Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
LR276LR275792xxxNL serija, naručena 15.12, 30.12 izašla iz holandije, 1 paket dobio status izmenična pošta za carinu, drugi iz iste serije nije još uvek, ali reklo bi se ide brže od Mađara.

Dve porudzbine od razlicitih sellera izgleda da su spojene (oba Choice) i dobise isti AP broj.
Dakle CN u najavi..

Dve porudzbine od razlicitih sellera izgleda da su spojene (oba Choice) i dobise isti AP broj.
Dakle CN u najavi..
Kada je choice u pitanju, moze biti i od 10 prodavaca, ako je poruceno u isto vreme, spojice ih...

@1893 vidim da još uvek nijedna nije krenula od ovih sa problemom u mađarskoj, to su ove koje su od 22.12 zaglavljene u statusu rtldc, ali i one sa kasnijim datumom ali istim statusom imaju identičan problem.
Meni tri posiljke UC...HU stoje zaglavljene od 22.12. sa statusom da su stigle na lokalni aerodrom i ne mrdaju. Dok dve posiljke koje su narucene istog dana kao ove tri ali uhvatile sledeci let stigle su u Srbiju.

PT07027****RS

2026-01-05 tokom noći
NS , NI , SM , PA , UE , KŠ , ..... Dispatch
2026-01-04 22:32
10200 GPC BEOGRAD, Dispatch
2026-01-03 11:54
11202 BEOGRAD, Dispatch
2026-01-03 11:51
11202 BEOGRAD, Receipt
2025-12-31 11:32
B2B, Electronically arrived

Meni tri posiljke UC...HU stoje zaglavljene od 22.12. sa statusom da su stigle na lokalni aerodrom i ne mrdaju. Dok dve posiljke koje su narucene istog dana kao ove tri ali uhvatile sledeci let stigle su u Srbiju.
pa da, meni isto stoji status ''Arrived at linehaul office'' jos od 24.12.2025, doduse LAxxxxHU ...pisao sam i Magyar poshti i ECSC-u pre nedelju dana, danas mi je stigao odgovor, nista specijalno nisu rekli...nadam se da ce se sve posiljke pokrenuti uskoro, mozda vec od danas,s obzirom da su se danas udostojili da odgovore...ko zna kolko paketa stoji tu, ne smem ni da zamislim

Prilozi

• scr.jpg
    scr.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 75
Da li ti je ovako nekako izgledao status?

05.01.2026 09:00:0211019 БЕОГРАД 170*Преусмеренa
04.01.2026 03:32:1710200 ГПЦ БЕОГРАДОтпремa
03.01.2026 09:35:1111019 БЕОГРАД 170Отпремa
30.12.2025 20:49:3711202 БЕОГРАДОтпремa
30.12.2025 15:29:5951004 ПАКЕТОМАТПреусмеренa
30.12.2025 13:26:2211202 БЕОГРАДПријем
16.12.2025 07:47:15B2BЕлектронски приспелa

Buni me to što je i danas preusmerena, iako je isti taj status imala još 30.12. kad sam je uputio na paketomat.

Pokrenule su se danas UC...HU posiljke koje su bile zaglavljene od 22.12.

Prvi put vidim ovakav status, pošiljka na carini, Aliekspres oprimizuje logistiku da se ubrza 😎

Prilozi

• IMG_20260105_183635.jpg
    IMG_20260105_183635.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 59
Prosle nedelje sam prvi put porucio par paketa sa temua. Za aliexpress znam kako funkcionise pracenje jer vec dugo porucujem. Na temuu sam dobio za jedan paket broj u formatu 605xxxxxxx koji je M-ONE, a druga dva su transfera u formatu PT071xxxxxxRS. Kako su obe firme zaduzene za spediciju na prethodnim stranama sam procitao da pakete prosledjuju drugim firmama dexpress, posta, aks... s tim sto m-one ima i svoju isporuku. Zanima me kada proslede paket drugoj firmi da li se dobijaju novi brojevi za pracenje, kao sto npr. dexpress ima brojeve AGxxxxx da bi mogli dalje da se prate na sajtu firme koja vrsi dostavu? Ili se paketi prate iskljucivo na sajtovima transfere, m-one ili temu? Paketi su mi jos uvek u kini pa ne znam kako tacno idu statusi...

Da li ovo izvestena znaci da paket nije preuzet?

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    9.3 KB · Pregleda: 48
@philli

Posle statusa na Temu - Pusten od strane carine

pratis

AKS - 6054******
BEX - 2609*****
DEX - AG03111*****

PT0706...RS
ako Transfera
prosledi City-ju - dobijas Viber biznis poruku gde je CE kod za pracenje
ako proslede PostExpressu ostaje kod PT...RS

@Nes*

Danas postar treba da je donese.
U suprotnom im se u lokalnoj posti ******* ( "nacestitaj nove godine" )

@sasa022 a pazi ovde na KP sta pise

"
Status:
Pošiljka je u procesu otpreme
Vreme:
04.01.2026 16:01:52
Mesto:
26200 PC PANČEVO
Status:
Pošiljka se može podići u pošti
Vreme:
05.01.2026 12:14:00
Mesto:
11211 BORČA
Status:
Pošiljka je zadužena za isporuku
Vreme:
05.01.2026 13:48:59
Mesto:
11211 BORČA" 🦥

Ta posiljka je inace predata u postu jos u subotu pre 8 ujutru.

... u zadnje vreme sve cesce nije danas za sutra da li predao sobajle ili pred fajront a vazno da postarina nije bez jedno 750 din a i viber kod za post net isplatu ne stigne po ceo dan 👎

Poslednja izmena:
🥺

kjnhbvc.jpg

Da li se nekome promenio status "Delivery failed" za LA084...HU?Nemamo još uvek nikakvu predstavu šta se dešava?

Prilozi

• Screenshot_2026-01-06-17-47-54-538_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    Screenshot_2026-01-06-17-47-54-538_com.alibaba.aliexpresshd.jpg
    73 KB · Pregleda: 31
Imam istu situaciju -- poslednji status od 31. decembra, neuspesna dostava, a paket nije ni usao u zemlju. U sustini, njihov odgovor je da treba samo da sacekam.

Thank you for your inquiry. You have reported this parcel number: LA...HU

We would like to inform you that your shipment has been successfully registered in our system and is currently in the processing stage. Please note that due to the holiday period, processing times for packages have significantly increased, and carriers in the destination country are experiencing similar challenges. During the holiday period, deliveries may also be temporarily suspended, so it is likely that your package will only be delivered afterward. We kindly ask for your understanding in this matter.

The "unsuccessful delivery attempt" status may be recorded for logistical reasons. Therefore, please wait for the courier’s next delivery attempt, which may take longer than usual due to the increased volume of packages.

The parcel will be delivered by the Serbian national postal service. Please only visit your local post office if the tracking information shows the name of your city in the “Place” (Место) column and has not been delivered within approximately three business days thereafter.

Serbian post tracking link: https://www.posta.rs/cir/alati/pracenje-posiljke.aspx

We apologize for the inconvenience and thank you for your patience during this period.

nazalost, jedino sto mozemo da radimo je da cekamo i da se nadamo da ce stici paketi...toliko se sve usporilo, ja to nisam dugo video...i Cainiao, PostNL, DHL, Asendia...sve zivo...meni se LAxxxxHU paket juce pomerio posle 12 dana...sad je tek "Received by local delivery company"...nadam se da za sledeci korak nece biti potrebno 12 dana opet 🙂

Veliki zastoji, meni pre Bozica stigose UC paketi naruceni pocetkom novembra, dok neki LA paketi naruceni krajem novembra jos nisu stigli. Stoje zakucani sa cainao generickim statusom "Package arrived at regional carrier facility". Nadam se da je do praznika i Crnog petka ali trend je zabrinjavajuci, do madjara stigne za 4 5 dana i onda golgota sa njima i nasima, rodjaci zar je toliko tesko minimalno modernizovati logistiku... Bar da naprave neki logisticki centar ovde da se preskoce Ugri, kad moze rudnik zlata moze valjda i sorting center 😀

Da li se nekome promenio status "Delivery failed" za LA084...HU?Nemamo još uvek nikakvu predstavu šta se dešava?

Imam istu situaciju -- poslednji status od 31. decembra, neuspesna dostava, a paket nije ni usao u zemlju. U sustini, njihov odgovor je da treba samo da sacekam.
i jos malo vise pojasne ako odgovoris na taj mail 🙂
  • European Chinese Supply Chain Zrt., 2026. január 06. kedd, 12:19​

Dear !

Thank you for your inquiry. You have reported this parcel number: LA...HU

Please read our previous email again carefully as we explained that the parcels can receive the "Unsuccessful delivery" status due to logistical reasons, not an actual delivery attempt.

Kindly note that in several countries- including Hungary-, the Christmas holidays last from December 24 to December 26, which was followed immediately by a weekend last year. After that, there were only 2.5 working days, which were then followed by another 4-day break. Additionally, Christmas in Serbia is celebrated later, which further impacts delivery schedules.

Please wait until the parcel arrives in the destination country, and then contact the local post office if it is not delivered within 3 days. As your parcel is currently in transit and Serbian Post has not processed it yet, it cannot be found in the postal tracking yet.

Thank you for your patience and understanding!
    Best regards,
    ECSC Customer Service Department

kod mene polovina CN posiljaka se odmah jos u kini odbije i vrati prodavcu, verovatno grese nesto u adresiranju.

nazalost, jedino sto mozemo da radimo je da cekamo i da se nadamo da ce stici paketi...toliko se sve usporilo, ja to nisam dugo video...i Cainiao, PostNL, DHL, Asendia...sve zivo...meni se LAxxxxHU paket juce pomerio posle 12 dana...sad je tek "Received by local delivery company"...nadam se da za sledeci korak nece biti potrebno 12 dana opet 🙂
Kod mene ni to. Još uvek je poslednji status "Package arrived at regional carrier facility" Isto LA...HU.
Doduše, danas se pojavila pošiljka na sajtu Pošte, ranije je nije bilo. Pod mesto stoji "HU-HU1005" To bi trebao da im je sortirni centar u Budimpešti. Tako da se ipak pomera s mrtve tačke.

Kod mene ni to. Još uvek je poslednji status "Package arrived at regional carrier facility" Isto LA...HU.
Doduše, danas se pojavila pošiljka na sajtu Pošte, ranije je nije bilo. Pod mesto stoji "HU-HU1005" To bi trebao da im je sortirni centar u Budimpešti. Tako da se ipak pomera s mrtve tačke.
ja jos ne vidim na sajtu nashe Poshte, ne vidim taj HU-HU1005 jos uvek, tako da si u prednosti 🙂...ako se ne varam, mislim da bi meni sledeci status trebao bude taj koji ti imas sada, ''Package arrived at regional carrier facility''

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno