Za divno čudo, u ponedeljak mi već kurir doneo zahtev za prenos broja i ugovor na potpis, a u utorak iniciran prenos broja. A1 mi ponudio 6x1 i 18x50%, uzeo paket Neo 5, neograničeni min/sms, 5+5 gb, a prvih 6 meseci neograničeni net.Pa ni nece se nista desavati dok ne dobijes posiljku iz Mts,verovatno u sredu,cetvrtak pa im se onda vrati pa tek onda mogu inicirati prenos i tek tada A1 vidi zahtev. Znaci,mozda ove nedelje mada ne bi se kladio obzirom s kim imas posla.😉
Da osnovni meni, ne secam se sta je pisalo tacno, promocija, samo za vas. Tu sam kliknuo i produzio. Uvece isteklo a ja ujutru usao i produzio.@boban01
U onom osnovnom meniju?
Kako znaš tačan trenutak?Ja ću saznati tek prekosutra da li je u Dodaci ili u Svi dodaci
Bilo je tvrdnji da se pojavljuje dan nakon isteka Mega plana do najduže narednog dana i posle toga volšebno nestaje. Zato ću sačekati da vidim da li će mi uopšte ponuditi ili ću uplaćivati Dobar plan, čisto koliko da ne propadne kredit pre nego što tražim prenos u Globaltel.Kako znaš tačan trenutak?
Kada se inače pojavljuje?
Ideš u opciju Moj broj, pa onda u Dodaci. Meni su na 2 broja dali (jedan u oktobru, drugi u novembru), a na ovom trećem, što sam ga preneo u decembru prošle godine, nisu dali.Gde se pojavi ova dodatna promocija 3 meseca Mega plana, onima kojima se pojavila?
Njemu je stigla poruka da će se sadržaj besplatno obnoviti, iako prolazi 12. mesec. Videćemo noćas.Trebalo bi da su u pravu. U poruci na koju se pozivaš bi trebalo da piše da se sadržaj automatski obnavlja do isteka promotivnog perioda. To je standardna poruka koja stiže uvek dan pre isteka mesečnog plana. Sutradan onda stiže poruka u kojoj piše da se sadržaj neće više obnavljati.
Noćas stigla nova poruka da se besplatni plan više ne obnavlja. Kupio Top plan. Kaže dovoljno mu.Njemu je stigla poruka da će se sadržaj besplatno obnoviti, iako prolazi 12. mesec. Videćemo noćas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari