Izgleda da više ne nude ništa. Ranije su se stvarno ponašale kao obične pripejd kartice, mogao je čak da se uzme i jedan Mega plan kao poklon dobrodošlice, ali su pre jedno mesečak dana počeli da ih blokiraju, verovatno zbog povećanog broja nerealizovanih zahteva za prenos u toku (pret)prazničnog perioda.
Ti svakako možeš da je ubaciš i vidiš šta će se desiti, ali nisu loše šanse da uopšte neće moći da se poveže na mrežu (uz poruku da broj nije dozvoljen), žalili su se na to već mnogi i u ovoj temi. Ukoliko se ipak poveže, očekuj da će raditi samo dolazni saobraćaj, budući da nemaš kredita, ali ne možeš ni da ga uplatiš, jer sistem blokira broj. Drugim rečima, čini se da sada u najboljem slučaju taj broj možeš da broj koristiš tri meseca za dolazni saobraćaj, jer se nakon toga suspenduje, a neko vreme kasnije i automatski deaktivira. Budući da ti tada stižu poruke, možeš čak da ga povežeš sa aplikacijom Moj A1, ali ona ništa neće prikazati, tj. pisaće neka greška, zaboravio sam tačno koja, a nemam snimak ekrana.
Svakako su nešto čudno uradili sa tim. Ako već ne žele da se privremeni brojevi koriste, ne znam zašto ih odmah ne deaktiviraju, kao što rade u slučaju uspešnog prenosa. Ovako je baš nejasno šta im je cilj. Da ponovim, sistemi za uplatu kredita uopšte ne vide te brojeve (isto važi za
onlajn uplatu), a navodno ih ne vide ni u poslovnicama, tj. računari im javljaju da su brojevi nepostojeći. S druge strane,
sistem za registraciju ih vidi kao registrovane, tako da je baš tehnička zavrzlama u pitanju.