest da se snima drugi deo, reko ajde da obnovim gradivo i pomislim kako se ja ovog filma skoro uopste ne secam pored ovakvih ocena i glumacke postave. I onda ukapiram. Film je u najboljem slucaju osrednji. De Niro je dobar, svi ostali meh dok se Pacino uopste nije snasao u ovoj ulozi i cesto je njegov lik iritantan tj tako ga je odradio. Prva polovina filma je spora i bas losa, a to kao da je i sam reziser ukapirao i uradio drugu polovinu dobro...sto je naravno rezultovalo nepotrebnim razvlacenjem i ovako povrsne radnje. 6.5 od mene, i to velikodusno.

^ни ја нисам био нешто одушевљен филмом, колико се сећам.

Filmovi Heat i Collateral su odlicni ali nema mnogo filmova koji ce se svima svideti.
Oba filma je rezirao Majkl Man i mnogo su bolji od onoga sto prethodnih godina izlazi iz filmske industrije.
Heat 2 mi se ne gleda kada vidim spisak glumaca koji ce se pojaviti u njemu.
Preporucujem vam da pogledate The Untouchables.
v
Spisak glumaca za Heat 2 ne bih rekao da je los: Di Caprio , Bradley Cooper, Christian Bale, uz Austina Butlera i Adama Drivera

Inace Heat je meni odlican, sa najboljom akcionom scenom -pucnjavom na ulicama , toliko su glumci bilo obuceni da su brzinu punjenja i menjaja sarzera iz ove scene pokazivali u nekim odredima policije i vojske kao deo treninga . Uz Moby-jev soundtrack i neke od izjava koje se cesto citiraju ” i am alone , i am not lonely”

Untouchables isto fenomenalan

^
Tebi su ta dva filma bolja od Heat-a ali Majkl Manov film se nalazi na nekoliko lista najboljih filmova.
Ni meni se ne svidjaju svi popularni filmovi i to je ok.
@david
Izbegavam da gledam filmove u kojima se pojavljuju Bredli Kupera i Adama Drajver.
The Untouchables je zasluzio da se nadje na IMDB listi 250 najboljih filmova.

^
Tebi su ta dva filma bolja od Heat-a ali Majkl Manov film se nalazi na nekoliko lista najboljih filmova.
Ni meni se ne svidjaju svi popularni filmovi i to je ok.
@david
Izbegavam da gledam filmove u kojima se pojavljuju Bredli Kupera i Adama Drajver.
The Untouchables je zasluzio da se nadje na IMDB listi 250 najboljih filmova.
Nisam ni ja fan Drajvera niti njegovih filomova , Batlera gledao jednom ili dva puta, ali ostala ekipa obecava , iako nece nadmasiti original

A kolateral je dobar, ali ni prici Heatu

The Theory of Everything (2014)

Generalno ne volim ovakve biografske filmove, a ovaj je nekako baš posebno težak ali je baš zato i dobar.
I da, ne volim nešto ni Edija Redmejna ali bilo bi pogrešno ne reći da je apsolutno zasluženo dobio Oskara za svoju ulogu.

Poslednja izmena:

Скроз ок филм. Мислио сам да ћу се сморити, с обзиром на коментаре овде. Првих пола сата слабо, али после тога доста боље. Ефекти, физика, продукција одлични. За забаву, може препорука.

Ja eto nisam znao da je Amores Perros deo trilogije ni da ima više od jednog Pusher filma. Za 6, 2 i 1 na listi nikad čuo
Najbolji je treći deo Pushera ,kada Zaltko Burić i Slavko Labovic slušaju Cecu i tranžiraju "svinju" . Inače tim filmovima može da se doda Bleeder ,radila je ista ekipa ,tako da čine tetralogiju .
A moj doprinos podcenjenim trilogijama je
Infernal affairs , po tom filmu je snimio Skorseze Departed

Najbolji je treći deo Pushera ,kada Zaltko Burić i Slavko Labovic slušaju Cecu i tranžiraju "svinju" .
Nisam gledao. A od tog naši ljudi (glumci poreklom iz ex-YU) u skandinavskim filmovima se sećam da čim video ovog glumca Dejan Cukic u filmu In China They Eat Dogs prva misao mi je bila "ma šta danac, ovaj je garant neki crnogorac" 😂

Neće nešto da prikazuje Imdb linkove pa postavljam ovaj.
Odličan špijunski film, Kumberbaču baš leže ovakve uloge.

Nazad
Vrh Dno