Šta je novo?

Prepaid u Srbiji: tarife, promocije, iskustva, problemi..(FAQ u 1.postu)

Daju i jednokratni popust (za prvu aktivaciju) od 26% za freepaid, što sam pomenuo pre neki dan u ovoj temi o Globaltelu.

Pa ni nece se nista desavati dok ne dobijes posiljku iz Mts,verovatno u sredu,cetvrtak pa im se onda vrati pa tek onda mogu inicirati prenos i tek tada A1 vidi zahtev. Znaci,mozda ove nedelje mada ne bi se kladio obzirom s kim imas posla.😉
Za divno čudo, u ponedeljak mi već kurir doneo zahtev za prenos broja i ugovor na potpis, a u utorak iniciran prenos broja. A1 mi ponudio 6x1 i 18x50%, uzeo paket Neo 5, neograničeni min/sms, 5+5 gb, a prvih 6 meseci neograničeni net.
Mislim da sam napravio dobar posao.

To sam i ja dobio samo sto sam ja navalio da se nagodimo sto pre pa nisam imao zivaca cekati da se ugovor vrati u Mts pa otisao u Yettel😂.

Gde se pojavi ova dodatna promocija 3 meseca Mega plana, onima kojima se pojavila?

@boban01
U onom osnovnom meniju?
Da osnovni meni, ne secam se sta je pisalo tacno, promocija, samo za vas. Tu sam kliknuo i produzio. Uvece isteklo a ja ujutru usao i produzio.
Taj broj keva koristi , znaci nije nekoriscen broj. Posto se ovde javljale kolege da nisu dobijali dodatnih 90 dana.

Ja ću saznati tek prekosutra da li je u Dodaci ili u Svi dodaci
Kako znaš tačan trenutak?
Kada se inače pojavljuje?
Meni se pojavilo na 1/3 broju nekih mesec dana pred istek MP .

Kako znaš tačan trenutak?
Kada se inače pojavljuje?
Bilo je tvrdnji da se pojavljuje dan nakon isteka Mega plana do najduže narednog dana i posle toga volšebno nestaje. Zato ću sačekati da vidim da li će mi uopšte ponuditi ili ću uplaćivati Dobar plan, čisto koliko da ne propadne kredit pre nego što tražim prenos u Globaltel.

Мени се појавило док је трајао још месец дана.

Na dodacima je moglo odmah da se aktivira, na Svi dodaci je bilo sakriveno iza stavke "Bonus dobrodošlice" ili tako nečega. Uglavnom tražite u dodacima.

Do nedavno sam u A1 aplikaciji imao uvid u sva 3 pripaid broja, pa je jedan nestao, morao sam svaki put da ga prijavljujem putem SMSa, a sad ne mogu ni to, kod ne stiže!

Čudna situacija kod mene, odnosno mog deteta koje koristi besplatan mega plan od početka novembra prošle godine.
Očekivao sam još u novembru da istekne ali produžiše u novembu, pa i večeras. Piše da važi i sledećih mesec dana, do 18.1.2026. Hvala im, već 14 meseci imamo besplatan mega plan, bez da se pojavljivalo tih dodatnih 3 meseca

Meni je nestala opcija za poklon 3 meseca mega plana.
Bila je opcija i ja ******, rekoh, da sacekam istek trenutnog plana pa da aktiviram taj... Sada sam peasant

Nema automatske obnove, niti sam dobio 3 meseca Mega plana na 3 preneta broja od prošlog decembra, a nisam ni primetio ponudu mesec ili dva ranije da se pojavila.

Isto i kod mene. Nema, niti je bilo ponude za 90 dana. Jutros je istekao Mega plan, ovaj šestomesečni.

Negde sam procitao ali ne mogu sada da pronadjem. Sta Yettel nudi od dodataka na pripejdu i po kojoj ceni? Ono Yettel sve,min i poruke i slicno?

Zavisi od segmentacije. Mobtel/Mobi 062 paketi imaju povlašćene promocije, Telenor/Yettel pripejd redovne skuplje promocije, a novogodišnji pripejd od 500 50GB na 7 i od 700 100GB na 15 dana sa mogućnošću dokupa istog sadržaja bonusa dobrodošlice po gorepomenutim cenama pripejd kartica. Bonus dobrodošlice za prenos se možda čak i razlikuje, a od pre par godina ga aktiviraju tek posle 5-6 dana nakon uključenja kartice u mrežu.

Sve zavisi sta ti treba i koliko para zelis da das? Lika nije mrzelo da glavni broj vrati u Mts pocetkom septembra , a sad koristi rezervni u A1 (besplatan mega plan) vratice glavni u A1 i vezace 20 meseci besplatnog mega plana. Nije to lose 20 meseci ne placas pretplatu.
Znam za dve osobe koje produzavale besplatan plan za jos 3 meseca. Ali te brojeve koriste. Na nekim rezervnim njihovim brojevima nije bilo ponude za dodatnih 90 dana. Mada nisu pratili striktno u dan prestanka. Mozda gledaju nesto (koriscenje broja) i onda nekom daju 90 dana, nekom mesec dana. Ko bi znao koji im je kriterijum.
Nesto citao izjavu glavnog za A1 Srbija, sledece godine citiram: nastavljamo snaznu ekspanziju u fixnoj i mobilnoj telefoniji. Sta im to znaci, mozda ce biti nastavka nekih akcija za pripejd poput besplatnog mega plana, mozda nesto drugo. Ali znam da se opasni novci vrte u pripejdu, nisam verovao dok nisam video statistiku Ratela.
Bitno ko zeli da ustedi svakako ce moci na pripejdu A1 ili Globatel nadam se. 😃

Poslednja izmena:
Dobio sam poruku da se besplatan mega plan više neće obnavljati posle promo perioda i potrebno je da aktiviran novi. Uradio sam to nagomilanim kreditom od 1000 dinara. Drugoj osobi je stigla SMS poruka da se automatski plan produžava pri isteku promo perioda bez naplate noćas. U aplikaciji se ne pojavljuje ništa. On je prvi put preneo broj u A1. Možda je zbog toga dobio produženje promo perioda? Ja sam "šetao" između mreža. U kol centru kažu da promocija završava noćas i da je to generisana poruka. Kome verovati?

Trebalo bi da su u pravu. U poruci na koju se pozivaš bi trebalo da piše da se sadržaj automatski obnavlja do isteka promotivnog perioda. To je standardna poruka koja stiže uvek dan pre isteka mesečnog plana. Sutradan onda stiže poruka u kojoj piše da se sadržaj neće više obnavljati.

Trebalo bi da su u pravu. U poruci na koju se pozivaš bi trebalo da piše da se sadržaj automatski obnavlja do isteka promotivnog perioda. To je standardna poruka koja stiže uvek dan pre isteka mesečnog plana. Sutradan onda stiže poruka u kojoj piše da se sadržaj neće više obnavljati.
Njemu je stigla poruka da će se sadržaj besplatno obnoviti, iako prolazi 12. mesec. Videćemo noćas.

Da li pise negde do kog datuma vazi promocija prenosa broja i 6 meseci mega. (Do kog datuma moze da se prenese broj)

Piše, na dnu pripejd ponude, dodatne informacije, do 31.12.2025. (ako je ne produže)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno