Evo i odgovora
Smanji cenu na 1 RSD
Pogledajte prilog 516178
realme Note70T 4GB+128GB - ( 17.449 ) 10.859 RSD
EAGET 2x8GB DDR4 - ( 13.524 ) 10.744 RSD
Kodak X200 spoljni SSD 512GB - ( 11.957 ) 5.801 RSD
Na ovom primeru ostaje da se iznos sa 6.851 snizi na 3x1RSD
Prvom porudzbinom od minimum 1.700 , umanjenje iznosi 1200
- na 5651 , svaka sledeca porudzbina oduzima 5% od vrednosti porudzbine
npr. sledeca je bila 1760 - umanjenje 88
5651 - 88 = 5563
da bi se stiglo do NULE , treba obaviti kupovine za jos 111.260 RSD 🙄 😵💫🙄
( ukupno minimum oko 114.700 )
Hvala! Bas lose...
Izbrisi pa ponovo instaliraj Temu aplikaciju.Da li je beko provalio zašto na tablet neće da otvori linkove za flashsale. Otvori se temu aplikacija, ali u vidu browsera sa onom slikom skenirajte bar kod, kao da si otvorio u klasičnom browseru. Čak i kada se skenira bar kod opet ti otvori u temu aplikaciji ali kao browser?
I ja je dobijam vec neko vreme. Mislim da je navlakusa koja se ne isplati (ali nisam probao).Prvi put dobijam ovu ponudu. Ako sam dobro razumeo, a chatgpt dobro pojasnio, da bih dobio one 3 stvari besplatno treba da potrošio 6x po 1200 dinara (mininalno) plus jos jedna manja porudzba?
otvori credit balance history i pogledaj gde je otišaoКупио сам нешто 3.12. па сам отказао, али сам изгледа грешком поврат пребацио у кредит, или нисам.
Хтео сам да се паре врате на рачун.
Тај кредит је стајао неко време, нисам ни проверавао.
Данас да купим нешто кредитом а скинуо ми опет са рачуна.
Кредита нема а ни паре нису враћене на рачун.
Не знам која је фора са оним кредитима, до сада сам увек куповао картицом.
Verovatno nisi obratio paznju, cena prozvoda za kupovinu kreditom nije ista kao cena za kupovinu sa novcem.Данас да купим нешто кредитом а скинуо ми опет са рачуна.
Кредита нема а ни паре нису враћене на рачун.
Verovatno nisi obratio paznju, cena prozvoda za kupovinu kreditom nije ista kao cena za kupovinu sa novcem.
Prilikom kupovine si verovatno imao jednu cenu, nisi ulazio u proizvod nego si ga odma dodao u korpu ili nisi obratio paznju ali ispod cene pise sitnim trcecim slovima da ce nakon kupovine kredit biti umanjen za toliko i toliko, obicno je to duplo skuplje, a kako dodajes vise predmeta cena za predmete se povecava.
Tebi je verovatno skinut kredit i ono sta je falilo sa racunara.
Ja sam tako prosao sa nekim sitnicama, listam i neke sitnice mi se pokazale za 0 dinara, ja reko aj ako je dzabe da ih porucim, dodao sam 5-6 sitnica po nula dinara i nakon izvrsenog placanja skinusemi vise od 1900 kredita, odma storniram to sto sam pazario da mi se kredit vrati i posle skontam o cemu se radi. Pise nula dinara ali sitnim slovima ispod pise nakon kupovine bice skinuto toliko i toliko kredita.
I na kraju njihova prica da je 1 kredit = 1 dinar pada u vodu jer ako nesto 0 dinara onda je to i 0 kredita.
Prvo da ispravim jednu rec iz mog predhodnog posta jer nemam vise mogucnost edita, umesto racuna napisao sam racunara.Zašto konstantno dovodiš ljude u zabludu?
Ovo ti care veze nema sto si napisao, bukvalno nigde blage...Verovatno nisi obratio paznju, cena prozvoda za kupovinu kreditom nije ista kao cena za kupovinu sa novcem.
Prilikom kupovine si verovatno imao jednu cenu, nisi ulazio u proizvod nego si ga odma dodao u korpu ili nisi obratio paznju ali ispod cene pise sitnim trcecim slovima da ce nakon kupovine kredit biti umanjen za toliko i toliko, obicno je to duplo skuplje, a kako dodajes vise predmeta cena za predmete se povecava.
Ja sam tako prosao sa nekim sitnicama, listam i neke sitnice mi se pokazale za 0 dinara, ja reko aj ako je dzabe da ih porucim, dodao sam 5-6 sitnica po nula dinara i nakon izvrsenog placanja skinusemi vise od 1900 kredita, odma storniram to sto sam pazario da mi se kredit vrati i posle skontam o cemu se radi. Pise nula dinara ali sitnim slovima ispod pise nakon kupovine bice skinuto toliko i toliko kredita.
I na kraju njihova prica da je 1 kredit = 1 dinar pada u vodu jer ako nesto 0 dinara onda je to i 0 kredita.
Uzeo sam neki za 4000,nisam ga jos imao prilike testiram za paljenje,pumpa dobro.Da li je neko narucivao proizvode slicne ovom?
Da li rade normalno ili posle par paljenja crknu?
Pogledajte prilog 522236
Нисам ништа разумео.Verovatno nisi obratio paznju, cena prozvoda za kupovinu kreditom nije ista kao cena za kupovinu sa novcem.
ovde proveri gde je otišao kredit. Kredit je kredit bez obzira da li je od cancelovane porudžbine ili promocije. Ako si odabrao refund u obliku kredita onda ti ne vraćaju ništa na računНисам ништа разумео.
3.12. сам нешто поручио па откатао, паре су скинуте са рачуна али нису рефундиране.
То је ваљда био неко кредит да купим касније. Око 3900.
Нису они кредити који они дају као промоцију него праве паре.
Тек јуче сам непто поручио за ~1700, али је скинуто са рачуна.
Не знам где је нестало оних ~ 3900?
proveri racun porudzbine i javi se supportuОк је то, али скинули су 3199 и још 1700 са рачуна. Поруџбина је 1700.Pogledajte prilog 522278
Kad se jednom izaberu ova tri proizvoda za 1din nema menjanja. Pogresio sam sto sam stavio skuplje proizvode. Tako da cu preskociti ovu promociju. Nemam vise claim credit. Evo vec 2 dana. Poslednjih 10-15 dana svaki dan sam imao ponudu 7300 za kupovine preko 9.000. Zadnju kupovinu imao u decembru a i krajem decembra stigao tablet Teclast T60Ai kupljen na flashsale za 99 din.Čitaj uslove tj. sitna slova. Stvarno se mogu dobiti za 1 dinar, ali pre toga moraš da kupiš proizvode koji srazmeno odgovaraju ceni onoga što kupuješ za dinar. Na primer kupiš šta ti treba za 50.000 dinara, i onda dobiješ za 1 dinar što inače vredi 15.000 dinara. (cifre sam lupio). Znači moraš regularno prvo da potrošiš dosta novca kako bi se njima isplatilo da ti to prodaju za 1 dinar.
Isto kao kad u prodavnici kažu "treći najjeftiniji artikal za 1 dinar".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari