Ili ima spoj nule sa šasijom (uzemljenjem). FID reaguje i na takav spoj. Dakle može biti i do vlage. Probaj nekim fenom za kosu da prosušiš eletroniku u spoljašnjoj, ako ti je dostupna. Isto i onaj deo gde ulazi napojni kabl (klema). Ako ni to ne pomogne, zovi majstora, jer može biti svašta neštoAko ti je direktna linija osiguraca samo za klimu onda skini poklopac gdje se napon spaja kod klime. Mozda imas vlage pa napon "curi" prema uzemljenju.
Nisam bio kuci 10tak dana i ugasio sve, kad sam se vratio 10 stepeni u stanu. Sad vec 3 dana duvaju na max/boost i idu u defrost na pola sata. Nevidjeni ***** sto sam ih iskljucio, ali prva sezona grejanja na klime pa sam neiskusno to uradio, bolje da sam ih ostavio da rade i odrzavaju. Oasis na boost tuce preko 2.5kw, bar tako app pokazujeИсти случај последњих пар дана. Почело да ме смара, па свратио да видим како је код осталих. Реко да није нешто забаговало код мене 😀
U principu odvod kondenzata sj i uj treba da bude odvojenPozdrav svima! Sta raditi u ovakvim situacijama? Juce, na temperaturi od -4 prilikom defrosta, klima (HISENSE EnergyPro 12) je pocela da izbacuje vodu kroz unutrasnju jedinicu. Pretpostavljam da se crevo negde pri vrhu ili kod lulice zaledilo, te je protok vode onemogucen. Kako spreciti ovakve situacije?
Да би ти се враћало зеленим путем у унутрашњу, ваљда је зачепљење негде испод разделника, вероватно доле испод црвене линије, могуће и скроз при земљи.Pozdrav svima! Sta raditi u ovakvim situacijama? Juce, na temperaturi od -4 prilikom defrosta, klima (HISENSE EnergyPro 12) je pocela da izbacuje vodu kroz unutrasnju jedinicu. Pretpostavljam da se crevo negde pri vrhu ili kod lulice zaledilo, te je protok vode onemogucen. Kako spreciti ovakve situacije?
Ovako bude kod mene na vikendici kad budu minusi jos kosava uz to. Samo je bas slaba izolacija pa se nemogu zaliti.
Meni je moj monter rekao uvek prvo njega zovem pa ce on dalje da resava.Znali se koji je pravi način reklamacije Vivax klime?
Odem u prodavnicu gde sam kupio, jedan radnik mi kaže da prijavim kvar na KimTec Servis, drugi kaže da zovem onog koji je montirao da on utvrdi kvar.
Zvao ovoga što je montirao, on kaže "zovi me kasnije".
Uh, vidi minusa al je zaredalo...I to dobra
Sem kuka nista🤣Zaledila se voda od DF ispod klime a kako je krenulo moguce je da ce mi celu terasu zalediti pa cu morati u klizaljkama. Sta da radim, kako da sprecim i da li nesto moze da se sjebe?
Koja je ovo klima?U kakvom je stanju, dobro i radi...
Kako ti bre nije žao da je gledaš takvu?! 😅U kakvom je stanju, dobro i radi...
Nisam skinuo, sad sam probao ali me zent da ne polomim nešto.I skini lulicu/crevo sa spoljne dole, ako već nisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari