dedamrsoje
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.01.2002
- Poena
- 925
Povremeno za svaku LA HU pošiljku 😛
Da, dobih i ja takvu poruku. Jedino što kod mene fali ova zadnja rečenica.Takodje. Kontaktirao sam Escs i dobio info da je neka genericka poruka
We would like to inform you that one of the delivery details related to your shipment (such as name, phone number, or email address) was forwarded incorrectly to our company by the webshop. For this reason, your parcel received the status “Unsuccessful delivery.”
Please note that this is an automatic status for parcels with incorrect delivery details, and does not mean that an actual delivery attempt was unsuccessful.
Ima li neko predlog? 😀 ili da je sibnem na paketomat pa da se prekrstim pre nego sto odem da preuzmem.Jos jedna posiljka sa alija ode preko "Feiliks logistics", tj. nude da se prebaci na paketomat (sa placanjem) ali ne mogu da vidim iznos, ni preko ninje a ni parcelsapp ..ima li neko resenje? Za proslu sam video na samoj ninji koliko je trebalo da se plati.
Istovetno. Biće da su negde između HU i SR, pa još nije upalo na poštino praćenje, a Mađari valjda završili sa pošiljkama što je do njih.I meni ovo. Vama isto ovako? Ovako je na ESCS sajtu:
Pogledajte prilog 521173Pogledajte prilog 521174
A ovako na aliexpressu... Valjda ce stici
Zar ne dobija ovde novi poštin broj za praćenje, onaj P...RS? Radi li ovaj LA...HU i u Srbiji ili samo do granice?Kad napipa Srbiju bitan vam je samo postin sajt i njihov Track and Trace, kineska pracenja vise nema potrebe da gledate
![]()
Праћење пошиљке
Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије.www.posta.rs
Meni stiglo danas obavestenje isto Feilix ako zelim da preusmerim na paketomat, tako da kontam da je proslo bez postarine...nesto je oko 1500 din roba, malo pakovanjce. Mislim na paketomat ne ide ako ima poštarine zar ne?
Pogledajte prilog 521148
Preuzeo danas CN pošiljku na paketomatu bez naknade iako na pakovanju stoji navedena cifra za VAT Fee.Evo i meni jutros za jednu pošiljku nudilo da preusmerim na paketomat, ali u ponudi samo jedan na drugom kraju grada kod nis-ove pumpe, pa sam odustao. Međutim, pola sata kasnije stigne obaveštenje da je preusmerena pošiljka na paketomat u centru, na trgu. I ne spominju uopšte nikakvo plaćanje.
Jel ti trazio da ga preusmeris iskljucivo na paketomat s mogucnoscu naplate, ili si mogao bilo koji?Preuzeo danas CN pošiljku na paketomatu bez naknade iako na pakovanju stoji navedena cifra za VAT Fee.
Nudili mi da preusmerim samo na naplatni, ali nisam hteo, pa su ga samoinicijativno preusmerili na besplatni.Jel ti trazio da ga preusmeris iskljucivo na paketomat s mogucnoscu naplate, ili si mogao bilo koji?
Meni je u celoj prici cudno sto nigde ne stoji iznos koji treba da se plati, a za prosli je i na postal ninji moglo da se vidi i pre nego sto je paket stigao do mene.Nudili mi da preusmerim samo na naplatni, ali nisam hteo, pa su ga samoinicijativno preusmerili na besplatni.
Dobices jos jednu poruku kad ubace u paketomat, da je spremno za podizanje.I ja sam dobio poruku za paket od Phoenix Logistics, prvo nisam mogao da se setimm o čemu se radi, pošto imam desetak paketa u transportu, ali sam čitanjem ove teme ukapirao da je Ali u pitanju.
Kada sam dobio poruku, preusmerio sam paket na paketomat. Posle toga nisam dobio više ništa, a na PE Track & Trace kao poslednji status stoji "otprema". Da li ću dobiti još jednu poruku kada paket bude ubačen u paketomat ili je već tamo?
Kao PJ RS možda?
Da ne ostanem nedorecen, jutros stigla poruka da je posiljka u paketomatu i da je iznos za placanje 100 dinara.Meni je u celoj prici cudno sto nigde ne stoji iznos koji treba da se plati, a za prosli je i na postal ninji moglo da se vidi i pre nego sto je paket stigao do mene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari