Prosto čekaš da te izvuče algoritam, mislim da je stvar random, nekima se posreći posle par dana a nekima tek nakon više meseci.Da li imate taktiku da osvojite nagrade za 99. Na koji način refrešujete stranicu. Ja već mesec dana pokušavam i svaki put u 8 kada refrešujem i kliknem kupi odmah ispiše prodato. Kako da povećam šanse da dobijem nagradu.
Da li si ikada nešto reklamirao tj. tražio da ti vrate novac, kredit ili pošalju ponovo? Koliko si do sad potrošio novca na Temu? Da li si uspeo da kupiš nešto za 99 dinara?Zna li neko zašto je meni minimum za checkout 2100 dinara, a ženi 1700 dinara?
Od čega to zavisi?
Znači, na njenom nalogu nije još naručeno regularno sa minimalnim chekout-om, koji je 1700 dinara.
Da nije to samo za prvu porudžbinu, a posle se prag minimuma pomera?
koliko se secam bilo je totalno neisplativo, pravila oko dobijanja zvezdica su bas zamrsena. Pise mi expired pa ne mogu da pogledam jel sad drugacije. Pritisni na to (i) kod 100% stars back per eligible order to get free giftsPitanje - da li se neko sreo sa ovom "promocijom"
"star gift000"
lici na claimgift, ali nije ista promocija.
"Poklona" realno ima za 12-14k (ovih 20420 je prenaduvano kao i uvek).. Da li ako ovde sada odjednom kupim za 12001 dinar dobijam "poklone" jedan po jedan kao za "claimgift", ili je ovo samo jedan od mnogo mnogo koraka kako to nekad ume da bude?
Ma sve je navlakusa ili je njihova kineska matematika drugacija od nase.Ja svakako mislim da je kod njih sve predefinisano. Od onih tockova koji se kao vrte, do ovoga, tj. ovo za 20:05 moze da bude samo jos jedan od dokaza za takav stav.
Da, to je taj.@nikornla
A o kom proizvodu se radi, ako nije tajna?
Cisto da vidimo da li ce da se javi neko ko je mlatio po ekranu za to isto u 20:00, a izbacilo mu prangiju.
Ja svakako mislim da je kod njih sve predefinisano. Od onih tockova koji se kao vrte, do ovoga, tj. ovo za 20:05 moze da bude samo jos jedan od dokaza za takav stav.
Edit:
Aha, sad vidim da je u pitanju tablet Teclast T60Ai, pa ako je jos neko pokusavao za taj isti 01.01.2026. pre 20:05, i bio odbijen, sve bi bilo jasno.
Muljaju kako im dodje, mnogi ce pristati na to, tako da gde prodje, prodje. Činjenica je da se te neke pare zaista povrate, ali te i tu drndaju da vraćaš deo po deo nedelju dana, a ako zaboraviš neki dan, ko te šljivi.
Ovo menja dosta..Znaci da nema veze da budes brz..vec kako te algoritam izabere....Pre dva dana sam se nakačio par minuta pre 20h i nista nisam dobio, cak ni ono "kreće u 8pm". Probam i posle 8, i dalje nista. Probam posle pola sata, kaze sutra u 8pm. Reko mene ovde neko zaje*ava.
Danas probam u tipa 20:05 i ladno mi ponudi da kupim, reko klikci "buy" dok jos možeš.
Da, to je taj.
@zexxxx, da i ja sam primetio to sa procentima da blage veze sa matematikom nema, tj ko zna na koju osnovicu oni stave tih 200, 300, 1000 procenata.
Muljaju kako im dodje, mnogi ce pristati na to, tako da gde prodje, prodje. Činjenica je da se te neke pare zaista povrate, ali te i tu drndaju da vraćaš deo po deo nedelju dana, a ako zaboraviš neki dan, ko te šljivi.
@nikornla
Ja svakako mislim da je kod njih sve predefinisano. Od onih tockova koji se kao vrte, do ovoga, tj. ovo za 20:05 moze da bude samo jos jedan od dokaza za takav stav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari