Ma prica se o ultri, dvojka i trojka.😂
Koje boje je tvoj AW 11?Evo već puna 3 meseca kako sam na AW 11 (46mm) i u odnosu na prethodni AW8 najveće unapređenje je baterija. Punimo se svaki drugi dan, u ta dva dana je i jedan trening, dakle neko uobičajeno korišćenje. Ne koristim AOD. Naravno, i displej je em veći em sjajniji, a što se same funkncionalnosti tiče tu i nema neke bitne razlike osim praćenje apnee koju nemam, i pritiska, opcija koja kod nas nije dostupna ali ću je aktivirati koliko sledeće nedelje čim pređem preko. Ultra mi nije bila predmet interesovanja i kupovine, pa to nisam ni uzimao u obzir.
Meni Ultra 2 maši razdaljinu dok trčim na traci, na 5km po traci ona izmeri npr. 4km, probao više traka i isto je. Ima li još neko situaciju?
Na traci i Garmin forerunner koji je bas za trcanje ne moze da pogodi tacnu razdaljinu. Prosto ne postoji precizan nacin da je izmeri, jer ti fakticki trcis u mestu u zatvorenom prostoru. Na Garmini postoji opcija da rucno izmenis razdaljinu, odnosno da upises onu sa trake, ukoliko ne odgovara onoj koju sat pokazuje.Meni Ultra 2 maši razdaljinu dok trčim na traci, na 5km po traci ona izmeri npr. 4km, probao više traka i isto je. Ima li još neko situaciju?
Kako? Meni nudi opciju samo unosa govora koji postaje tekstMože defaultna radi normalno.
Ova mi je ok, ali mi je suludo dati 400 za narukvicu.. Moze ip 14 da se uzme za te pare.
Pogledajte prilog 521907
Samo otvorio sajt da vidim sta ima u ponudi.. i jos brze zatovrio.koja pritom nije ni predvidjena za Watch Ultra.
Koliko ja znam ona ima safir,tako da je nepotrebno.Dobro je moze na rate😀
Uzeo sam Ultra 3 pre neki dan i dobio onu zastitu za ekran. Jel stavljao to neko, da li je potrebno uopste?
Ima safir, ali nije ekran problem nego lajsne koje su od mekanog titanijuma.Koliko ja znam ona ima safir,tako da je nepotrebno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari