Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

1. Video sam tu fusnotu.

2. Ako neko ima volje da pravi tockove koji nemaju stvarnu svrhu, to povecava verovatnocu da su napravili i takmicenje u brzom kliktanju koje nema stvarnu svrhu. To je jedini razlog zbog kog sam spominjao tocak.

3. Ta pokretna slika tocka bi svakako bila animacija, cak i da tocak ima stvarnu svrhu, tako da samo mlatis po toj tastaturi bez rezona i provociras od rane zore.

* Crveni cvarak se dodeljuje muckim provokatorima za LOL ruganje.

Nije u pitanju nikakvo ruganje, ako si tako shvatio - zao mi je zbog toga.

2. Tako nekako i jeste. Naravno da to ima svoju svrhu, evo npr. ovde se piše u krug o tome već nedeljama, prave se strategije, a ustvari iza je algoritam koji dodeljuje nagrade.

Što se tiče famoznih “točkova”… Svako može da pozove taj promo kucanjem u search…. Npr.

IMG_0880.jpeg

Muljaju kako im dodje, mnogi ce pristati na to, tako da gde prodje, prodje. Činjenica je da se te neke pare zaista povrate, ali te i tu drndaju da vraćaš deo po deo nedelju dana, a ako zaboraviš neki dan, ko te šljivi.
Evo jos jedan primer, kupio sam predmet koji sam platio nesto vise od 1400 dinara i taj predmet nisu imali na stanju pa su mi ponudli da taj predmet izbacim iz paketa i da mi vrate novac ali je njihova procenjena vrednost sad 1110 dinara, znaci vise od 300 dinara su hteli da maznu.
Ako ga oni toliko procenjuju zasto mi nisu naplatili 1110 dinara.
Ja sam naravno to odbio i rekao pricekacu jos par dana, danas dobijem poruku da je paket poslat, dobili su predmet koji nisu imali.

Evo jos jedan primer, kupio sam predmet koji sam platio nesto vise od 1400 dinara i taj predmet nisu imali na stanju pa su mi ponudli da taj predmet izbacim iz paketa i da mi vrate novac ali je njihova procenjena vrednost sad 1110 dinara, znaci vise od 300 dinara su hteli da maznu.
Ako ga oni toliko procenjuju zasto mi nisu naplatili 1110 dinara.
Ja sam naravno to odbio i rekao pricekacu jos par dana, danas dobijem poruku da je paket poslat, dobili su predmet koji nisu imali.
netačno, vraćaju plaćen iznos bez obzira da li se cena u medjuvremenu promenila. Ne postoje nikakvi procenjeni iznosi

Meni je poenta cele priče da treba biti veoma pazljiv sa njima pri kupovini, osim ako idete na klasičnu kupovinu gde proizvode platite onoliko koliko piše, cena vam odgovara, narokate minimum i to je to. Treba biti strpljiv, pazljiv, ne nasedati lako na milione koje nude jer na prvi pogled sve sljasti, vrti se, non stop neki kuponi, ponude, "you're in luck" fazoni, 300 čuda, a ispod svakog cuda 200 fusnota.

Mi smo za njih klijenti kojima zele da nesto prodaju i njima je to jedino bitno, jer bez nas nema ni njih. Sve te akcije, popusti, kuponi i slicno, sve se to njima isplati na kraju dana, ne brinem se ja za njih. Sto vise prodaju, vise im odgovara, zato i nude sve sto nude.

Uglavnom, ne bih dalje u ovu pricu, svako radi sta mu odgovara, nismo svi isti.
Aplikaciju neću obrisati, nastaviću da kupujem kad mi sta odgovara, ako mogu da "ućarim" negde nesto uz neku akciju, to cu i da uradim (pod uslovom da mi odgovara) i molim lepo.

pa to je onoliko koliko si platio taj predmet. Posto nema nikakvih troskova, oduzimanja i sl. procena je tacna, 1110din. Nisu oni naknadno procenili vrednost toga pa da tu rec tako shvatis

estimated refund amount

Sigurno jeste, vracali su mi novac par puta i uvek sam imao vise predmeta kupljenih zajedno i uvek sam koristio kupone.
Kada vrate novac za taj jedan vrednost umanje procentualno u odnosu na vrednost cele kupovine.
Ako je cela bila 10000, taj predmet 5000 a ja iskoristio kupon od 2000 (ne postoji ali zbog lakse racunice) i platio 8000 - vracaju 4000.

Jos nisam imao iskustvo da oni nesto lose obracunaju po tom pitanju.

Drugar mi je pre nekoliko dana na Flash sale 01 osvojio mobilni telefon Samsung A56 za 99 dinara.
Kinezi su poslali telefon i trenutno je na putu za Srbiju.
Moje pitanje je da li je to original Samsung ili je u pitanju neki clone?

Svasta ovde pisemo , ne secam se svega 🙁

Da li je neko "osvojio" Sharp Aquos Sense 9 5G za 99 dinara ?

Kakav je to telefon - da li moze da se poredi sa Xiaomi RN 13,14 / Magic Lite 6,7 / Galaxy A5x serijom...

Svasta ovde pisemo , ne secam se svega 🙁

Da li je neko "osvojio" Sharp Aquos Sense 9 5G za 99 dinara ?

Kakav je to telefon - da li moze da se poredi sa Xiaomi RN 13,14 / Magic Lite 6,7 / Galaxy A5x serijom...
Hvale ga u postovima #5,437 i #6,064
"Japanac" koji inače nema uvoznika za naše tržište a mislim da definitivno jeste u rangu gornjih "Korejaca/Kineza".

qqqq zaglupeo načisto, nagrade su trulex u odnosu na ono što je bilo u prethodnom krugu (nije da se žalim, aliii... 😛)

Nego zna li neko koja je forma sa Farmland igricom, zalivanje kao na Aliju ili navlakuša kao i ostale sa "free" proizvodima po temuu (u istoj sekciji se i nalazi, danas sam je slučajno videla)?

Ja nemam nikakvu igru u temuu(kao sto ima alij)

U Play & Earn sekciji, pored regularne dve gluposti (hattrick i još jedna) sad ima i ova treća 😛

Ja tu sekciju ni nemam lol daj slikaj da vidimo sta je to?

👇

Prilozi

• temu-01.png
    temu-01.png
    356.5 KB · Pregleda: 68
  • 1000002517.png
    1000002517.png
    226 KB · Pregleda: 58
  • 1000002518.png
    1000002518.png
    705 KB · Pregleda: 117
Jel još uvek traje taj flash sale i kako se pristupa toj sekciji?
Traje uvek, u pretrazi kucaj flashsale01 da bi pristupio stranici, ili klikni na bilo koju "Vi ste najstrašniji prevaranti" reklamu na FB/Instagramu 🙂

Pokusavam da farmam sad ovo @zeka81 pa javljam sta se desava. Za sada je navlakusa ali deluje mi da je nesto manja navlakusa od one sa zalivanjem na aliju 😀

Zakucao sam na 97% sutra nastavljam.

Evo mali update, ukupno 5 ljudi (uključujući mene) iz moje okoline je osvojilo A56, drugaru je stigao neki dan, prodao ga odmah dalje, hronološki bi trebalo sledeći meni da stigne. Ne postoji nikakva fora, od 20:00 do 20:10 se udje na "flashsale01" i klikne se na narandžasto dugme i to je to, samo malo sreće treba, ovo je prvi put da osvojim nešto vrednije od 100din. U pitanju je Temu reklama na Instagram storijima ako nekome znači.

Evo mali update, ukupno 5 ljudi (uključujući mene) iz moje okoline je osvojilo A56, drugaru je stigao neki dan, prodao ga odmah dalje, hronološki bi trebalo sledeći meni da stigne. Ne postoji nikakva fora, od 20:00 do 20:10 se udje na "flashsale01" i klikne se na narandžasto dugme i to je to, samo malo sreće treba, ovo je prvi put da osvojim nešto vrednije od 100din. U pitanju je Temu reklama na Instagram storijima ako nekome znači.
Nas dvoje već 4 dana za redom uleti na vreme, klikne narandžasto dugme, odmah iskoči sold out

Prvi put dobijam ovu ponudu. Ako sam dobro razumeo, a chatgpt dobro pojasnio, da bih dobio one 3 stvari besplatno treba da potrošio 6x po 1200 dinara (mininalno) plus jos jedna manja porudzba?

Prilozi

• Screenshot_20260105_153538_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    Screenshot_20260105_153538_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
    128.9 KB · Pregleda: 96
Nazad
Vrh Dno