Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Da li je nekome stigao Teclast P85T za 99 dinara?
Interesuje me valja li cemu?

@vp949

Evo i odgovora

Smanji cenu na 1 RSD

Pogledajte prilog 516178

realme Note70T 4GB+128GB - ( 17.449 ) 10.859 RSD
EAGET 2x8GB DDR4 - ( 13.524 ) 10.744 RSD
Kodak X200 spoljni SSD 512GB - ( 11.957 ) 5.801 RSD

Na ovom primeru ostaje da se iznos sa 6.851 snizi na 3x1RSD
Prvom porudzbinom od minimum 1.700 , umanjenje iznosi 1200
- na 5651 , svaka sledeca porudzbina oduzima 5% od vrednosti porudzbine

npr. sledeca je bila 1760 - umanjenje 88
5651 - 88 = 5563
da bi se stiglo do NULE , treba obaviti kupovine za jos 111.260 RSD 🙄 😵‍💫🙄
( ukupno minimum oko 114.700 )

Da li je beko provalio zašto na tablet neće da otvori linkove za flashsale. Otvori se temu aplikacija, ali u vidu browsera sa onom slikom skenirajte bar kod, kao da si otvorio u klasičnom browseru. Čak i kada se skenira bar kod opet ti otvori u temu aplikaciji ali kao browser?

Nagovorio kolegu koji nikad nista ne kupuje na Temu da proba taj flashsale mozda ga ukenja a trebao mu je fon svakako. Ovde preko linka je otvarao za A56 I nabode posle 4-5 puta. Stigao je relativno brzo I kaze mi preko fona u fazonu "šta *** nema ni punjač". Ja nevera. Meni ni posle mesec dana ništa, mada bilo je dana kad zaboravim uveče. Ali tu nema pravila izgleda.

Da li je beko provalio zašto na tablet neće da otvori linkove za flashsale. Otvori se temu aplikacija, ali u vidu browsera sa onom slikom skenirajte bar kod, kao da si otvorio u klasičnom browseru. Čak i kada se skenira bar kod opet ti otvori u temu aplikaciji ali kao browser?
Izbrisi pa ponovo instaliraj Temu aplikaciju.

Купио сам нешто 3.12. па сам отказао, али сам изгледа грешком поврат пребацио у кредит, или нисам.
Хтео сам да се паре врате на рачун.

Тај кредит је стајао неко време, нисам ни проверавао.

Данас да купим нешто кредитом а скинуо ми опет са рачуна.
Кредита нема а ни паре нису враћене на рачун.

Не знам која је фора са оним кредитима, до сада сам увек куповао картицом.

Prilozi

• Screenshot_2026-01-06-17-00-35-398_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2026-01-06-17-00-35-398_com.einnovation.temu.jpg
    4.5 KB · Pregleda: 120
  • Screenshot_2026-01-06-22-27-50-859_com.einnovation.temu.jpg
    Screenshot_2026-01-06-22-27-50-859_com.einnovation.temu.jpg
    4.5 KB · Pregleda: 94
Prvi put dobijam ovu ponudu. Ako sam dobro razumeo, a chatgpt dobro pojasnio, da bih dobio one 3 stvari besplatno treba da potrošio 6x po 1200 dinara (mininalno) plus jos jedna manja porudzba?
I ja je dobijam vec neko vreme. Mislim da je navlakusa koja se ne isplati (ali nisam probao).
treba da prikupis jos "samo" 7805din da bi dobio ove tri stvari za 1din.
Za prvu porudzbinu - moras verovatno da potrosis 1700din (Ako ti je to min order), i za nju ces dobiti 1200 din.
Kul, onda treba da prikupis "samo" jos 6605din.. E za to ti racuna 5% (sitan detalj, posto 5->100 vazi samo za prvi order!)... Znaci treba da potrosis jos 6605/0.05 = 132100din... Pa ti izracunaj da li ti se ta tri itema isplate...

Купио сам нешто 3.12. па сам отказао, али сам изгледа грешком поврат пребацио у кредит, или нисам.
Хтео сам да се паре врате на рачун.

Тај кредит је стајао неко време, нисам ни проверавао.

Не знам која је фора са оним кредитима, до сада сам увек куповао картицом.
otvori credit balance history i pogledaj gde je otišao
Screenshotovi su ti crni

Verovatno nisi obratio paznju, cena prozvoda za kupovinu kreditom nije ista kao cena za kupovinu sa novcem.
Prilikom kupovine si verovatno imao jednu cenu, nisi ulazio u proizvod nego si ga odma dodao u korpu ili nisi obratio paznju ali ispod cene pise sitnim trcecim slovima da ce nakon kupovine kredit biti umanjen za toliko i toliko, obicno je to duplo skuplje, a kako dodajes vise predmeta cena za predmete se povecava.
Tebi je verovatno skinut kredit i ono sta je falilo sa racunara.

Ja sam tako prosao sa nekim sitnicama, listam i neke sitnice mi se pokazale za 0 dinara, ja reko aj ako je dzabe da ih porucim, dodao sam 5-6 sitnica po nula dinara i nakon izvrsenog placanja skinusemi vise od 1900 kredita, odma storniram to sto sam pazario da mi se kredit vrati i posle skontam o cemu se radi. Pise nula dinara ali sitnim slovima ispod pise nakon kupovine bice skinuto toliko i toliko kredita.
I na kraju njihova prica da je 1 kredit = 1 dinar pada u vodu jer ako nesto 0 dinara onda je to i 0 kredita.

Verovatno nisi obratio paznju, cena prozvoda za kupovinu kreditom nije ista kao cena za kupovinu sa novcem.
Prilikom kupovine si verovatno imao jednu cenu, nisi ulazio u proizvod nego si ga odma dodao u korpu ili nisi obratio paznju ali ispod cene pise sitnim trcecim slovima da ce nakon kupovine kredit biti umanjen za toliko i toliko, obicno je to duplo skuplje, a kako dodajes vise predmeta cena za predmete se povecava.

Ja sam tako prosao sa nekim sitnicama, listam i neke sitnice mi se pokazale za 0 dinara, ja reko aj ako je dzabe da ih porucim, dodao sam 5-6 sitnica po nula dinara i nakon izvrsenog placanja skinusemi vise od 1900 kredita, odma storniram to sto sam pazario da mi se kredit vrati i posle skontam o cemu se radi. Pise nula dinara ali sitnim slovima ispod pise nakon kupovine bice skinuto toliko i toliko kredita.
I na kraju njihova prica da je 1 kredit = 1 dinar pada u vodu jer ako nesto 0 dinara onda je to i 0 kredita.

Zašto konstantno dovodiš ljude u zabludu?

Zašto konstantno dovodiš ljude u zabludu?
Prvo da ispravim jednu rec iz mog predhodnog posta jer nemam vise mogucnost edita, umesto racuna napisao sam racunara.

Drugo, nikog ja ne dovodim u zabludu, to sto pisem kod mene je tako, a ne verujem bas da sam jedini slucaj i da kod nekog drugog nije isto.

Ovo ti care veze nema sto si napisao, bukvalno nigde blage...

Upravo tako. Daj nam screen shot

Prilozi

• Screenshot_20260107-121030.png
    Screenshot_20260107-121030.png
    612 KB · Pregleda: 125
Evo screen shot
Prva slika je cena kad se listaju predmeti
Druga slika je cena kad se udje u predmet, ispod pise cena ali uvecana i toliko skida kredita

Prilozi

• temu 2.jpg
    temu 2.jpg
    33.6 KB · Pregleda: 118
  • temu 1.jpg
    temu 1.jpg
    96.3 KB · Pregleda: 124
Trenutno kupujem preko QQQQ. Trebaju mi punjive baterije i ovde mi ponude besplatno 4 komada (regularna najniža cena je 700 dinara). Uslov je da kupim nesto od 1000 dinara. I kupim još jedno pakovanje anje od 5 komada za 1077 dinara). Pošto sam svakako planirao nekoliko desetina ovih baterija ovo mi ispadne dobra ponuda za 120 din po bateriji (preko 30% jeftinije).
Dodatno dobijem na kraju nesto sto vredi par hiljada.

213+145=358 i druga slika 358 din.
Jedno iz korpe sa vise proizvoda odbijen kredit, drugo direktno iz prodavnice odbijena cena celokupnim kreditom...

Da li je neko narucivao proizvode slicne ovom?
Da li rade normalno ili posle par paljenja crknu?
1000026342.jpg

Može li neko malo detaljnije da mi objasni foru sa flashsale01. Pokušavao sam da nađem ovde ali se pogubim u gomili postova. Kada god ukucam piše da je expired. Koliko sam razumeo to je aktivno samo u 20:00? I treba da se možda uđe preko nekog linka a ne samo da se ukuca?

Нисам ништа разумео.

3.12. сам нешто поручио па откатао, паре су скинуте са рачуна али нису рефундиране.
То је ваљда био неко кредит да купим касније. Око 3900.
Нису они кредити који они дају као промоцију него праве паре.

Тек јуче сам непто поручио за ~1700, али је скинуто са рачуна.

Не знам где је нестало оних ~ 3900?

Нисам ништа разумео.

3.12. сам нешто поручио па откатао, паре су скинуте са рачуна али нису рефундиране.
То је ваљда био неко кредит да купим касније. Око 3900.
Нису они кредити који они дају као промоцију него праве паре.

Тек јуче сам непто поручио за ~1700, али је скинуто са рачуна.

Не знам где је нестало оних ~ 3900?
ovde proveri gde je otišao kredit. Kredit je kredit bez obzira da li je od cancelovane porudžbine ili promocije. Ako si odabrao refund u obliku kredita onda ti ne vraćaju ništa na račun

Prilozi

• Screenshot_20260107_174415.jpg
    Screenshot_20260107_174415.jpg
    47.4 KB · Pregleda: 73
Ок је то, али скинули су 3199 и још 1700 са рачуна. Поруџбина је 1700.1000008317.jpg

Prilozi

• 1000008316.jpg
    1000008316.jpg
    81 KB · Pregleda: 48
Jel neko dobio promociju 1 RSD DEAL?
Da li se stvarno mogu dobiti proizvodi za 1 din. Imam kredita koji jos nisam potrosio. Stavljam velike iznose u korpu za narudzbinu ali nikako da zadnji proizvod (na slici) dobijem za dinar.
Screenshot_20260107_195541_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg

Čitaj uslove tj. sitna slova. Stvarno se mogu dobiti za 1 dinar, ali pre toga moraš da kupiš proizvode koji srazmeno odgovaraju ceni onoga što kupuješ za dinar. Na primer kupiš šta ti treba za 50.000 dinara, i onda dobiješ za 1 dinar što inače vredi 15.000 dinara. (cifre sam lupio). Znači moraš regularno prvo da potrošiš dosta novca kako bi se njima isplatilo da ti to prodaju za 1 dinar.
Isto kao kad u prodavnici kažu "treći najjeftiniji artikal za 1 dinar".

Čitaj uslove tj. sitna slova. Stvarno se mogu dobiti za 1 dinar, ali pre toga moraš da kupiš proizvode koji srazmeno odgovaraju ceni onoga što kupuješ za dinar. Na primer kupiš šta ti treba za 50.000 dinara, i onda dobiješ za 1 dinar što inače vredi 15.000 dinara. (cifre sam lupio). Znači moraš regularno prvo da potrošiš dosta novca kako bi se njima isplatilo da ti to prodaju za 1 dinar.
Isto kao kad u prodavnici kažu "treći najjeftiniji artikal za 1 dinar".
Kad se jednom izaberu ova tri proizvoda za 1din nema menjanja. Pogresio sam sto sam stavio skuplje proizvode. Tako da cu preskociti ovu promociju. Nemam vise claim credit. Evo vec 2 dana. Poslednjih 10-15 dana svaki dan sam imao ponudu 7300 za kupovine preko 9.000. Zadnju kupovinu imao u decembru a i krajem decembra stigao tablet Teclast T60Ai kupljen na flashsale za 99 din.

Nazad
Vrh Dno