Šta je novo?

Apple Watch

Ma prica se o ultri, dvojka i trojka.😂

Evo već puna 3 meseca kako sam na AW 11 (46mm) i u odnosu na prethodni AW8 najveće unapređenje je baterija. Punimo se svaki drugi dan, u ta dva dana je i jedan trening, dakle neko uobičajeno korišćenje. Ne koristim AOD. Naravno, i displej je em veći em sjajniji, a što se same funkncionalnosti tiče tu i nema neke bitne razlike osim praćenje apnee koju nemam, i pritiska, opcija koja kod nas nije dostupna ali ću je aktivirati koliko sledeće nedelje čim pređem preko. Ultra mi nije bila predmet interesovanja i kupovine, pa to nisam ni uzimao u obzir.

Ma prica se o ultri, dvojka i trojka.😂

Pa isto je, čuješ zameni dvojku za troku zbog bržeg procesora (koji WatchOS itekako ume da iskoristi) i veće autonomije, koju su dobili tako što su promenili metodologiju testiranja.
Ajde da si rekao bolji ekran, pa nekako i da prođe priča, ali SoC - nikako.

S10 i S9 chip su potpuno isti, nema tu nekog unapredjenja brzine niti bilo cega. Znaci od serije 9 do serije 11 (Ultra 3) nema pomaka u brzini niti efikasnosti chip-a.

Evo već puna 3 meseca kako sam na AW 11 (46mm) i u odnosu na prethodni AW8 najveće unapređenje je baterija. Punimo se svaki drugi dan, u ta dva dana je i jedan trening, dakle neko uobičajeno korišćenje. Ne koristim AOD. Naravno, i displej je em veći em sjajniji, a što se same funkncionalnosti tiče tu i nema neke bitne razlike osim praćenje apnee koju nemam, i pritiska, opcija koja kod nas nije dostupna ali ću je aktivirati koliko sledeće nedelje čim pređem preko. Ultra mi nije bila predmet interesovanja i kupovine, pa to nisam ni uzimao u obzir.
Koje boje je tvoj AW 11?

Znaci primecuje se razlika u velicini displeya za tih 0.06”?

Jetblack. Da, primećuje se naročito jer su i ivice u odnosu na AW manje. Ali brzo se navikne

Meni Ultra 2 maši razdaljinu dok trčim na traci, na 5km po traci ona izmeri npr. 4km, probao više traka i isto je. Ima li još neko situaciju?

Meni Ultra 2 maši razdaljinu dok trčim na traci, na 5km po traci ona izmeri npr. 4km, probao više traka i isto je. Ima li još neko situaciju?

Meni se slicno desava kada trcim na atletskoj stazi izmedju zgrada, doduse sa Watch 10 koji ima losiji GPS od Ultre. Jednostavno, brzina krene da varira tipa trcim 10km/h, on prikazuje povremeno 5 km/h, pa skoci na 12 km/h itd. Cim izadjem na "brisan prostor" sve se normalizuje.

Ne znam kako bi precizno merio razdaljinu na traci bez GPS-a...

Ja sam zbog toga na traku dodao Runn senzor koji mi preko BT salje preciznije podatke na Apple Watch.

Na traci i Garmin forerunner koji je bas za trcanje ne moze da pogodi tacnu razdaljinu. Prosto ne postoji precizan nacin da je izmeri, jer ti fakticki trcis u mestu u zatvorenom prostoru. Na Garmini postoji opcija da rucno izmenis razdaljinu, odnosno da upises onu sa trake, ukoliko ne odgovara onoj koju sat pokazuje.

Jel moguce da se na Watch 10 ne moze aktivirati tastatura?
Sa Apple Store-a se sve placaju koliko vidim.

Može defaultna radi normalno.

Prilozi

• IMG_4595.jpeg
    IMG_4595.jpeg
    227.5 KB · Pregleda: 61
Izaberes tastaturu englesku pa pritisnes mikrofon i onda ti ponudi tastaturu,swipe i glasovno.

Jedno pitanje,
gde nabavljate narukvice za satove.. konkretno ultra 3.
Aftermarket ali da su nesto kvalitetnije..

Nema toga,ili Kina ili oridjidji.

Nisam video da kosta neka toliko. Milaneze oko 20 000 valda. Nisu normalni, cinjenica.

Ma lud jesam ali ne toliko.

Dobro je moze na rate😀

Uzeo sam Ultra 3 pre neki dan i dobio onu zastitu za ekran. Jel stavljao to neko, da li je potrebno uopste?

Za sam ekran ne.
Ja sam sa alija narucio za body, posto sam uzeo crni sat.
Mogu ti reci da sam ga izlupao u vise navrata. Posto mi je prvi awu, maskica je pretrpela sve.
Samo stok od vrata sam overio bar 5 puta 😀

Ja licno ne pazim uopste na sat, svi do sada su bili G-Shock.. bice veselo 😀
Prvi izbor mi je bio GPR-H1000 i ne znam ni sam kako sam se opredelio za apple..

sasvim su dobre narukvice sa amazona, 10-20 evrica. Uzeo sam razne tipove i sve su bile odlicne.

Ovo mi stiglo danas solidna kopija Nomad stratosa.
I just found this on AliExpress: €5.13 | Titanium Fluororubber Strap for Apple Watch Ultra 3 2 1 49mm 10 11 46mm Magnetic Buckle Band for Iwatch 9 8 7 45mm 6 5 SE 3 44mm

Ovo mi stize uskoro:
loop crna verzija:
I just found this on AliExpress: €21.73 | Kebitt New High Quality Nylon Strap Trail Loop Natural Titanium Finish For Apple Watch 11 10 9 8 7 6 Se 3 Ultra 3 2 Band Iwatch

I just found this on AliExpress: €33.67 | New Kebitt En Mer Bleu Nuit Single Tour Iwatch Band For Apple Watch Ultra 3 2 Series 1110 9 8 7 6 5 4 SE 3 Strap 46MM 45 49MM

Iskreno imam apple trail loop original dva komada, alpine loop i ocean. Al eto malo da imam da menjam al mi se vise ne daju pare za malo neke nerealne stvari.

Da budem iskren 100 evra za narukvicu je mnogo i mogu kupiti sat za te pare da poklonim nekom.

A jel radi "wind" opcija, to mi stoji prazno.. ne znam jel treba nesto da se ukljuci?

Nazad
Vrh Dno