Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

turisticka je covece ne moze a i takodje je samo data tkd ne moze da se prenosi mora biti voice (prepaid net vikend net ponesi net i hello stranger su samo data) bilo koja osim data kartice moze se prenositi

• Like
Reagovanja: dlz
Da li je neko prenosio A1 Hello stranger brojeve u drugu mrežu?
Ja sam razgovarao sa 2 agenta iz A1 i oba su mi rekla da se internet kartice ne mogu prenositi u drugu mrežu. Meni njihovo objašnjenje zvuči nelogično.
To što agenti pričaju odavno više nije relevantno. Ništa te ne košta da probaš, a postoji velika verovatnoća da i takav zahtev prođe.

To što agenti pričaju odavno više nije relevantno. Ništa te ne košta da probaš, a postoji velika verovatnoća da i takav zahtev prođe.
Pozvao sam i 3. put i operaterka je rekla da će ponovo proveriti sa nadležnom službom i da će mi poslati SMS. Nakon sat vremena dobio sam SMS sledeće sadržine:
Povodom Vaseg zahteva, izvrsena je provera u sistemu. Prenos Vaseg broja nije moguc. Vas A1

Da li ima trenutno neka bolja ponuda za pripejd internet nego mts Super Turist SIM (400GB) za 30 dana ?

Коначно активиран број пренет из А1.

Prilozi

• Screenshot_20260417_064728_Chrome.jpg
    Screenshot_20260417_064728_Chrome.jpg
    46.6 KB · Pregleda: 76
Da li neko moze da objasni sledece,
da li moraju da se uzmu ove kartice i na njima moze da se aktivira sledeci dodatak.
Da li je tako ili ovaj dodatak vazi za sve prip.sim?
Da li ovaj dodatak moze da se obnavlja sa mesecnim uplacenim kreditom ili pak moze samo jednom da se aktivira?

1TB 5G pripejd internet dodatak moze da se aktivira samo na "Moj pripejd" i "Sve cool" tarifama. Aktivira se jednom ali je potrebno na svakih 30 dana da se uplati 1000rsd, da bi se saobracaj produzio.

Hvala na odgovoru.
Sta se desava nakon isteka, da li moze da se ponovo obnovi ili ne?
Da li taj net 5G moze da se koristi isto i kao 4G?
Nigde nisam video podatak o brzinama?

Pozvao sam i 3. put i operaterka je rekla da će ponovo proveriti sa nadležnom službom i da će mi poslati SMS. Nakon sat vremena dobio sam SMS sledeće sadržine:
Povodom Vaseg zahteva, izvrsena je provera u sistemu. Prenos Vaseg broja nije moguc. Vas A1
Interesantno. Ja sam recimo početkom prošle godine prenosio broj koji mi je bio na Yettelovoj turističkoj kartici u A1 i sve je prošlo bez problema i bio sam dobio onaj besplatan mega plan na godinu dana. Tad sam išao direktno u A1 poslovnicu da podnesem zahtev za prenos, pre toga ništa nisam pitao one iz Yettela tipa da li je moguće prenositi broj koji je vezan na turističku karticu, ali sam pitao ljude u A1 poslovnici pre nego što sam podneo zahtev kao da li će biti problem što je yettelova turistička kartica u pitanju i rekli su mi da to nema nikakve veze.

Hvala na odgovoru.
Sta se desava nakon isteka, da li moze da se ponovo obnovi ili ne?
Da li taj net 5G moze da se koristi isto i kao 4G?
Nigde nisam video podatak o brzinama?
Moze da koristi i na 4G. Sto se tice brzina nigde ne pise nista da ima nekakvih ogranicenja, pretpostavljam da su brzine iste kao u moj pripejd i sve cool tarifama. Ne moze da se aktivira vise puta, jedino moze saobracaj koji nije potrosen da se prenosi u sledeci mesec ako se na svakih 30 dana uplati 1000rsd, do max 6 meseci.

hv
Interesantno. Ja sam recimo početkom prošle godine prenosio broj koji mi je bio na Yettelovoj turističkoj kartici u A1 i sve je prošlo bez problema i bio sam dobio onaj besplatan mega plan na godinu dana. Tad sam išao direktno u A1 poslovnicu da podnesem zahtev za prenos, pre toga ništa nisam pitao one iz Yettela tipa da li je moguće prenositi broj koji je vezan na turističku karticu, ali sam pitao ljude u A1 poslovnici pre nego što sam podneo zahtev kao da li će biti problem što je yettelova turistička kartica u pitanju i rekli su mi da to nema nikakve veze.
hvala,bas sam ja hteo da prenesem yettel turisticki u globatel.videcu ovih dana

Nazad
Vrh Dno