Produženo. Još jednom info iz kol centra. Na sajtu bi trebalo da to isprave... posle praznika, valjda 😄Na sajtu i dalje stoji da je (bilo) do 31. decembra, ali ne bi bio prvi put da neblagovremeno produže, tako da kažem.
Bilo par njih u početku pre mesec - dva, nakon toga niko...I, jel dobio neko sa isteklim besplatnim Mega plan onu ponudu za još 90 dana ovih dana ? 😂
Meni 15. januara ističe 12 meseci.
Samo ako kupis planPreneo broj i uzeo Mega plan 6m free, pitao u filijali za 100GB praznicnog poklona i receno mi da cu dobiti, aktivacija kaze u aplikaciji.
Trazim u aplikaciji nema, zvao podrsku kazu nemam pravo samo oni koji kupe Mega plan to dobijaju.
Ne, sli sam dobio na Viber poruku da aktiviram Top plan😄I, jel dobio neko sa isteklim besplatnim Mega plan onu ponudu za još 90 dana ovih dana ? 😂
Meni 15. januara ističe 12 meseci.
To sam i uradio, druže. Vratili su mi saobraćaj, a evo i njihovog odgovora:Pošalji prigovor i traži da ti vrate taj saobraćaj.
| Važenje kredita | Minimalna uplata | Suspenzija broja | Važenje kartice | |
|---|---|---|---|---|
| MTS i Globaltel | 3 meseca | 200 dinara | / | 12 meseci |
| Yettel | 2 meseca | 300 dinara | / | 13 meseci |
| A1 | 3 meseca | 200 dinara | 4 meseca | 5+ meseci |
Jasno je da je A1 najlošiji za održavanje broja u životu, što zbog toga što ga suspenduju mesec dana nakon isteka kredita, što zbog toga što zadržavaju pravo da ga ugase već nakon jednog meseca u suspenziji (to im je prema članu 11 aktuelnih opštih uslova, koje sam linkovao u tabeli).
Ja sam tražio informaciju o trajanju svoje kartice svuda, u Moj A1 aplikaciji i na sajtu, u kratkim kodovima, jedino se nisam setio da pozovem korisnički. I meni automat kaže da kartica važi do datuma isteka kredita.Pozvati njihov Korisnički i pritisnuti opciju 3.
Dobro ali samo daju ono u kvoti da arcis, ne možeš preko kvote. To je isto mana. 10 GB je 333 MB na dan ama ha sto nije preterano puno ako koristis negde gde nemas wifi. Ali opet dovoljno da preguras dnevne avanture između fva wifiDjubrad.Na tri broja si arcio godinu dana,za dzabe i nisu hteli da ti daju da arcis jos.
Pa da,em dzabe em ne moze preko kvote🤣🤣🤣😉Dobro ali samo daju ono u kvoti da arcis, ne možeš preko kvote. To je isto mana. 10 GB je 333 MB na dan ama ha sto nije preterano puno ako koristis negde gde nemas wifi. Ali opet dovoljno da preguras dnevne avanture između fva wifi
Imojima istekao, ali bez tog poklona.Juce mi je na 3 broja istekao megaplan free 12 meseci .. nigde nisu ponudili onih 90 dana dodatak free megaplan .. iskoristio sam nagomilani kredit da uplatim na mesec dana mega plan i dobio 100 gb poklon .. pa posle cemo da vidimo sta i kako ..
Vidim u A1 ima Mega plan za 1000 din i dobije se 100GB, da li ostaje 100GB ako se posle aktivira jeftiniji Top plan od 700 din? To je poklon, logično je da ostane?

Važi do kraja jednog mesečnog Mega plana u kome si ga aktivirao. Kada započne novi mesečni Mega plan imaš opciju da ga ponovo besplatno aktivaraš.Supruzi ističe danas ili sutra, takođe nema dodatnog poklona. Aktivirao sam joj Dobar plan, pa će podneti zahtev za prenos u Globaltel.
Pogledajte prilog 522809
Kao i sva "sitna" slova, formulacija je prilično nejasna. Da li važi do kraja tog jednog Mega plana koji aktiviraš ili važi sve dok aktiviraš Mega plan u kontinuitetu. Sudeći po poslednjoj rečenici, ja bih ipak rekao da tih 100 GB važe samo 30 dana.
Da odgovorim sebi, zvali me iz Globaltela i ponudili 6 meseci NEO pozive i SMS i 30 gb bez uplaćivanja kredita. Prihvatio. 🎉😁Pokrenuo prenos nekorištenog broja iz Globaltela u A1 juče ujutru. Mislim da neće ni zvati za ostanak u mreži. Broj je samo bio redovno dopunjavan sa 50 dinara. Dobiću ponovo 6 meseci mega plana 🤞😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari