Znači propustio sam,neka tako mi i treba kada ne čitam šta su napisali 🙂Jel sam nešto propustio,neki apdejt je to promenio?
Takođe koristim ove,sasvim ok su se pokazali.Spoljni zaklonjeni od direktnih uticaja.![]()
Tuya Smart WiFi Zigbee Temperatur- und Feuchtigkeitssensor Innenthermometer Hygrometerüberwachung über Alexa Google Home Smart Life - AliExpress 13
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
Ja oko 3-4 eur is DE, ima Bundle Deals ovde, tako su dosta jevtiniji.Hvala vam drugari 👌
Možete da proverite koliko ste placali te T&H tuya zigbee senzore?
Jel ste svi uzimali sa onog linka?
Meni pokazuje preko 8€/komad.
Jedino da cekam preko coinsa, svakako mi nije hitno.
Ima neko predlog i za zigbee + aa/aaa baterije sa displejom?
Snizenja su zbog novih Matter senzora.Obično oko 5-6 €,ali lovi coinse dva sam skoro kupio po 1.63€.
Kome treba neka baci pogled na Ikeu ima ok sniženja.
I just found this on AliExpress:Hvala vam drugari 👌
Možete da proverite koliko ste placali te T&H tuya zigbee senzore?
Jel ste svi uzimali sa onog linka?
Meni pokazuje preko 8€/komad.
Jedino da cekam preko coinsa, svakako mi nije hitno.
Ima neko predlog i za zigbee + aa/aaa baterije sa displejom?
Nije bitno zašto,bitno da je sniženje 😉Snizenja su zbog novih Matter senzora.
Ni ja nisam imao problema do sada osim sa Badringom, a za 230v idem samo Ikea/Shelly.Nije bitno zašto,bitno da je sniženje 😉
Čekam ruter/koordinator kako li se već pravilno zove za Thread,zaglavio izgleda u Mađarskoj pa još ne mogu da probam ove nove.A Bilresa u boji još ne stiže kod nas,"sreća" pa mi drugar trenutno u Nemačkoj pa će doneti.
Ne znam,koristim sve Ikeine zigbee uređaje,osim Badring-a,i nikad ni jedan problem nisam imao.
Sa displejom imas Tuya okrugle zigbee, obicno su 6-7 evra, a imas i u Ikei Timmerflote na Matteru, ali displej je samo kada se pritisne aktivan, ali je zato bas elegantan 🙂I just found this on AliExpress:
US $7.02 | Tuya Smart Zigbee Temperature And Humidity Sensor Indoor Thermometer Hygrometer Monitoring Works With Alexa Google Home
![]()
Tuya Smart Zigbee Temperatur- und Feuchtigkeitssensor Innenthermometer Hygrometerüberwachung funktioniert mit Alexa Google Home - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Da dopunim moj post. Mozda neko od vas zeli da dopuni ssistem sa zigbee termometrima.
Preko coinsa, region mkd
1.47$
Porucih 9 komada
Preostaje preporuka za termometar sa displejom 😀
Hvala 💪
Nemaju ona tri u boji,samo bela,za sada.U Beogradu ima Brilesa sa dugmicima, odlicna za svoju cenu
Ladno Kutija 🙂Pored ovoga imam NSPanel Pro u svakoj sobi sa instaliram HomeAssistant-om
Ne znam zašto bi iko i planirao CR2032 u smart uređaju??
Ako može fajl za 3D štampu ovih kućišta.Hvala.Ja sam odstampao Stevenson Screen za te Tuya od 2-3 evra sa AliExpressa, odlicna zastita od atmosferskih uticaja za spolja 😎
Pogledajte prilog 521389
Pogledajte prilog 521390
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari